Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de cristian.ene » 05 Sep 2014, 10:19

Le urez success ineleor Microwave si particualr ULK cat mai multe lansete sa contruiesti cu aceste minunate inele.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Sep 2014, 10:29

Multumesc. La fel si tie...

Sistemul Microwave chiar merita atentia.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Sep 2014, 11:29

semlecangheorghe scrie:
inelu ala mester care reducea asa si pe dincolo si se lansa mai mult in mod oficial da inca nu-l vedem pe betele de serie .
Ce se lansa mai mult??Inelul??
Cand un lanseu este..'oficial'??
Sau, inelul este ...'oficial'...ca nu se intelege.??.Aaaa , o fi inelul lui Bitman ala de face 'oficiala' treaba cand il oferi iubitei...poi zi asa..
Se lansa mai mult cu bete echipate cu inelu in cauza , ca-n afara de ala restu is cam la fel , oficial prin diverse targuri si expozitii , desi la tine ajung si niste tarusi pe malu Muresului .

ULK , unde-i batu ala de serie !

Nu prea stau cu ochii prin magazine , da la cat ma uit eu sau unde nu l-am vazut .

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Sep 2014, 11:56

Era vorba despre Spro Insync.

http://m.youtube.com/watch?v=B7y0g9DMAYU

Si a fost amintita si pozata in topicul " Cele mai bune lansete de serie" deci am spus gresit, nu in acest topic.

Anume aici:

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 20#p516041
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Sep 2014, 07:13

Nu prea stau cu ochii prin magazine , da la cat ma uit eu sau unde nu l-am vazut .
:lol: Sigur ca da, si daca nu l-ai vazut tu, nu exista...Tu iesti buricu' pamantului.. :D
Si daca iti zic ca , acest concept a venit din rodbuilding, o sa iesi la rampa din nou cu niste comentarii cinice cu usoare aparente logice..
Pasul urmator ar fi sa faci cerere de aderare intr-unul din triburile talibanilor Fuji.Ca ce altceva stie romanul decat sa consume neuroni in razboaie de genul shimano vs daiwa, baitcasting vs spinning, factory vs custom, fuji vs american tackle..

Poate gasesti si tu vicii prin conceptele respective si ajung aia sa se bata pe tine cum am auzit ca se bat pentru noul designer sef , made in Roumania :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Sep 2014, 11:29

semlecangheorghe scrie:

:lol: Sigur ca da, si daca nu l-ai vazut tu, nu exista...Tu iesti buricu' pamantului.. :D
Si daca iti zic ca , acest concept a venit din rodbuilding, o sa iesi la rampa din nou cu niste comentarii cinice cu usoare aparente logice..
Pasul urmator ar fi sa faci cerere de aderare intr-unul din triburile talibanilor Fuji.Ca ce altceva stie romanul decat sa consume neuroni in razboaie de genul shimano vs daiwa, baitcasting vs spinning, factory vs custom, fuji vs american tackle..

Poate gasesti si tu vicii prin conceptele respective si ajung aia sa se bata pe tine cum am auzit ca se bat pentru noul designer sef , made in Roumania :D :D
:lol: :lol: :lol:

.........acest concept a venit din rodbuilding....... :lol: :lol: , da de unde ma rog se presupune ca ar putea venii din alt loc , sau ai vrut sa zici din custom , da erai mai preocupat sa o bagi pe aia cu logica aparenta , ii mai simplu sa faci ca mine , direct ,zic ca esti prost si nu mai dau dupa cires :lol:
Restu comentariului ii redus la atacuri in timp ce spui ca nu ai timp de asa ceva , tu ai griji de neuronii tai , putini cati is :lol:

Din cate am bagat de seama oamenii s-au inspirat direct din Fuji cu microwave si au crezut ca se umfla de banii daca adauga coada la pruna , nu ma mir ca nu le iese .

PS. Fugi repede si trezeste vreun moderator ca iar m-am luat de tine , desi 3 pagini inainte ziceai ca-i ultima data cand imi vorbesti , si chiar nu am vorbit cu tine ci cu ULK , da te-o mancat si acuma o primesti again in freza :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 06 Sep 2014, 11:35

lasati va rog jignirile, se poate discuta si fara a apela la ele. :respekt:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2014, 06:20

Din cate am bagat de seama oamenii s-au inspirat direct din Fuji cu microwave si au crezut ca se umfla de banii daca adauga coada la pruna , nu ma mir ca nu le iese .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cum sa nu direct de la Fuji l-au furat..or angajat un ninja si o intrat ala nopatea coborand pe un fir de paienjen, o facut o magie tipica bransei si o furat secretu' :lol: :lol: Macar stii cum o aratat microwave inainte sa apara in forma asta, si cine la incercat in fel si chip??

Cat despre faptul ca recurgi la jigniri directe , arata clar cine o luat-o in freza si ar fi pacat sa stearga cineva asta :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 07 Sep 2014, 07:21

semlecangheorghe scrie:
Cat despre faptul ca recurgi la jigniri directe , arata clar cine o luat-o in freza si ar fi pacat sa stearga cineva asta :D
buna asta .... :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

kiske13
veteran
veteran

Mesaj de kiske13 » 07 Sep 2014, 14:37

Numarul de runnere, in ce masura reduce distanta de aruncare?

Scrie răspuns