stefanflorin scrie:E bine ca am unde mulina atunci cand tu pescuiesti virtual. Nu ai tu fire de par in cap cati km de balta am eu facuti (fara sa pun la socoteala Morii). Tu continua sa turui oricum esti offtopic ca intotdeauna. Singuru tau scop pe acest forum este sa pescuiesti virtual, constructiv nu aduci nimic, nici nu ai cum. Hai sa ai maus intins!
Lansete CUSTOM
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran

Re: Lansete CUSTOM
- semlecangheorghe
- veteran

Mai gresesc si cataloagele..ar fi o posibila varianta.kiske13 scrie:Este posibil ca un inel BKWAG de 7 sa fie mai joasa ca un BKTAG de 7?
Desi conform dimensiunilor de catalog sunt h=10.3 si 9.2, puse unu langa altul pare ca BKWAG este mai mica.
Mai ramane varianta, ca am nevoie de ochelari.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- kingofbeasts
- veteran

pai le-ai masurat inaltimile si diametrul pastilei la cele doua inele? te intreb pentru ca in primul rand trebuie sa te asiguri ca ai de a face cu 2 inele de 7 (si nu un kw de 7 si kt de 8 sau de un kt de 7 si kw de 6 ). apoi ar mai putea fi swi varianta unei confuzii intre kt de 7 si noul kl-l de 7 care e putin mai inalt. numai masurandu-le obtii raspunsul la dilema ta.kiske13 scrie:Este posibil ca un inel BKWAG de 7 sa fie mai joasa ca un BKTAG de 7?
Desi conform dimensiunilor de catalog sunt h=10.3 si 9.2, puse unu langa altul pare ca BKWAG este mai mica.
Mai ramane varianta, ca am nevoie de ochelari.
Cu materiale din fundul gradinii...adica lemn de par.
Pentru reactive pe blank de fly switch#8,Batson RX7

Uploaded with ImageShack.us
Pentru reactive pe blank de fly switch#8,Batson RX7

Uploaded with ImageShack.us
- kingofbeasts
- veteran

arata bine
mandrina ai prelucrat-o din lemn ?
Ahh nu.Mandrina nu e facuta de mine,doar restul e lemn de par prelucrat de mine direct din creanga
Ramane sa o probez,cred ca merge intre 7-14gr
Acum chiar ca ma gandesc sa fac una cap coada,inclusiv partea de prindere,filet,etc.kingofbeasts scrie:arata binemandrina ai prelucrat-o din lemn ?
Ahaa, deci asta era lanseta aia pizda
Chiar ca arata bine de tot, fir intins si multe capturi cu ea!
Tre'sa facem ceva poze cu ea si pestii prinsi pe malul apeisorinB scrie:Ahaa, deci asta era lanseta aia pizda![]()
- johnnybravo
- Moderator

nu o sa-ti transpire mana destul de usor din cauza lemnului lacuit si vei pierde din siguranta prizei ? estetic e frumoasa