Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de ULK » 26 Noi 2013, 20:32

Daca veni vorba de echilibristica. Ne arata si Cosmin un K2 echilibrat :). Combinatia perfecta pentru un echilibru "perfect"( just kidding king ;) ), inele Ti-Sic(desi Sic-ul discutabil), blankul K2-ului foarte echilibrat (si gol) si kit-ul de maner cu tubul de carbon....rezulta asaceva..fara vreo greutate in plus adaugata in butt. Si da, perfectiunea doar o cautam.

Imagine
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Noi 2013, 20:37

Ilie , ce naiba, sunt(em) unii care prefera functionalitate si clean look. si care cred ca e in final o scula de prins peste , nu de parada.

simplu :P .... intotdeauna vor fi adepti pt bling bling , cum o sa fie si unii care nu dau doi bani pe asta :D ...

deh , Johnny Cash vs Fashionista :P ...oricum adevarul fiecaruia difera ;)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 26 Noi 2013, 20:52

ULK scrie:
Imagine
Super Glue !

:lol: :lol: :headbash:
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Noi 2013, 21:02

MuskMd scrie:Ilie , ce naiba, sunt(em) unii care prefera functionalitate si clean look. si care cred ca e in final o scula de prins peste , nu de parada.

simplu :P .... intotdeauna vor fi adepti pt bling bling , cum o sa fie si unii care nu dau doi bani pe asta :D ...

deh , Johnny Cash vs Fashionista :P ...oricum adevarul fiecaruia difera ;)
Cred ca nu mie ai vrut sa mi-i te adresezi ci celor care cred ca o lanseta nu e buna decat daca e facuta dupa gustul lor.Eu nu am tupeul sa critic vreuna la care stiu ca cineva a muncit,indiferent cum o vede el si cum ii iese la final.Eu sunt in stare sa rad la o gluma buna,dar cand mi-o spui si a doua oara deja ma racaie.Iar faptul ca tu acum incerci sa schimbi povestea si personajele e cam de grupa mica

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 26 Noi 2013, 21:06

LOL..wolf...e cu martori poza(mincinosi , normal ca doara's pescari si ei :) )...Dar nope..poza e cat se poate de reala..replicabila oricand mai in detalii la nevoie(Photoshop ;) )...

Nu...pe bune acum ca fost facuta pe bune :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 27 Noi 2013, 04:43

SVF scrie:.Eu nu am tupeul sa critic vreuna la care stiu ca cineva a muncit,indiferent cum o vede el si cum ii iese la final.Eu sunt in stare sa rad la o gluma buna,dar cand mi-o spui si a doua oara deja ma racaie.Iar faptul ca tu acum incerci sa schimbi povestea si personajele e cam de grupa mica
fair enough. dar ti se pare corect sa dai din cap la toate alea muncite si sa zici ca-s misto ? :lol: mie personal mi se pare normal sa zi si cand imi place si cand nu . si sa zic ca nici mie nu imi plac sorcovele...acu , fiecare considera pragul de la care o lanseta devine sorcova unde crede de cuviinta :D

si mai citeste inca o data : nu vreau sa schimb povestea , am incercat sa subliniez ce a vrut sa zica bogdan intr-o forma mai usor de digerat. PENTRU TINE ;) . daca ti se pare asta de grupa mica am sa dau si eu din cap si am sa zic doar atat "misto" . :lol:

uite , K2ul lui cosmin imi place cum arata..... :P

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Noi 2013, 06:34

Minune..n-are blana pe el...si totusi iti place.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 27 Noi 2013, 07:01

si tu esti ''misto '' :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Noi 2013, 07:34

:D :D Mie imi place dispozitivul ala de tensionare a lansetelor.E plin ...sau??? :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 27 Noi 2013, 09:03

MuskMd scrie:
fair enough. dar ti se pare corect sa dai din cap la toate alea muncite si sa zici ca-s misto ? :lol: mie personal mi se pare normal sa zi si cand imi place si cand nu . si sa zic ca nici mie nu imi plac sorcovele...acu , fiecare considera pragul de la care o lanseta devine sorcova unde crede de cuviinta :D
mie mi-i se pare normal sa comentez atunci cand imi place ceva sau sa ma abtin sa o fac cand consider ca ceva nu e pe gustul meu.Ce nu mi-i se pare normal e faptul sa cataloghez anumite lansete ca fiind sorcove,nu de alta dar nu suntem toti la fel si lumea nu se invarte la urma urmei dupa cum crede unu sau altu'.Oricat am vrea asta nici unul dintre noi nu suntem miezul.
Zici ca nu-ti plac sorcovele dar iti faci maner din piele..."misto" la urma urmei.

si mai citeste inca o data : nu vreau sa schimb povestea , am incercat sa subliniez ce a vrut sa zica bogdan intr-o forma mai usor de digerat. PENTRU TINE ;) . daca ti se pare asta de grupa mica am sa dau si eu din cap si am sa zic doar atat "misto" . :lol:
Pot sa diger foarte usor anumite lucruri si la fel de usor pot sa si sesizez anumite nuante.Mirat?
Ce nu pot sa fac e sa accept anumite chestiii si a doua oara.De regula atunci cand ajut pe cineva nu ma gandesc sa-i dau la urma si un picior in dos ca bonus,intelegi?O sa ma opresc aici si o sa va las cu razboaiele si bisericutele voastre.Pe mine nu ma intereseaza nici cei din stanga nici cei din dreapta.Atat doar ca atunci cand va dati replici ganditi-va ca poate atacati si pe cei care nu au nici o legatura cu "cine e mai tare si mai mare".

Scrie răspuns