Mai"ceafa lata",fa bine si pune-ti ochelarii,lasa prostiile si hai pe Bascov ca o ia!!julien scrie:Pe mine ma "doare ochii'' pana dincolo de ceafa.Nemernic scrie:offtopic: mai are careva durerea de ochi pe care o am eu?
Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
-
- veteran
aveti 50-50:))tavistan scrie:Da' tu ce experienta traumatizanta ai avut fratzicule?Amotricus scrie:Forumurile astea chiar au ajuns de toata pleasna. Ti-e frica deja sa mai intrebi ceva ...
@ Amotricus - ai dreptate dar cum zicea si Tavi, cei care au fost implicati in situatiile deja prea detaliate aici au dreptul mai degraba spre replici (desigur nu asa acide si lipsite de diplomatie)
@ Tavistan - uneori cand intru pe forum si caut subiectul Lansete Custom, care la vremea postarii de Razvan era o incantare si ceva in trend, acu a devenit OTV pescaresc

nu tin cu nici un rodbuilder desi am avut bete de la aproape toti si i-am apreciat in parte in functie de munca lor, si daca a fost cazul am mai apelat la ei dupa prima impresie (prima lanseta montata.)
sincer ii apreciez pe cei ce isi vad de treaba si sunt mai putin verbali.
Inainte intram sa vad care mai de care blancuri si lansete, acu Can Can frate, da gratis.
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"
- George1985
- veteran
Se poate lua ca exemplu topicul "Voblere Hand Made" unde faptele vorbesc, respectiv pozele
Aruncati un ochi acolo, e mai mare dragul sa urmaresti

Aruncati un ochi acolo, e mai mare dragul sa urmaresti

Nu stiu daca este sau nu discutata treaba asta asa ca intreb cunoscatorii:
Pe un blanc de 7 lamiglas skeet reese(de spinning) cate inele+top este recomandat...am vazut cu 8-13-12 pe net....si ce model de inele ...cu un picior sau 2...intreb deoarece vreau sa imi incerc norocul.
Ps:Nu dati cu paru' ...sunt si eu mic si nu stiu.

Pe un blanc de 7 lamiglas skeet reese(de spinning) cate inele+top este recomandat...am vazut cu 8-13-12 pe net....si ce model de inele ...cu un picior sau 2...intreb deoarece vreau sa imi incerc norocul.
Ps:Nu dati cu paru' ...sunt si eu mic si nu stiu.

- crapmaniacul
- veteran
Radu_T scrie:Nu stiu daca este sau nu discutata treaba asta asa ca intreb cunoscatorii:
Ps:Nu dati cu paru' ...sunt si eu mic si nu stiu.![]()
Uite aici un exemplu montat foarte frumos de Narik cu 8 + 1 inele, un exemplu de care sunt foarte multumit, insa cu siguranta ca mai sunt si alte variante de montare, chestie de gust, preferinte.
http://www.rapitori.ro/forum/lamiglas-s ... 04-20.html
De la 8+top e ok. Pe un singur picior este de ajuns. Eu asi monta-o cu 9+ top...dar un test static nu strica sa poti determina de cate ai nevoie.

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
E cu Finetti ...asa ca pentru finesse..