Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Ian 2014, 09:23

Super..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

iiulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iiulian » 20 Ian 2014, 09:32

Phenix M1 , MX72ML-B,7'2" 1piece,Fast ,1/4-5/8 , inele fuji alconite ,mandrina fuji VSS,woven tube carbon, custom Gabie
Imagine

Imagine

Imagine
mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 20 Ian 2014, 11:09

Laser pt "curentat" salaii si bibii :)

iiulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iiulian » 20 Ian 2014, 19:59

Laser frate! :lol1:

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 21 Ian 2014, 07:06

Eeeeee....asa mai merge...!
Sa-l stapinesti sanatos si la cit mai multe capturi!
Felicitari bilderului.
Acum ca avem "nuiaua"....sa te vedem in "practica"!

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 21 Ian 2014, 19:59

Cum se indoaie blankul M1 7`8``ft . 6-12 lb. in articolul despre blankuri lungi sau puternice si inelele Fuji KR

http://conceptcustomrods.ro/fuji-kr-pe- ... #more-4267

iiulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iiulian » 22 Ian 2014, 09:16

cristian.ene scrie:Cum se indoaie blankul M1 7`8``ft . 6-12 lb. in articolul despre blankuri lungi sau puternice si inelele Fuji KR

http://conceptcustomrods.ro/fuji-kr-pe- ... #more-4267
frumoasa prezentare
intr-adevar , pare un blank incredibil
abia astept la primavara, sa-l vad in actiune :respekt:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 22 Ian 2014, 21:34

Adi G scrie:
kingofbeasts scrie:tot in lucru : "sliding reel concept" :wink:

Imagine
io am o lanseta cu mandrina de genul asta de prin 2005... pezon & michel... buna lanseta, dar ma deranjeaza ghiventul la mana.
Adi G scrie:Imagine

asta-i batzu... si creca va trebui sa ma incumet pan la urma ca ar fi pacat mare de blank... :lol:
kingofbeasts scrie:Ma gandeam eu ca e imposibil sa nu se mai fi gandit cineva la asa ceva si ceea ce ma intriga acum e de ce s-a renuntat la sistem daca la un moment dat a fost produs in serie :?: :?: :shock: :roll:
intre timp m-am lamurit de ce si e destul de simplu : orice i-ai face tot devine incomod si daca nu e incomod aspectul incepe sa lase de dorit substantial. In plus nu e economic rentabil (cel putin in varianta skss) atat timp cat 2 piulite si 3 parti de filet te scot din start la 100 lei mandrina care implica apoi si on consum excesiv de pluta sau eva (dupa caz) si care per total ingreuneaza substantial lanseta. Pe scurt, viitorul s-a nascut mort in acest caz.
In timpul testelor am constatat simplu ca nici macar un maner de 24 cm nu ma deranjaza in dril si ca o simpla schimbare a prizei pe lanseta imi da din start 2 cm in plus la lungimea cotorului. Ba, mai mult de atat greutatea de echilibrare a lansetei scade la jumatate atunci cand se face trecerea de la priza inelar-mijlociu la priza inelar - degetul mic .
Una peste alta un astfel de bat ar fi util doar ca bat "scoala" util rodbuilderilor care, cu ajutorul lui, sa le permita clientilor nehotarati sa determine mai usor lungimea cotorului.
Partea proasta la toata afacerea asta e ca, dupa ce am constatat ca priza la degetul mic are avantaje clare, trebuie sa-mi schimb iar mandrinele pe toate betele.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 22 Ian 2014, 21:54

ps. am uitat sa mentionez c-am mai invatat ceva cu ocazia asta : EVA de alta culoare decat negru betele mele n-or sa mai vada avand in vedere cat de usor se murdaresc si cat de urat arata apoi minunatele culori deschise (nu de alta dar n-am nici o intentie sa iau cotorul la slefuit tot la 2 partide).
Clasic, monoton, plictisitor sau prea sobru, sau cum o mai fi catalogat negrul , pentru mine ramane unica optiune (cu exceptia plutei care se curata printr-o simpla spalare si are avantajul fibrei naturale ).

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 23 Ian 2014, 00:53

King, la culori deschise sau alte culori decat negrul, este important sa fie slefuite gripurile foarte fin, chiar lustruite si astfel devin usor de spalat, neavand porozitatea mare unde sa se depuna mizeria.

Despre mandrina cu dublu piulita m-am mai documentat si da, s-a facut mai demult, chiar pe bete de fly...si am mai gasit si alta si mai sliding, se muta pe blank cu totul :). Nici asta nu mai e pe piata..dar sigur era o optiune interesanta pe vremuri.

Imagine
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns