Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
intreb si eu ca nu am gasit restul discutieitavistan scrie:@gabi udila:
D509 este un amestec de solventi cu toluen (pe flacon scrie toluen<40% deci are destul). Il folosesc cu Thread Master Lite si merge foarte fain. Atata ca trebuie lasat intre aplicarea straturilor minim 12 ore; daca aplici mai repede risti sa se formeze bule in timpul intaririi - dar probabil ca asta e problema si cu alti diluanti. Daca tot ti se termina celalalt, incearca-l pe asta; mere si la pensule. Se gaseste la flacoane de 0.5 litri.D509 nu e cumva nitro?
eu folosesc D310, e fix pt epoxidice, dar il termin si nu stiu unde mai gasesc. plus ca si pensula tot cu el o spal
De cast in sensul ca de neprihanit?Ghenadie scrie:... da tre sa fie de cast
tavistan scrie:Sa inteleg ca e un batz foarte selectiv?viorel. scrie:Am deja vreo 5 partide cu lanseta
Se comporta exemplar.) doar marlite
Da da, baitcastu e neprihanittavistan scrie:De cast in sensul ca de neprihanit?Ghenadie scrie:... da tre sa fie de cast
Acetona curata spala, la fel spala si izopropilicul si e mai putin nocivtavistan scrie:N-am incercat acetona; daca folosesc diluant la rasina, il folosesc si ca sa spal pensulele; si nu stiu daca e mai buna acetona pentru epoxi... Ai incercat tu? Tin minte ca un amic postase pe un alt site ca acetona nu spala pensulele de rasina epoxidica...
eu folosesc doar acetona si in epoxi si la spalat . Si pe vremea cind lucram matriter fibre tot acetona o foloseam in toate tipurile de rasini , gelcoat si alte minuni . Acetona nu dizolvat pentru lac de unghii ! a nu se confunda cele doua . unii dizolvanti pt lac de unghii contin prea multa apa , apa produce albirea rasinii , impiedica intarirea si ii da un aspect de imbrinzit . la spalat mai merge izopropilicul ( nu am incercat in rasina ) si ca solutie de avarie alcool dublu rafinat sau un rachiu de peste 75 gradetavistan scrie:N-am incercat acetona; daca folosesc diluant la rasina, il folosesc si ca sa spal pensulele; si nu stiu daca e mai buna acetona pentru epoxi... Ai incercat tu? Tin minte ca un amic postase pe un alt site ca acetona nu spala pensulele de rasina epoxidica...