Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Diferența de greutate dintre cele doua vârfuri este de 1 g, nu înțeleg de ce diferența este ață de mica.
As putea sa concluzionez ca este mai bine cu un inel în plus, varful fiind mai rigid și aparent mai rapid?
Devreme ce vârful cu mai puține este puțin mai moale, iar la aruncare acest fapt nu ar aduce în mod obligatoriu o distanta semnificativ mai mare, ce avantaje ar putea avea?
As putea sa concluzionez ca este mai bine cu un inel în plus, varful fiind mai rigid și aparent mai rapid?
Devreme ce vârful cu mai puține este puțin mai moale, iar la aruncare acest fapt nu ar aduce în mod obligatoriu o distanta semnificativ mai mare, ce avantaje ar putea avea?
- stefanflorin
- veteran
Eu am constatat ca un bat mai moale, se incarca mai bine si arunca semnificativ mai bine in plajainferioara de greutati, cu efort mai mic din partea pescarului. Am observat asta la un lamiglas tot de putere 2oz si 8'6", pe care l-am modificat de 2 ori, nr. de inele fiind acelasi adica 10. Prima data cu un singur inel pe talon de 25, restul pe varf cu terminatie in 6, se incarca mai bine arunca mai departe, insa era mai bleg, si in sarcina si la intepatura. Acum are 2 inele pe talon, cu plecare 30, si este mult mai rigid, mai rapid (chiar si curbura e alta), insa la greutatile mai mici nu mai arunca asa de bine. Prefer configuratia de acum. Tragand oarecum inelele mai jos, desi cel de plecare e mai mare, am constatat ca parca e si mai bine echilibrat.
Urasc atarnatorii!
Adevar graiesti.....stefanflorin scrie:Eu am constatat ca un bat mai moale, se incarca mai bine si arunca semnificativ mai bine in plajainferioara de greutati, cu efort mai mic din partea pescarului. Am observat asta la un lamiglas tot de putere 2oz si 8'6", pe care l-am modificat de 2 ori, nr. de inele fiind acelasi adica 10. Prima data cu un singur inel pe talon de 25, restul pe varf cu terminatie in 6, se incarca mai bine arunca mai departe, insa era mai bleg, si in sarcina si la intepatura. Acum are 2 inele pe talon, cu plecare 30, si este mult mai rigid, mai rapid (chiar si curbura e alta), insa la greutatile mai mici nu mai arunca asa de bine. Prefer configuratia de acum. Tragand oarecum inelele mai jos, desi cel de plecare e mai mare, am constatat ca parca e si mai bine echilibrat.
Am experimentat si eu fenomenul.

Din motive obiective, am intarziat mult cu finalizarea.
Cel mai lung bat de spinning din arsenalul meu, 290cm (9,7 ft)
Blank Batson Rainshadow, inele Fuji K alconite si top sic.

Cel mai lung bat de spinning din arsenalul meu, 290cm (9,7 ft)
Blank Batson Rainshadow, inele Fuji K alconite si top sic.

- hegedusalin
- veteran
Avat?
Nu numai.hegedusalin scrie:Avat?
Initial am vrut un bat pentru canale salau, clean etc.
Din cauza lungimi reduse a lansetelor tot trageam wobblerul, in mal.
- crapmaniacul
- veteran
Arata bine, doar ca m-a speriat putin lungimea la inceput. Blancul de unde l-ai achizitionat ? Merci.kiske13 scrie:Nu numai.hegedusalin scrie:Avat?
Aceasta lungime am vrut, pescuit de pe mal pe canale.crapmaniacul scrie:Arata bine, doar ca m-a speriat putin lungimea la inceput. Blancul de unde l-ai achizitionat ? Merci.kiske13 scrie:Nu numai.hegedusalin scrie:Avat?
Blank-ul am cumparat de la Cristi Ene.
Cu aceasta ocazie multumesc lui Cristi Ene, Andrei Sava si Carol (kingofbeasts) pentru componente si lui julien pentru sustinere morala

Fain bat,sa ne spui cum lucreaza si fire zbuciumate 

Viziunea fara executie e doar halucinatie.
- kingofbeasts
- veteran
sa-ti aduca fire-ntinse si clipe placutekiske13 scrie:
Cu aceasta ocazie multumesc lui Cristi Ene, Andrei Sava si Carol (kingofbeasts) pentru componente si lui julien pentru sustinere morala

betele lungi au utilitatea si avantajele lor