Tavi scrie:Se vorbea despre inele microwave. Apoi a a aparut Gigi...Nemernic scrie:In fond...despre ce kakat vorbiti ? Ca jur daca inteleg subiectul.

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Tavi scrie:Se vorbea despre inele microwave. Apoi a a aparut Gigi...Nemernic scrie:In fond...despre ce kakat vorbiti ? Ca jur daca inteleg subiectul.
Cam da...Tavi scrie:Asa imi pare si mie. Dar merita totusi testat in practica daca gatuirea aia brusca penalizeaza lungimea lanseului sau nu.
Filmuletul cu inele microwave de pe mudhole nu zice nimic de lungime, ne arata doar cat de drept si frumos curge firul prin inele.
SF scrie:Gigel , ca o scos Loomis o serie what ?![]()
Pentru mine deocamdata Loomis ramane aceasi marca supraevaluata as always, nu-l aduce in discutiile cu mine ca nu are rost
, si Daiwa o scos o serie...aa... de unde stiai asta ,din cautari pe Google
![]()
![]()
Uite bre ce prosti toti , ca spiralu asta unde principalu argument ii torsiunea blankului si nu-l scoate nimeni , da nimeni pe toate seriile si toate aplicatiile , da vezi tu , asta ii inventat prin 1920 (in puii mei , ai dovezi), de eficient ce ii , apare din an in paste pe la Daiwa sau Loomis , ca totusi , in toate firmele sant si visatori
![]()
Mda , ciuda ta cea mai mare ii ca dau cu peste 50 de grame...si ce ca dau asa , ii interzis ?
In puii mei , nu-mi vine sa cred ca stau la vorbe cu unu care incepe partida de spin cu fir nou facand peruci , ii regula la el , vezi bre Gigele , poate vine gata cu noduri primi 15 m aia care-i pierzi tu in mod regulat la spin![]()
![]()
, si stai asa ca si la cast face peruci , da alea se rezolva
![]()
, mai Gigele , te-ai gandit sa-ti schimbi domeniul , ai putea fi fabricant de peruci
![]()
,lasa-te bre de mulinete si treci la varga la caras, asa scapi si tu de perucile alea
![]()
...Tom Kirkman..'Ca rezultat este posibil ca microinelele sa aiba parte de o abandonare,ca multe alte lucruri din acest domeniu,doar ca sa apara peste citeva decenii.....