Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Mitico
utilizator constant
utilizator constant

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de Mitico » 30 Iul 2014, 07:57

Le am facut acum cativa ani cresand ca ce primeac asa trebuie sa fie.Nu stiu ce lansete ai facut tu ale mele sint facute la cerinta mea cu manere de pluta si alte minuni care au costat destul de mult.Cand am avut mai mari pretenti in aspectului lansete mi sa zis ca nu se poate ca nu pot sa i spun io ce are de facut ca ele este profi si bla bla bla.Da am facut mai multe la el si ca o mica relatie de "prietenie".Io nu am comentat nici tecnica nici materialele care le foloseste doar aspectu lansetelor si termeni de livrare care sint la discretie chefului lui Ene.Poate ca cu cei mai prieteni este mai serios pentru mine nu a fost.MINIMALIST este un cuvant folosit de EL nu de mine, io il consider lipsa chefului de munca.
Pe cadavrele leilor danseasa cainii dar leii raman lei iar cainii raman caini...!!!!

Mitico
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mitico » 30 Iul 2014, 08:02

Pentru ce am cerut plateam diferenta nu am cerut ce MOCAAA.
Pe cadavrele leilor danseasa cainii dar leii raman lei iar cainii raman caini...!!!!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Iul 2014, 09:50

Omul are principii, nu este nimic rau in asaceva..are stilul lui,este normal..ca pentru el nu este normal ca altii au alta parere/viziune, e alta poveste.

.Tot ce trebuie sa faci sa apelezi la alt builder, ai de unde alege.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Mitico
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mitico » 30 Iul 2014, 11:09

Nu are legatura cu principi este vorba ca sa crede cel mai bun si tre sa stai dupa el.Cand lam cunoscut nu era asa.
Am lucrat cu el cel mai mult dece este singuru stiut de mine de la care am putut cumpara blancuri North Fork si pentru ca am respect pentru cine ma ajuta sa im rezolv "dorintele" le am facut la el lansetele(cu discuti interminabile).Pana cand au sosit 3 blancuri l am rugat sa pregateasca macar 2 ca incepe sesonu la dunare in circa 15/20 zile dupa care pleca in concediu o saptamana, la care mi sa raspuns in scarba ca nu pot sa im permit sa i dau io termene lui.Daca el crede ca prosteste lumea ca lucreasa 6/7 zile la o lanseta asta e, cu mine nu ia mers.Pentru lucrare platisem deja in avans....printre altele(am primit bani )
Asa ca sa faca la el cine vrea lansete ,poate sa purtat numai cu mine asa,NU CRED,ca mai am exemple.
Intre timp sigur am facut lansete la alti rodbuilder si in toti am vazut interesu de al multumi pe client in rest poti munta ce inele vrei cat timp esti pescar.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 30 Iul 2014, 11:17

offtopic: mai are careva durerea de ochi pe care o am eu? :wallbash:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 30 Iul 2014, 11:30

Nemernic scrie:offtopic: mai are careva durerea de ochi pe care o am eu? :wallbash:
Pe mine ma "doare ochii'' pana dincolo de ceafa. :headbash:

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 30 Iul 2014, 11:31

Scuze, dar chiar nu m-am putut abtine.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 30 Iul 2014, 11:34

Imperator Roberto de Bortoli ,

nu esti capabil decat de mizerii care fac part din personalitatea ta :wink: uiti sa spui ca te porti cu oamenii de parca sunt sclavii tai.

Din fericire nu sunt angajatul tau, faci confuzii grave si unele lucruri sunt greu de inteles pentru tine.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 30 Iul 2014, 11:46

Normal ca nu am chef sa lucrez pentru un ,,om,, cu ifose care priveste totul de la inaltimea ,,banilor,, si a burtii impinse in fata cu aroganta pentru care nu exista respect minim pentru celalat. Si nu sunt un caz particular este o stare la imperator Roberto.

Ideologia lui este ca toti romanii sunt tigani lenesi si el un italian superior si harnic. evident nu poate sa treca dincolo de sabloane si reprezentari inguste iar temperamentul- caracterul care ii cam sperie pe cei din jur.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 30 Iul 2014, 12:20

Discutiile de acest gen nu sunt castigatoare pentru nimeni, dezvaluie doar lucruri neplacute si nespuse, nelamurite si relatii stricate, rupte. E ca intr-o casnicie care se lasa cu divort si unde fiecare il face vinovat pe celalalt ... Nu sunt discutii fair-play sau care sa foloseasca si altora, cu atat mai putin celor implicati direct ptr ca fiecare parte are ceva de pierdut pana la urma.
Daca de la lansete custom ajungem asa usor la defecte de caracter scoase in fata si la alte pacate, deja nu prea mai e placut si se mai lasa si cu dureri de ochi la cei mai sensibili :wink: .

O concluzie e clara, nu mai mananca salaul bine, cu bang pe cap de lanseu, e foarte foarte marait zilele astea , nu o ia nici la lacusta :headbash:

Scrie răspuns