Dane,
Cand eu am vorbit pe forum despre blank-urile ALL STAR TITANIUM, nu aveam nici un interes sa le fac reclama,doar ca nefiind cunoscute in Romania,dupa ce am pescuit cu bete facute de mine pe aceste blank-uri mi-am spus cinstit parerea.
Crede-ma ca acelas lucru e valabil si cu blank-ul HELIUM a lui Kistler pe care l-am intalnit vinerea trecuta la un fishing show din Houston(el locuieste tot in Houston si sunt in f. bune relatii cu el).
As putea sa te ajut sa cumperi un blank ALL STAR TITANIUM DE 7'6''TRAVEL,dar eu nu am si nici nu mai pot face rost deoarece de cand SHAKESPEARE a cumparat firma ALL STAR,nu se mai produc blank-uri pt. vanzare.
Dar am vazut la un magazin de aici din Houston numit CUT RATE(
www.cutratefishingtackle.com),cateva blank-uri TITANIUM TRAVEL din trei bucati(si sti ca americanii nu se bat pe bete din mai multe bucati) ramase din stocul vechi,dar pretul e de $100 +taxa statala de 8,25%.
Imi pare rau ca eu nu mai pot lua de la sursa unde eram in relatii f. bune cu doamna ce conducea producerea blank-urilor.
Daca stiam ce se va intampla cu ALL STAR in august anul trecut inainte de a veni in Romania cumparam mai multe blank-uri de acolo....
Am tinut pt. mine un blank de 2,10 TITANIUM TRAVEL din trei bucati,la care am o extensie de peste 1m.tot TITANIUM si urmeaza sa-mi fac un bat pe el(putere de aruncare cca.1-1 1/2oz.)
Multi nu au crezut ca blank-urile sunt bune probabil datorita preturilor derizorii la care le-am vandut eu.
Daca te intereseaza un blank travel de care iti vorbeam ti-l cumpar si trimit la pretul din magazin +transportul,doar ca va trebui sa bei un pahar de cabernet si in sanatatea mea.
Jean Scurtu