MuskMd scrie:ne-ai mai zis asta de cateva ori. Tu chiar nu poti accepta faptul ca ALTI oameni au o ALTA parere ?
Personal urmaresc cu interes evolutia discutiei cu inelul ala cu microunde sau cum ii zice. Si astept sa vad ce zice Cosmin de joarda in timp , daca simte "ceva" in plus fata de o configuratie standard .
Pana o avea el o parere ma tin pe tusa.
Spor !
Nu te crede asa de important incit sa-ti imaginezi ca ma adresez tie.
Ce te orbeste asa de mult incit sa insinuezi ca nu accept parerea altor oameni??
Si eu sint de aceeasi parere cu Musti,cast-ul isi are locul lui-in parohia lui cum zice Musti-spinnul isi are locul lui.Am si de unele si de altele..si daca Musti o tinut sa-mi zica de peruci de cast,mi se pare corect sa zic ca la fel de bine exista si peruci de spinn..
Si unele si altele au legatura cu inelele,printre altele..
Ai un filtru,baga-ma pe persona non grata,si o sa vezi doar ce zice Cosmin...
Ia te uita...pin'la urma trebe sa dicteze Muzca,ce gindesc si cum sa ma exprim...de parca topicul asat e un fel de pareri la comanda...intra unul si face comanda ,doar ce vrea el...restul nu conteaza..Cind o sa am contract cu tine pe un anume 'meniu' de exprimari,atunci poti sa-mi imputi...Ca daca caut oftopicuri si la tine si la alti ..........,gasesc cu ghiotura..dar nah,eu nu sint Gerula.....

Capisci ,'13'darling??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.