Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de grey-wolf » 25 Dec 2013, 01:07

la fratele albastru poate
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

black mamba
junior
junior

Mesaj de black mamba » 25 Dec 2013, 12:09

edâ„¢ scrie:defapt sigur ala nu e lemn e o folie pe care le folosesc cei de la bentley atunci cand imbraca bordu sau componente ale bordului facute din radacini de copac....era un video cu procesul dar nu il mai gasesc acum...
Ticule, este lemn masiv nu e folie, eu am vazut la un rod builder este greu de lucrat trebuie strung de precizie. Folia e pt cei care se multumesc cu folii. Ce pot sa spun e un lemn stabilizat, astfel incat e total imun la intemperii, UV si apa.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 25 Dec 2013, 14:36

"ticule": sa inteleg ca ma iei peste picior sau asa vb tu?

eu vazusem folie cu acel aspect de pe maner si credeam ca e numai folie,de aia am si spus,asta pana sa ma interesez ce e cu tratarea lenului si altele....nu sunt cunoscator, am intrebat si mi-am dat cu presupusu poate avea cineva idee...

pana acum nu am vazut la nimeni in Ro sa faca asa ceva, de asta am si pus,o lucratura ca asta cere timp daca ala e facut din lemn iar gravurile alea sunt dementiale....in orice caz....

L.N.D.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de L.N.D. » 25 Dec 2013, 19:34

grey-wolf scrie:pentru un prieten

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Uploaded with ImageShack.us
prietenul iti multumeste si il asteapta pe cel albastru .

L.N.D.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de L.N.D. » 25 Dec 2013, 19:41

p.s .
super bete N. F .C . -urile

L.N.D.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de L.N.D. » 25 Dec 2013, 19:57

L.N.D. scrie:p.s .
super bete N. F .C . -urile
rectific :
betele facute pe blankuri NFC

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 27 Dec 2013, 13:22

edâ„¢ scrie:"ticule": ...
pana acum nu am vazut la nimeni in Ro sa faca asa ceva, de asta am si pus,o lucratura ca asta cere timp daca ala e facut din lemn iar gravurile alea sunt dementiale....in orice caz....
Alin Olar face/facea mandrine din lemn stabilizat pentru fly - foarte frumoase. Nu am vazut asa ceva si pentru mandrine de spin/cast; la dimensiunile si formele alea cred ca ar costa o mica avere... dar poate ar merge ca inserturi la niste mandrine gen Fuji sk2... :roll:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 27 Dec 2013, 13:40

tavistan - ai dreptate, e o mica avere.
Numai bucata de lemn stabilizat poate ajunge la 40 euroi :lol: pune manopera si cunostintele necesare pentru a face asa ceva si... :wink: cred ca la muscari ar merge o aroganta din asta :roll: :lol1:

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 27 Dec 2013, 13:56

Alin face si cele mai premium manere de pluta, aici http://conceptcustomrods.ro/?p=4267 montate pe un Recon2 H urmeaza si pe un Lamiglas XP Bass 843.

Aplicatiile inelelor Fuji KR sunt posibile si pozitive pe orice blank indiferent de putere si lungime, vechile modele Y si L pot si pensionate :wink:

Manerele realizate de Alin le folosesc de mai mult timp pe blankuri fly premium http://conceptcustomrods.ro/?p=2416 si http://conceptcustomrods.ro/?p=2577

dar si pe blakuri de spinning http://conceptcustomrods.ro/?p=3837 si pe cateva blankuri UL si L unde se potriveau doar manere cu diametre custom raportat la subtirelele blankuri UL si Light.

Acum sunt disponibile pentru orice blank de spinning/casting cu diametru rezonabil :wink:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 27 Dec 2013, 14:03

@Ghenadie: :D :D :D Haida-deh! Ca n-or fi fitze mari si multe si pe lansetele de spin/cast - vezi Matagi, inele cu rama de titan... :D Lasand gluma, inserturile alea isi fac si banii, imi spunea Alin odata cam ce presupune ca munca, fara a vorbi si de partea pe care lumea nu o vede: rata rebuturilor - adica faci insertul si dupa ce ai terminat cu toate tratamentele te trezesti ca ti-a crapat; astea sunt costuri suplimentare... DAR nu stiu daca nu se poate gasi un insert de lemn stabilizat la diametrul exterior de 18 mm de exemplu; s-ar pupa la fix cu un Fuji sk2 de 16 si continuat cu un maner split din pluta ar arata chiar bine; inserturile astea de-a gata le gasesti pe la 20 de parai... :roll:

Scrie răspuns