Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
Inele Y ,L si KL (cu inaltime normala) sunt depasite de versatiliatea inele KL-H , M si KB care pot fi montate pe orice tip de blank.
Dupa aparitia inelelor KL-M 8mm, 7mm, 6mm 5.5mm / KL/L 7mm, 6mm, 5.5mm si KBuri de 6mm, 5.5mm, 5.0mm, 4.5mm, 4.0mm acest tip de inele pot fi montate cu rezultate superioare pe orice tip de blank indiferent de putere,lungime si actiune.
Idem la casting aparitia inelelor KW si KT sunt o binefacere raportat la inele L si LN, mai nou Fuji lanseza un nou inel care sa inlocuiasca KW10mm
Blankul NFC SJ 762-1 IM are o actiune speciala diferita de a unui SJ clasic seamana mult cu un Mag Bass foarte bun pentru pescuit de finete si la pesti mofturosi asteptam un review de la proprietar si de la Grey Wolf .
Dupa aparitia inelelor KL-M 8mm, 7mm, 6mm 5.5mm / KL/L 7mm, 6mm, 5.5mm si KBuri de 6mm, 5.5mm, 5.0mm, 4.5mm, 4.0mm acest tip de inele pot fi montate cu rezultate superioare pe orice tip de blank indiferent de putere,lungime si actiune.
Idem la casting aparitia inelelor KW si KT sunt o binefacere raportat la inele L si LN, mai nou Fuji lanseza un nou inel care sa inlocuiasca KW10mm
Blankul NFC SJ 762-1 IM are o actiune speciala diferita de a unui SJ clasic seamana mult cu un Mag Bass foarte bun pentru pescuit de finete si la pesti mofturosi asteptam un review de la proprietar si de la Grey Wolf .
nu iti voi oferi acum un review pentru ca nu pot . nu consider ca as fi obiectiv . nu consider ca se poate face un review doar din testele de incarcare statica , din testele de lansare in gradina , din montaj , din 10 minute de pescuit . poate altii pot dar eu nu vreau .cristian.ene scrie:...............asteptam un review .............. si de la Grey Wolf .
pot sa iti spun ca e montat in KR cu 3 inele de reducere adaptat unei mulinete anume care va ramine dedicata acestui bat . inelarea sa facut in asa fel incit sa se obtina maximul de distanta posibil cu o anumita greutate a nalucii fara a fi neglijata performanta in cazul restului plajei de aruncare . batul a fost construit dupa specificatii clare si precise pe gustul proprietarului .
un review obiectiv poate mai incolo cind o sa am mai mult timp pentru pescuit . deocamdata atit .
in scurt timp pe monitoare fratia lupilor ,, fildes si manea "
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
- utilizator nou
buna ziua. ma poate ajuta cineva sa schimb o mandrina si un maner la o lanseta de feeder,as dori o mandrina usoara si manerul sa fie mai subtire decat cel initial.multumesc
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
nu pot sa spun decat .......este SUPER !
mersi Aline !
mersi Aline !
Poti sa ne spui mai multe despre blankul folosit ???

-
- veteran
Grey wolf,
imi place simplitatea functionala, adica lanseta are exact cat trebuie pentru eficienta maxima
Reductia in 3 sau 4 inele este foart epersonalizata in functie de actiuena blankului, pana unde are rezerva de putere si cu ce fire vrei sa pescuiesti. Fortele sunt diferite pe blankuri cu actiuni diferite daca se foloseste o reductie mai rapida sau mai lunga.
Penre blankuri de la 7`ft. gasesc mai univesala o reductie cu 4 inele daca se folosesc si fire mono mai groase pentru cei care nu vor un montaj mega specializat dar cu toate avantajele KR.
In scurt timp sper sa primim impresii cat se poate de obiective de la Stefan Florin dupa pescuitul cu un Lamiglas XP 843 montat cu reductie in 4 inele si inele KT5.0mm pe varf pentru pescuit la temperaturi joase. Blakul duce perfect inele KT5.0mm vibratiile suplimentare sunt insesizabile comparativ cu inele mai mici KT 4.5mm.
Blankul NFC SJ 705-IM este are o actiune clasica fast mai agresiva decat un NFC Mag Bass de putere similara.
Blankul NFC SJ 762-1 IM seamana mult cu o actiune Mag Bass care este mai progresiv si cu tapere mai putin agresive decat un SJ clasic.
Pe siteul oficial Fuji (USA) am vazut azi ca inele Torzite sunt disponibile in luna Januarie 2014. Teoretic in Japonia ar trebui sa fie disponibile mai rapid.
Personal astept variantele cu rama de otel
http://anglersresource.net/
imi place simplitatea functionala, adica lanseta are exact cat trebuie pentru eficienta maxima

Reductia in 3 sau 4 inele este foart epersonalizata in functie de actiuena blankului, pana unde are rezerva de putere si cu ce fire vrei sa pescuiesti. Fortele sunt diferite pe blankuri cu actiuni diferite daca se foloseste o reductie mai rapida sau mai lunga.
Penre blankuri de la 7`ft. gasesc mai univesala o reductie cu 4 inele daca se folosesc si fire mono mai groase pentru cei care nu vor un montaj mega specializat dar cu toate avantajele KR.
In scurt timp sper sa primim impresii cat se poate de obiective de la Stefan Florin dupa pescuitul cu un Lamiglas XP 843 montat cu reductie in 4 inele si inele KT5.0mm pe varf pentru pescuit la temperaturi joase. Blakul duce perfect inele KT5.0mm vibratiile suplimentare sunt insesizabile comparativ cu inele mai mici KT 4.5mm.
Blankul NFC SJ 705-IM este are o actiune clasica fast mai agresiva decat un NFC Mag Bass de putere similara.
Blankul NFC SJ 762-1 IM seamana mult cu o actiune Mag Bass care este mai progresiv si cu tapere mai putin agresive decat un SJ clasic.
Pe siteul oficial Fuji (USA) am vazut azi ca inele Torzite sunt disponibile in luna Januarie 2014. Teoretic in Japonia ar trebui sa fie disponibile mai rapid.
Personal astept variantele cu rama de otel
http://anglersresource.net/
- stefanflorin
- veteran
Am iesit azi cu batul la proba, din pacate capturi 0.cristian.ene scrie: In scurt timp sper sa primim impresii cat se poate de obiective de la Stefan Florin dupa pescuitul cu un Lamiglas XP 843 montat cu reductie in 4 inele si inele KT5.0mm pe varf pentru pescuit la temperaturi joase. Blakul duce perfect inele KT5.0mm vibratiile suplimentare sunt insesizabile comparativ cu inele mai mici KT 4.5mm.
La prima vedere batul pare o "jucarie", extrem de usor (94.5g), foarte fin pe varf si destul de slim pe talon. Niste amici au facut ceva mistocareala "ce ba ti-ai luat bat de biban?"

Inelele care imi puneau ceva semne de intrebare, s-au dovedit a fi cu totul altceva fata de vechile alconite cu care eram obisnuit. Foarte usoare, mai multe la numar, si mai mici la dimensiune, cel de plecare avand 20, chestie care in mod normal ti-ar sugera frecare mai mare, dar nici vorba, firul curge lin, iar lanseurile le fac cu usurinta, la distante obisnuite unui bat de 7 picioare. Nu are sens sa zic mai mari sau mai scurte comparativ cu vechiul concept pt. ca nu am pescuit batul decat montat astfel.
Am pescuit cu jiguri de diferite gramaje, 9, 10,5, 12, 14 si 17g + guma. Cu 14-17g aruncam peste 40m. La 9g batul nu se incarca foarte bine, si te chinui un pic in lanseu. De pe la 14g in sus arunca cum trebuie. Referitor la senzitivitate nu pot sa zic ca exceleaza, e una obisnuita unui blanc im7, insa transmite tot ceea ce trebuie sa transmita un bat de jig. In ciuda faptului ca tin 2 degete pe blanc, socurile se simt tot in podul palmei. Probabil mandrina actioneaza ca o camera de rezonanta, iar blancul nefiind foarte gros in diametru deasupra foregripului, nu are o rezonanta foarte buna.
Cel mai mult imi place actiunea lui (producatorul zice extra-fast), in sarcina lucreaza in prima treime dupa care devine tun, iar in jiguit flexeaza usor pe o lungime aprox 25-30cm. Acum astept sa vad cum se comporta in dril cu un peste de talie, eventual un ciprinid ceva

Concluzia generala este ca sunt multumit de noua achizitie si ca ma bucur ca s-a folosit montajul respectiv la constructia lansetei

Urasc atarnatorii!
-
- veteran
Maine la test un blank extraoridianr ca actiune si echilibru Phenix M1 spinning 7`8``ft2.33) 6-12 lb. 1/8 -3/4 oz.
La rece
Blank extrem de usor pentru categoria lui de pret(finisaj unsanded acoperit cu lac)
Actiune aparent ExFast fara inele si fast progresiva cu inele Fuji KR
Blankul are un grafit elastic care cedeaza placut din putere
Nu am cantarit lanseta dar estimez o greutate de 95-100g si o lanseta foarte bine echilibrata cu maner split grip si fara
Maine ramane de vazut plaja de greutati unde arunca optim si nivelul de senzitivitate care la rece este unul specific IM ( IM6/ IM7) al unui blank cu pereti cu grosime medie.
Seria M1 promite echilibrul cel mai bun al performanteleor intre actiune, echilibru, greutate redusa, senzitivitate in clasa 100$-120/ blank pentru pescuit cu naluci soft.
La rece
Blank extrem de usor pentru categoria lui de pret(finisaj unsanded acoperit cu lac)
Actiune aparent ExFast fara inele si fast progresiva cu inele Fuji KR
Blankul are un grafit elastic care cedeaza placut din putere
Nu am cantarit lanseta dar estimez o greutate de 95-100g si o lanseta foarte bine echilibrata cu maner split grip si fara
Maine ramane de vazut plaja de greutati unde arunca optim si nivelul de senzitivitate care la rece este unul specific IM ( IM6/ IM7) al unui blank cu pereti cu grosime medie.
Seria M1 promite echilibrul cel mai bun al performanteleor intre actiune, echilibru, greutate redusa, senzitivitate in clasa 100$-120/ blank pentru pescuit cu naluci soft.
Primele preturi pentru inele Torzite.
Variaza intre 7.70$(TKTTG 4.0)-104$(TKWTG 40).
Variaza intre 7.70$(TKTTG 4.0)-104$(TKWTG 40).