Lansete de spinning-construite in Europa.

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 11 Aug 2005, 20:33

Gata!Am facut un mic "tunning" la Monterra.Deasupra mufei de la segmentul de varf,am masurat cam pe unde ajunge capatul segmentului de baza,si am matisat o tura de banda autoadeziva din tesatura de fibra de sticla,peste care am aplicat o mana de rasina,deci zona unde forta capatul segmentului de baza este "intarita".Varful segmentului de baza,l-am slefuit usor in capat,unde muchia era cam "taioasa".Sper sa fie ok de-acum.Pana la o noua rupere nu va mai stresez. :lol:

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 12 Aug 2005, 18:19

salut
m-ar interesa niste pareri despre Cormoran si despre Balzer
eu am din ambele dar m-ar interesa si parerea voastra
salut

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 12 Aug 2005, 19:14

Cormoran ce?? :shock:
Detaliaza

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Aug 2005, 19:34

Cu siguranta intreaba despre lansete,doar topicul e despre ele.Dar nu a specificat ce fel de lansete are... :roll:

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 13 Aug 2005, 07:25

salut
cormoranul este Black Bull iar balzerul este Diablo 2
salut

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 14 Aug 2005, 16:25

Despre Cormoran nu pot sa-ti spun ninic, insa am un Balzer Diabolo 2.70, Act. 20-70 g. si e singurul bat care l-am rupt vre-odata, si asta de doua ori. Prima data a pleznit in lansare, am banuit ca ar fi avut ceva defect de fabricatie si mi-a fost schimbat in garantie. A doua oara a pleznit in timp ce tractam o mare gramada de iarba agatata in triplele de la lingurita. Asa ca nu stiu ce sa mai cred.... Am prieteni ce au bete de la Balzer, insa modele mai scupme (Magana Princess si Matriz MX9) si nu au probleme cu ele. Poate am fost eu ghinionist, insa mi-am jurat ca Diabolo nu o sa mai cumpar vreodata.
Si daca tot sa vorbit despre R.T. Monterra, am si eu de aprox. doi ani, pe cea de 2.10, act. 5-18 g si nu am avut absolut nici o problema cu ea, si am driluit destui cleni si ceva avati cu ea. Am luat chiar si stiuca de 2 kg. si am scos-o fara probleme, cu fir de 0.16. Asa ca sunt cat se poate de multumit de ea, si probabil daca as plezni-o mi-ash mai cumpara inca una. Probabil ca o Cabelea FE2 e superioara Monterrei, insa e mult superioara si ca pret. Asa ca cat platesti, atat primesti :D

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 14 Aug 2005, 16:31

A, si daca tot e vorba de bete constuite in Europa, am vazut un Trabucco Syncron SV, 2.70m, act. 10-40. La un pret de aprox. 150 RON, mi se pare ok, insa cineva spunea in niste posturi mai vechi despre Trabucco ca ar avea peretii blancului foarte subtiri. So, as fi curios sa aud ceva parari :shock:

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 15 Aug 2005, 09:02

salut
costi nu iti fa griji ca si mie mi s-a rupt eact acelas bat doar ca avea actiune mai mica 10-40, dar mie mi s-a rupt in momentul in care am contrat, adica am lansat a venit un vint din lateral mai puternic si mi-a luat lingura catre o tufa in acel moment am contrat , picapul mulinetei in mometul lansarii s-a inchis si atat
mie mi s-a rup exact la primul inel dupa punctul de legatura dintre cele 2 segmente, dupa parerea mea nu ar fi trebuit sa cedeze la o contra
salut

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 15 Aug 2005, 11:40

Ieri dupamasa mi-am testat Monterra pe Timis,am luat doar 2 clenutzi,dar se comporta ok si in lansare si in drill cu clenii.Acum urmeaza sa fie testat cu ceva avatzi,stiuci,salai.... 8)

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 16 Aug 2005, 11:16

costi, un prieten de'al meu din slatina a rupt un syncron cand a intepat un strapazan, a reparat'o si dupa aia s'a rupt din alt loc, de data asta la lansare. :lol:

Numai bine!

Scrie răspuns