Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
Sa-ti fac aici o trimitere pe forumul ''PrIeteni pescari'' pe topicul ala mai vechi cu woblere handmade??
Acolo unde,tu care in viata ta n-ai facut un bobler,ai fost bun numa' sa stirnesti o cearta ce n-avea nimic in comun cu subiectul??
Si apoi sa mai vorbesti de altul..
Acolo unde,tu care in viata ta n-ai facut un bobler,ai fost bun numa' sa stirnesti o cearta ce n-avea nimic in comun cu subiectul??
Si apoi sa mai vorbesti de altul..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
iti place sa vorbesti prostii
tu habar nu ai ce am facut ei si ce nu
dar speculezi si induci lumea in eroare
asa pt linistea ta sufleteasca... de facut am facut voblere ! si nu numai voblere si linguri si rotative , de muste nu mai zic si am si prins cu ele !
cum am mai zis... , pe mine nu ma chema Gheorghe Smelcan !
asa pt linistea ta sufleteasca... de facut am facut voblere ! si nu numai voblere si linguri si rotative , de muste nu mai zic si am si prins cu ele !
Va invit atunci cu respect sa continuati pe topicul dedicat voblerelor sau la arena.
Cateva mistouri fine dau bine dar nu umpleti iar pagini intregi cu replici personale..nu in acest topic..va rog.
Cateva mistouri fine dau bine dar nu umpleti iar pagini intregi cu replici personale..nu in acest topic..va rog.
de chestia asta ce ziceti:

click dreapta - open in a new window pt. a vedea imaginea intreaga
ps: chiar nu se poate implementa un soft care sa redimensioneze in automat poza?

click dreapta - open in a new window pt. a vedea imaginea intreaga
ps: chiar nu se poate implementa un soft care sa redimensioneze in automat poza?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
@anem - una din aia am vazut live, cred ca avea vreo 30 ani jucaria....si avea si varf din fibra de sticla 

Poate pentru copca e ok.
Dar se putea mai bine....spirele arcului puteau sa fie indreptate in jos si firul trecea direct prin ele la inelul de varf in pozitia normala in jos..devenea mai stabila instalatia.
Dar se putea mai bine....spirele arcului puteau sa fie indreptate in jos si firul trecea direct prin ele la inelul de varf in pozitia normala in jos..devenea mai stabila instalatia.
- semlecangheorghe
- veteran
Dumitre nu te mai lua dupa Gigi, sti ca el vrea doar sa te starneasca, mai bine pune niste poze cu voblere, rotative si linguri facute de tine si arata-i omului ca e praf...dar fa-o elegant, fara cearta, e mult mai costructiv si mai educativ!bradypus scrie:iti place sa vorbesti prostii
...si cu siguranta distractiv.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB