Cu putin efort il faci din doua.MuskMd scrie:cine zicea ca betele dintr-o bucata sunt greu de transportat ?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cu putin efort il faci din doua.MuskMd scrie:cine zicea ca betele dintr-o bucata sunt greu de transportat ?
Si aici citeva vorbe:viorel. scrie:Pozele au fost facute de un prieten fotograf)
Au fost trimise rodbuilderului drept multumire, pt lanseta construita !
D509 este un amestec de solventi cu toluen (pe flacon scrie toluen<40% deci are destul). Il folosesc cu Thread Master Lite si merge foarte fain. Atata ca trebuie lasat intre aplicarea straturilor minim 12 ore; daca aplici mai repede risti sa se formeze bule in timpul intaririi - dar probabil ca asta e problema si cu alti diluanti. Daca tot ti se termina celalalt, incearca-l pe asta; mere si la pensule. Se gaseste la flacoane de 0.5 litri.D509 nu e cumva nitro?
eu folosesc D310, e fix pt epoxidice, dar il termin si nu stiu unde mai gasesc. plus ca si pensula tot cu el o spal
Da' care-i blankul ala minunat ca nu l-am gasit pe site-ul producatorului... Ma lumineaza cineva?gabi udila scrie:Si aici citeva vorbe:viorel. scrie:Pozele au fost facute de un prieten fotograf)
Au fost trimise rodbuilderului drept multumire, pt lanseta construita !
http://www.ifish.ro/another-brick-in-th ... henix-x10/
Sa inteleg ca e un batz foarte selectiv?viorel. scrie:Am deja vreo 5 partide cu lanseta
Se comporta exemplar.) doar marlite