Nu am prea avut timp sal testez asa cum ar trebui....am dat cu 11g-14g-21g...si simte foarte bine...pot sa spun ca simte tot...iar atacul a fost scurt si sec...(nu ciocan)...intepatura a fost timida(pt inceput) dar avea jigul in git...!
Este cel mai senzitiv bat din cite am avut eu pina acuma si acum vi le enumar:
black power-rapture,mhx-hm sj843,mhx-mb844(care este f senzitiv....dar t-russellul este peste),st.croix avid,cormoran tr4,shukan....repet este parerea mea personala!
Cred ca este singurul bat cu adevarat de jig...voblere nu pescuiesc,linguri foarte rar dar am sal incerc sa vad ce si cum!
Este un bat aparent firav...zici ca est de clean la prima vedere...dar cind il scuturi este batos da senzatia de rigiditate...in dril este o minunatie...se indoaie progresiv...parca ar lucra tot blankul....iar pe intepatura este foarte ager si strapunge bine de tot.
Iti imaginezi ca nu am dat eu "teapa" asa cum dadeam cu alte bete....recunosc ca mia fost teama...dar apoi am vazut ce poate si cred ca duce bine de tot.
Acum sal vad la treaba cu un peste mai imbracat...ca sa vad cu adevarat cum se comporta,dar senzatia aceea de "bat firav" de la inceput a disparut definitiv!
Cred ca si acest concept KR are avantajele lui da o rigiditate si o viteza blankului...intepatura fiind "o joaca"!

tuturor si credeti-ma ca este un blank care promite cu adevarat....este mai scumpicel tot ansamblul dar parerea mea este k merita toti banii!