Probabil craparii se vor prinde ultimii

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
saptamana viitoare sper sa ies si eu la o partida scurta de pe mal si sa incerc Sportex BP 2703 dupa ce i-am schimbat doar inelele .kingofbeasts scrie:O alta poveste "simpla" :
- Vreau sa modific Sportexu'. Nu-mi sta mana nicicum pe mandrina aia si-i greu ca dracu' . Imi oboseste incheietura dupa cateva ceasuri de pescuit cu el. Vreau Fuji IPS cu loking nut de SK2, inele schimbate pentru maximum de distanta in lansare si mai vreau echilibrarea batului.
- Ok . Groso modo te costa vreo 300 componentele.
-Nuuu. Nu vreau sa investesc nimic in batu asta ! Nu ma intereseaza aspectu' absolut deloc ci strict functional!
-![]()
- M-am gandit sa iau mandrina si inelele de pe batu' ala de lingura ce l-am facut in toamna ca si asa nu-mi place blanku' ala.
- Ok... incercam![]()
Dupa complexe operatiuni de dezbracare ,remodelare si recompunere, cu o singura achizitie facuta (locking nut-ul de SK2) cu orientare 95% spre confort si 5 % spre aspect (nu m-am putut abtine) iata ce a iesit:
Sportex - (factory) loaded
Sportex - reloaded
vampyru_a1 scrie:saptamana viitoare sper sa ies si eu la o partida scurta de pe mal si sa incerc Sportex BP 2703 dupa ce i-am schimbat doar inelele .kingofbeasts scrie:O alta poveste "simpla" :
- Vreau sa modific Sportexu'. Nu-mi sta mana nicicum pe mandrina aia si-i greu ca dracu' . Imi oboseste incheietura dupa cateva ceasuri de pescuit cu el. Vreau Fuji IPS cu loking nut de SK2, inele schimbate pentru maximum de distanta in lansare si mai vreau echilibrarea batului.
- Ok . Groso modo te costa vreo 300 componentele.
-Nuuu. Nu vreau sa investesc nimic in batu asta ! Nu ma intereseaza aspectu' absolut deloc ci strict functional!
-![]()
- M-am gandit sa iau mandrina si inelele de pe batu' ala de lingura ce l-am facut in toamna ca si asa nu-mi place blanku' ala.
- Ok... incercam![]()
Dupa complexe operatiuni de dezbracare ,remodelare si recompunere, cu o singura achizitie facuta (locking nut-ul de SK2) cu orientare 95% spre confort si 5 % spre aspect (nu m-am putut abtine) iata ce a iesit:
Sportex - (factory) loaded
Sportex - reloaded
testul sper sa pot sa il fac impreuna cu 2 prieteni care il au varianta standard
Raman urme , eu l-am curatat de vopsea de la inelul de plecare inspre varf si l-am lasat vopsit in josdraqdevil scrie:Jampire,se vad urmele unde au fost inelele vechi?
Ei au putin altfel de nevoi decat cei cu spinningul...nu tin lanseta toata ziua in mana, nu trebuie sa simta trasatura transmisa (si) de lanseta,nu au ce face cu un maner scurt( unde te poate ajuta inelele micro pentru un echilibru mai bun)...Doar in preluarea puterii blankului mai bine ar putea sa profite dupa niste inele mai dese/multe si mai mici,dar care poate s-ar traduce si prin diminuarea distantei de lansare in oarecare masura,ce nu cred ca este de dorit de ei.cristian.ene scrie:Dorm linistiti cu un sigur gand, inelelor putine si uriase.