discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
stefanflorin
- veteran

Sa-l stapanesti sanatos si sa-ti aduca cat mai multi dintosi!
Daca era un pic mai ieftin (cu vreo cateva zerouri taiate din coada

) era blancul perfect

Urasc atarnatorii!
-
vcalin
- senior

Multumesc frumos.
Spor si numai bine la toti!
-
Gogol
- veteran

stefanflorin scrie:
Daca era un pic mai ieftin (cu vreo cateva zerouri taiate din coada :D ) era blancul perfect :P
Daca era un pic degeaba era si mai bine... :lol:
Las' ca e mai bun compre cu inele schimbate. :lol:
-
bogdan82
- veteran

In momentul asta TR76 Super Shore MH are un pret de catalog de 503 lei ... eu zic ca e un pret f bun pt un blank cu scrimul din grafit, cu garantie
reala , foarte usor si din doua bucati

TR are unul dintre cele mai senzitive grafite ever, ti-o spune un om care are si K2 si Legend Elite ...
Stefane, un Avid de 7ft6in si 1.25oz costa 460 lei in momentul asta .... TR este la ani lumina distanta fata de un Avid ...
-
stefanflorin
- veteran

Gogol scrie:stefanflorin scrie:
Daca era un pic mai ieftin (cu vreo cateva zerouri taiate din coada

) era blancul perfect

Daca era un pic degeaba era si mai bine...
Las' ca e mai bun compre cu inele schimbate.

Iar vorbeste gura fara tine. Genul tau intotdeauna ma distreaza! Felicitari inca o data!
Referitor la grafituri, blankuri si toate cele, ma uitam zilele trecute la niste filmulete cu niste nemtoi care pescuiau cu niste scule "modeste" dupa standardele romanesti, pe o apa libera, naturala, si scoteau salau dupa salau si erau fericiti, ba chiar tranteau betele alea pe ciment de ziceai ca sar bucati din ele. Li se fix rupea! Oamenii pescuiau si se simteau bine si asta era cel mai important. Nici nu cred ca auzisera aia de HM, custom si alte cele, dar stiau sa pescuiasca.
Sunt curios dupa furia cu K2, acum cu T-Russel, la anu' ce o sa mai fie?
Parca si vad: "- Ce bat e asta?
- K2!
- O mizerie prietene! Uite aici K5!"

Urasc atarnatorii!
-
vcalin
- senior

Prieteniii...sunt foarte convins ca ca se poate prinde peste cu orice bat...dar d p m d v...pina acum pt mine TR 7,6 super shore este cel mai complet bat...excelind la toate capitolele.
Stiu ca sunt pareri pro si contra,dar credeti-ma pescuiti cu un asemenea bat si apoi exprimati-va opinia personala(de bine sau de rau).
Eu intai am pescuit cu batul unui amic si apoi am zis (facut)...urmatorul bat de jig va fi acesta,deoarece am ramas profund impresionat de calitatile lui!
Cum spunea si Bogdan 82...am vazut si k2 si legend elite si nfc...dar acesta ma impresionat pe mine si nu regret alegerea facuta!
Are ceva aparte fata de aceste bete...nici eu nu stiu exact ce,dar pescuiti 5 minute cu acest bat...daca aveti norocul sa va dea si un "tac"...si apoi veti ramine uimiti...cum am ramas si eu.
Intradevar costa ceva banuti...dar raportul calitate pret eu zic ca merita fiecare banut!
E un bat cu care poti sa dai o zi intreaga la pescuit...nu stiu cum sta la capitolul rezistenta...da pare un blanc cu pereti subtiri,firav,la prima vedere....dar echipat cu inele micro si dispuse asa cum trebuie pe blanc....este o adevarata lanseta cu care se pescuieste "de placere"!
Abia astept sa o testez la un mustacios sau un salau mai de 3-5 kg...sincer si eu sunt curios cum se descurca...nu mie frica de rupera blancului...dar sunt curios sa o vad in"dril".
Va doresc numai bine si sper ca nu am suparat pe nimeni cu comentariile mele.
-
Gogol
- veteran

stefanflorin scrie:
Iar vorbeste gura fara tine. Genul tau intotdeauna ma distreaza! Felicitari inca o data!
Mda...pt unii cu veleitati de profesorasi de tara, e cam acrii unii struguri. :lol:
-
Gogol
- veteran

vcalin scrie:
Va doresc numai bine si sper ca nu am suparat pe nimeni cu comentariile mele.
N-ai deranjat pe nimeni, poate doar pe unii care considera ca lansetele cu staif gen st croix, k2, t-russel, etc, nu isi merita banii, dar in realitate le cam curg balele...si baga strambe pe unde apuca. Aste e "meseria" lor.
Probabil nici nu merita pt ei aceasta investitie din moment ce singura balta unde mulineaza apa e lacul morii. Fiind si langa casa lor, e explicabil... :headbash:
-
stefanflorin
- veteran

E bine ca am unde mulina atunci cand tu pescuiesti virtual. Nu ai tu fire de par in cap cati km de balta am eu facuti (fara sa pun la socoteala Morii). Tu continua sa turui oricum esti offtopic ca intotdeauna. Singuru tau scop pe acest forum este sa pescuiesti virtual, constructiv nu aduci nimic, nici nu ai cum. Hai sa ai maus intins!
Urasc atarnatorii!
-
kiske13
- veteran

Este posibil ca un inel BKWAG de 7 sa fie mai joasa ca un BKTAG de 7?
Desi conform dimensiunilor de catalog sunt h=10.3 si 9.2, puse unu langa altul pare ca BKWAG este mai mica.
Mai ramane varianta, ca am nevoie de ochelari.