adica?adrignat scrie:ia fa un calcul de exemplu pt un avid din seria salmon&steelheadSorin scrie:pentru a mai spulbera nitel din mitul customului scump , mi-am facut anu trecut lamiglas xmg custom de baitcast
cumparat blancul de la targu de pescuit cu 280 RON .
l-am dat la facut unde cu set inele fuji sic de titanium ( toate inelele cantaresc impreuna 2 grame ) , mandrina fuji , maner eva , plus manopera m-a costat inca 550 ron
Total ?
830 RON
greutate lanseta in total 90 grame
i-am pus greutate pe cotor pt echilibrare - 30 grame
a iesit o lanseta cu pret mai mic decat cea gata facuta la Lamiglas , nu are nici o legatura cu lanseta de fabrica in ce priveste cum se comporta , cum se echilibreaza .etc
pisa din toate pozitiile multe lansete de puteri comparabile si de bani stiva![]()
sa vezi acolo diferenta de pret
Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
ok, am priceput
am si eu un avid salmon steelhead de 2,7 m custom facut , dar cu alconite , si ata de matisaj negru pe blanc negru ( ntztztz ce lipsa de imaginatie
) si e belea de belea
clar a iesit sub pretul de magazin
deci in opinia mea se merita

am si eu un avid salmon steelhead de 2,7 m custom facut , dar cu alconite , si ata de matisaj negru pe blanc negru ( ntztztz ce lipsa de imaginatie

pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
eu asta zic.sunt unele din cele mai supraevaluate lansete de pe piata.Sorin scrie:ok, am priceput![]()
am si eu un avid salmon steelhead de 2,7 m custom facut , dar cu alconite , si ata de matisaj negru pe blanc negru ( ntztztz ce lipsa de imaginatie) si e belea de belea

gandeste-te ca daca apelezi la cine trebuie si iti faci o lanseta MH sau H cu inele alconite iesi sub pretul unui avid chiar daca folosesti blank scV......care e doua clase peste blancul avidului.

Sorin:
"pisa din toate pozitiile multe lansete de puteri comparabile si de bani stiva"
poate ai vrut sa zici PISHA! ca pisa e turnul ala italian
Sorin a scris:
asta am inteles
dar care ti-a iesit mai scumpa?
clar cea factory!
IN SFARSIT SE MAI PRINDE LUMEA!
asta e, mai evoluam... mai depinde si de pretzu' rodbilderului magic...care este si la care manopera poate depasi costul unei lansete medii de-a gata! daca mai pune si un swarowski sub pluta sau ceva aur sub mandrina...te-ai scos!

poate ai vrut sa zici PISHA! ca pisa e turnul ala italian

Sorin a scris:
asta am inteles
clar cea factory!
IN SFARSIT SE MAI PRINDE LUMEA!

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

scrisesem literar nu in varianta de messterrybill scrie:Sorin:
poate ai vrut sa zici PISHA! ca pisa e turnul ala italian![]()
![]()
![]()
Sorin a scris:
asta am inteles
clar cea factory!
IN SFARSIT SE MAI PRINDE LUMEA!asta e, mai evoluam... mai depinde si de pretzu' rodbilderului magic...care este si la care manopera poate depasi costul unei lansete medii de-a gata! daca mai pune si un swarowski sub pluta sau ceva aur sub mandrina...te-ai scos!
![]()

nu e in sfarsit , e de mult

pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
- Rapala Man
- veteran
salut nu pui ceva poze cu XMG ul?Sorin scrie:pentru a mai spulbera nitel din mitul customului scump , mi-am facut anu trecut lamiglas xmg custom de baitcast
cumparat blancul de la targu de pescuit cu 280 RON .
l-am dat la facut unde cu set inele fuji sic de titanium ( toate inelele cantaresc impreuna 2 grame ) , mandrina fuji , maner eva , plus manopera m-a costat inca 550 ron
Total ?
830 RON
greutate lanseta in total 90 grame
i-am pus greutate pe cotor pt echilibrare - 30 grame
a iesit o lanseta cu pret mai mic decat cea gata facuta la Lamiglas , nu are nici o legatura cu lanseta de fabrica in ce priveste cum se comporta , cum se echilibreaza .etc
pisa din toate pozitiile multe lansete de puteri comparabile si de bani stiva
Rapala worlds favorite fishing lure
bah deci serios, doar 3 grame diferenta intre titanium Sic si Alconite
???? Atatia bani pentru 3 grame?
Sorine, esti pe langa, ca de obicei. Daca ti-a iesit mai ieftin ca una factory made rezulta ca nu e custom, conform unor definitii de pe-aici.
Si ai mai pus si ata neagra...
Nu conteaza ca a iesit mai echilibrata si mai usoara, chiar nu mai conteaza. Ti-ai batut joc de blanc. Nu mai pune poze, mi-e suficient, nu pot sa vad ata aia neagra pe blanc negru...demodatule

Sorine, esti pe langa, ca de obicei. Daca ti-a iesit mai ieftin ca una factory made rezulta ca nu e custom, conform unor definitii de pe-aici.
Si ai mai pus si ata neagra...
Nu conteaza ca a iesit mai echilibrata si mai usoara, chiar nu mai conteaza. Ti-ai batut joc de blanc. Nu mai pune poze, mi-e suficient, nu pot sa vad ata aia neagra pe blanc negru...demodatule

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13