Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de cristian.ene » 30 Iul 2014, 12:41

crapmaniacul,

e nasol ca avem aici o istorie de orbiti si frustrati care nu pot sa treaca de individualitatea lor subiectiva, lasa frustrarea libera si se poarta exact ca adolescentii care refuleaza de hormoni si trairi :D .

Repet nici o diferenta intre atacurile de aici si Antena3 doar ca persoanjele sunt mai triste.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Iul 2014, 13:02

Dar oare dece intodeauna tu Ene esti in mijlocul acestor tiganeli? La aspectul acesta nu te-ai gandit niciodata?

Doar ca " lume rea neica..lume rea"...ceri respect? Ofera prima data...si va fi mai bine si pentru tine.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Mitico
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mitico » 30 Iul 2014, 13:19

cristian.ene scrie:Imperator Roberto de Bortoli ,

nu esti capabil decat de mizerii care fac part din personalitatea ta :wink: uiti sa spui ca te porti cu oamenii de parca sunt sclavii tai.

Din fericire nu sunt angajatul tau, faci confuzii grave si unele lucruri sunt greu de inteles pentru tine.
cristian.ene scrie:Imperator Roberto de Bortoli ,

nu esti capabil decat de mizerii care fac part din personalitatea ta :wink: uiti sa spui ca te porti cu oamenii de parca sunt sclavii tai.

Din fericire nu sunt angajatul tau, faci confuzii grave si unele lucruri sunt greu de inteles pentru tine.
Sociologul di Cristi Ene a iesit la suprafata.Io am comentat metoda ta de lucru recunoscand ca tecnic esti ok dar ca estetica si termeni de livrare car i dai nu sint in regula chiar penali.

TU ma Jicnesti personal debitand aberatii atribuindumi afirmati de mahala.Ar trebui sa comentesi spusele mele nu sa ma scuipi pentru ca nu ai texte dar asta esti atata potiii si nu este numa parerea mea dar nu conteasa. Ca sa punctualises sint nascut la bucuresti si sint roman ca toti de pe acest forum si cu catva dintre iei cu care am avut mici "afaceri" si nu cred ca faptul ca am burta ia deranjat.

Da am trait in Italia siii?A nu scriu bine romana asta este dar parerea mea asta este nu ai respect pentru cine it raspunde si stie despre ce discutam.Matisam lansete can probabil pescuiai cu trestia si de asta im permit sa it spun cand minti si asta te ROADE.

Sigur daca platesc un serviciu de mai multe ori in avans am pretenzia sa fie facut in termenul stabilit nu cand vrea profi din tine.

In resti fire intins

Rog moderati sa stearga posturile lu cristian ene care ma jicnesc personal ne find afirmatile mele!!!
Pe cadavrele leilor danseasa cainii dar leii raman lei iar cainii raman caini...!!!!

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 30 Iul 2014, 13:25

ULK mai intai sa ai tu mai multe sute ce clienti si dupa vezi daca un procent de 1-2% nu sunt cu probleme in orice business.

Nu tre sa-i satisfac pe toti ca nu sunt prostituata :wink: (si prostituale pot sa refuze) , mi-am permis intodeauna sa spun NU.Iar in cazul luiRoberto am fost prea ingaduitor la cat este de infatuat.

Esti cunoscut ca PRist abil dar banii vin in multe cazuri insotiti si de kaka fie ca e corporatie, fie ca e rodbuiding sau alta ocupatie.

Nu esti tu judecatorul care decide ce trebuei sa fac eu , ce amrita si nu , care sunt limitele.

Problema ta este ca mereu gasesti motive sa iti clamezi o superioritate frustrata si ma urmaresti constant sa mi-a tragi, nu mai poza in mare caracter.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Iul 2014, 13:28

cristian.ene scrie: Repet nici o diferenta intre atacurile de aici si Antena3 doar ca persoanjele sunt mai triste.
Vezi ca dupa „atacurile” de la Antena 3, Mircea Basescu e la racoare, semn ca „atacurile” au fost cam... fondate.
Doamne fereste sa nu fie diferenta intre „atacurile” de aici si alea de la Antena 3 ! :D
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 30 Iul 2014, 13:33

Enjoy Antena 3 Razvan, nu imi imagianm ca esti fan :roll:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iul 2014, 13:56

Ene, da' tu ce esti de esti asa de informat in privinta personajelor alea de zici ca sant pe la antena 3??

Mitico a scris..
Ca sa punctualises sint nascut la bucuresti si sint roman ca toti de pe acest forum si cu catva dintre iei cu care am avut mici "afaceri" si nu cred ca faptul ca am burta ia deranjat.

Ene si eu am avut o ''mica afacere'' cu Roberto si nu am vazut la dumnealui nimic din ce ii atribui.Faptul ca faci referire la fizicul omului, denota taman caracterul ala infam ce il atribui altora..si chiar nu-i frumos.La fel cum nu-i frumos sa iti ponegresti colegii de breasla pe la spate prin m.p. aruncand asupra lor acuze nefondate cu privire la capacittile lor ...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 30 Iul 2014, 14:18

Ce mai este de spus ... cam nu prea multe din pacate.
Ingropati odata pisica aia neagra ca a facut deja viermusi si miroase rau. Sa moara pestii mei daca v-ati fi pus atata energie si elan de munca in ceva mai constructiv ca sa pice lumea pe spate de uimire si admiratie ... E putin hilar ca va cert tocmai io care cu mai multa vreme in urma am avut un episod similar, narav de care cred ca m-am lecuit, sper macar...
Chiar n-are nici un rost sa mai despicati firul celuilalt in 6 ca nu va veti alege cu nici un folos ...

Haideti mai bine pe malu apii , la un solz de peste pe canicula , sa mai si munciti putin, sa va doara incheietura de la lansat si mulinat ... Asta e, sunteti nemunciti si nepescuiti insa se pot remedia defectele astea. :headbash:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Iul 2014, 14:23

Ene...eu nu te atac daca stai in banca ta si incetezi sa vorbesti de rau pe fata si pe la spate despre mine in special si despre toti colegii de breasla in general. Fiecare sa isi vada de treaba lui.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 30 Iul 2014, 15:46

Eu am promis ca nu mai scriu pe aici pot sa ma tin de cuvant doar daca nu vad barfe jenante, era normal sa am drept la replica .

Ma tin de promisiune atata timp cat se poate abstractie ca exist, e drept misune grea pentru unii :wink:

Vara placuta si fir intins!

Scrie răspuns