Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 07 Ian 2011, 19:33

Vezi ca nu-i greu Dumi'? Pana la urma te prinzi si tu. Adicatelea, pana la urma poti sa-i pui tu, daca vrei, ca nu te pot opri io, 17 sau 4 inele de plumb, si desi vei sustine ca e custom, pentru ca teoretic va fi, noi vom sti ca de fapt e un rahat, pentru ca si aia va fi. Deci cum e cu... Custom?
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Ian 2011, 19:44

trist... , ca de obicei... n-ai inteles mare lucru !

singurul lucru care nu l-am inteles nici io e motivul pt care ziceau unii ca am avea ceva de invatat pe subiectul asta de la tine :lol:

acu daca tot iesti curios ... cu, costumul e acolo unde am tras io linia ! :lol:

dar linia ... nah.. cica o trage fiecare in dreptul lui !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 07 Ian 2011, 20:09

Cand o sa intelegi lucrurile pe care acum nu le intelegi o sa vazi ca de fapt eu le intelegeam. Ai inteles? Si daca vrei, sa ma cauti atunci si reluam discutia, daca o sa vreau. Am vorbit pie intieliesu tau sau trebuia sa vorbesc muldoviniestie? Dabijo...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Ian 2011, 20:27

aha ! deci singurul lucru pe care io nu l-am inteles ... e lucrurile :lol: care... nu le inteleg... si o sa vaz ca tu de fapt le intelegeai ..

ok ! am inteles ! :lol:

si-am inteles si aia ... ca daca vreau sa te caut... atunci... sa continuam discutia... daca o sa vrei... :lol: ok ! daca io o sa vreau ... si daca tu o sa vrei... :lol:

am inteleso si pe asta ! :lol:

ma trist... , spune drept... , asai ca te faulteaza limba romana ?

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 07 Ian 2011, 20:52

Ticule daca se tot vorbeste pe aici de custom inele madrine etc nu am avut timp sa citesc toata prezentarea anterioara pe topic rog imi recomanzi tu sau altii un rod bilder care face bete inteline? :shock:
Cred ca am simtit ca vreu sa-mi fac un astfel de bat custom!
Acum ce problema am nu stiu care Steez sa-l pun pe el, cel de spin sau cel de cast!!! :roll:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Ian 2011, 20:58

tu iesti vecin cu tristian... asai ? :D

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 07 Ian 2011, 21:27

Nu :lol: , i-am citit articolele si am vazut ca baiatul se pricepe nitel si la prins peste si la explicatii tehnice.
Nu am crezut ca aceasta criza va duce pescarii sa apeleze sa-si faca bete din bucati, din pacate vad ca multi apeleaza din ce in ce mai mult la astfel de vraci fie sa le tamaduiasca dupa accidente fie sa le faca de noi aidoma fetei din Life a lui Hadaway.
Dupa mine as vrea ca toti de pe forum si tagma noastra sa aiba Megabass/Evergreen/Daiwa Steez/NRX GLX/legend Xtrem si alte delicatese ca sa vad atunci cati vraci ar mai exista. :?:
Eu zic ca toti de pe forum sa facem o banca tiganeasca cu 1 sau 5 ron fiecare si pe rand sa ne luam toti bete, ce ziceti va bagati?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Ian 2011, 21:28

Musti scrie: ce i-or fi manat in lupta pe cei de la Daiwa sa faca lanseta aia asa cum au facut-o? Sper ca nu doar pt. a-si justifica pretul... Daca tot dai o caciula de bani pe ea, barem sa ai inele multe, de-alea scumpe, de titan... :D
Discutia asta o mai fost , aproximativ :)

Dintodeauna si in orice domeniu producatoru tine cont si de tendinta pietei :wink:
Pe piata asta a pescuitului rezulta ca exista un sector destul de mare ocupat de freswater gay fishermans care inca isi cumpara scule de la Universu Copiilor :lol: :lol:
Carbonu , monofilamentu , fieru , otelu , etc. au o limita :wink: Sa vrei sa obtii alcool de 120 de grade ii cam mult , nu?
Ia aruncati o privire pe cataloage mai vechi si vedeti serii (japo chiar ) cat cantareau cand se puneau inelele cate 7 pe bota , si cum dupa ce acum cativa ani s-a inventat the New Fuji Guide Concept brusc betele au devenit mai usoare , mult mai usoare decat diferenta dintre inele :wink: Ii de notoritate faptu ca mai multe inele mai mult lucreaza blanku . Sa fi aparut o schimabre asa mare in formula carbonului care sa justifice diferenta de greutate :shock:

Ex. Un BeastMaster ( am vreo 4 bote , scule de nadejde :) ) de 3m H , 20-50 montat ca inainte cu 7 inele bate la 322 gr. Asta nou , montat cu alea multe si marunte la 270 . ......52 grame diferenta ! Pai nu mananc un pumn de inele daca-mi spune careva ca o castigat toata diferenata aia din inele :shock:

De aici o luat-o toate razna , bine , mai erau , da asta o iesit cu prea mult tamtam si gata , la doi ani dupa era greu sa vinzi bote cu 7 inele si oaresce mai grele !

http://www.kowafuji.com/ngc.htm

Magaria ca ii greu sa gasesti acuma bote bune pentru anumite aplicatii la mine ,pescuind cu leader lung si pe mulineta , daca ii gros si de pe textil mai gros risti la un lanseu sa zboare toate piticaniile alea ca frunzele in vant si pe blankuri daca le dezvelesti is prea subtiri ca sa mai montezi inelele care trebuie . Chiar exista tot felu de pari pina in 4 oz monatti cu niste inelute ca deabia bagi firu prin ele ! Cu chiu cu vai au inceput acu 1-2 ani sa scoata bote japo pentru aplicatii din astea insa putine modele si nu chiar versatile !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Ian 2011, 22:00

Sint o gramada de blancuri pentru saltwater disponibile. E timpul pentru un custom ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Ian 2011, 22:45

vipificator III scrie:Nu :lol: , i-am citit articolele si am vazut ca baiatul se pricepe nitel si la prins peste si la explicatii tehnice.
aha !
ce mai ?
pe mine deja ma dat gata ! :lol:
si cu capturile dar si cu iexplicatiiile :lol:

articole scrise de iel... , al care recunoa ca nu a facut nici una si cu substanta demonstrata... :lol: unde ? unde ? :lol:

ps : ma tristiane... , n-are nimeni nik cu tine ! era o vorba romaneasca... sa nu te intinzi mai mult decit ti-e plapuma...
io zic ca olea de sinceritate si aprofundare proprie in pareri nu ti-ar strica...

sinceritate e bine venita
ce e greu sa recunoastem motivele ?
uite la andreiA ....
el din prima recunoaste ca alegerea e de natura pur sentimentala
si ca : cu toa ca se indoieste de rezultaul calitatii dar si al costului e alegera lui sincera si o recunoaste ca nu e cea mai cea din unele motive
dar din altele e !

sinceritate nene ! :lol:

Scrie răspuns