Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
Phenix M1 , MX72ML-B,7'2" 1piece,Fast ,1/4-5/8 , inele fuji alconite ,mandrina fuji VSS,woven tube carbon, custom Gabie

mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua
Laser pt "curentat" salaii si bibii 

Eeeeee....asa mai merge...!
Sa-l stapinesti sanatos si la cit mai multe capturi!
Felicitari bilderului.
Acum ca avem "nuiaua"....sa te vedem in "practica"!
Sa-l stapinesti sanatos si la cit mai multe capturi!
Felicitari bilderului.
Acum ca avem "nuiaua"....sa te vedem in "practica"!
-
- veteran
Cum se indoaie blankul M1 7`8``ft . 6-12 lb. in articolul despre blankuri lungi sau puternice si inelele Fuji KR
http://conceptcustomrods.ro/fuji-kr-pe- ... #more-4267
frumoasa prezentarecristian.ene scrie:Cum se indoaie blankul M1 7`8``ft . 6-12 lb. in articolul despre blankuri lungi sau puternice si inelele Fuji KR
intr-adevar , pare un blank incredibil
abia astept la primavara, sa-l vad in actiune

mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua
- kingofbeasts
- veteran
Adi G scrie:
asta-i batzu... si creca va trebui sa ma incumet pan la urma ca ar fi pacat mare de blank...
intre timp m-am lamurit de ce si e destul de simplu : orice i-ai face tot devine incomod si daca nu e incomod aspectul incepe sa lase de dorit substantial. In plus nu e economic rentabil (cel putin in varianta skss) atat timp cat 2 piulite si 3 parti de filet te scot din start la 100 lei mandrina care implica apoi si on consum excesiv de pluta sau eva (dupa caz) si care per total ingreuneaza substantial lanseta. Pe scurt, viitorul s-a nascut mort in acest caz.kingofbeasts scrie:Ma gandeam eu ca e imposibil sa nu se mai fi gandit cineva la asa ceva si ceea ce ma intriga acum e de ce s-a renuntat la sistem daca la un moment dat a fost produs in serie![]()
![]()
![]()
In timpul testelor am constatat simplu ca nici macar un maner de 24 cm nu ma deranjaza in dril si ca o simpla schimbare a prizei pe lanseta imi da din start 2 cm in plus la lungimea cotorului. Ba, mai mult de atat greutatea de echilibrare a lansetei scade la jumatate atunci cand se face trecerea de la priza inelar-mijlociu la priza inelar - degetul mic .
Una peste alta un astfel de bat ar fi util doar ca bat "scoala" util rodbuilderilor care, cu ajutorul lui, sa le permita clientilor nehotarati sa determine mai usor lungimea cotorului.
Partea proasta la toata afacerea asta e ca, dupa ce am constatat ca priza la degetul mic are avantaje clare, trebuie sa-mi schimb iar mandrinele pe toate betele.
- kingofbeasts
- veteran
ps. am uitat sa mentionez c-am mai invatat ceva cu ocazia asta : EVA de alta culoare decat negru betele mele n-or sa mai vada avand in vedere cat de usor se murdaresc si cat de urat arata apoi minunatele culori deschise (nu de alta dar n-am nici o intentie sa iau cotorul la slefuit tot la 2 partide).
Clasic, monoton, plictisitor sau prea sobru, sau cum o mai fi catalogat negrul , pentru mine ramane unica optiune (cu exceptia plutei care se curata printr-o simpla spalare si are avantajul fibrei naturale ).
Clasic, monoton, plictisitor sau prea sobru, sau cum o mai fi catalogat negrul , pentru mine ramane unica optiune (cu exceptia plutei care se curata printr-o simpla spalare si are avantajul fibrei naturale ).
King, la culori deschise sau alte culori decat negrul, este important sa fie slefuite gripurile foarte fin, chiar lustruite si astfel devin usor de spalat, neavand porozitatea mare unde sa se depuna mizeria.
Despre mandrina cu dublu piulita m-am mai documentat si da, s-a facut mai demult, chiar pe bete de fly...si am mai gasit si alta si mai sliding, se muta pe blank cu totul
. Nici asta nu mai e pe piata..dar sigur era o optiune interesanta pe vremuri.

Despre mandrina cu dublu piulita m-am mai documentat si da, s-a facut mai demult, chiar pe bete de fly...si am mai gasit si alta si mai sliding, se muta pe blank cu totul