Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Musti
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de Musti » 25 Feb 2013, 23:00

semlecangheorghe scrie:Noa ,de aia castingu-i sfint..Stripee mic,microinele,uzura la fir minima..ceau calu'...
Noa, o fi sfant la el in parohie... :lol:
Ca nu se potriveste chiar la orice... Tot nu te cred ca arunca 3 grame castu' ala mai bine ca "Sfantu' " SS... :lol:

Cat despre faptul ca-i mai bland cu firul, aia-i sigur... Pana nu se duce naibii-ntr-o peruca... :mrgreen:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Feb 2013, 07:27

Musti draga acu 'normal ca nu poti fi cu toate..
Desi am pescuit ,si am prins cu combo de cast heavy ,salai,pe 3.5grame +guma de 7cm..
Peruci??Ce-s alea??La spin,majoritatea erau mortale,la cast,o singura data am bagat brisca-n fir..La spinn,era regula ca primii 10 -15m la o rola noua facea in primele partide un noduletz de ala dragutz,de regula dupa ce pescuiam cu o naluca mai grea,dupa ce pescuisem cu una mai usoara,de nu-l mai desfacea nimeni..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Feb 2013, 08:44

ne-ai mai zis asta de cateva ori. Tu chiar nu poti accepta faptul ca ALTI oameni au o ALTA parere ?

Personal urmaresc cu interes evolutia discutiei cu inelul ala cu microunde sau cum ii zice. Si astept sa vad ce zice Cosmin de joarda in timp , daca simte "ceva" in plus fata de o configuratie standard .
Pana o avea el o parere ma tin pe tusa.

Spor !
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 26 Feb 2013, 09:08

Deci nu ar rost sa ma obosesc sa facem un test comparativ cu lanseta lui Musti...ca nu e credibil...ok. Ramane parerea lui Cosmin :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Feb 2013, 09:15

cine o zis ca nu are rost ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Feb 2013, 10:21

MuskMd scrie:ne-ai mai zis asta de cateva ori. Tu chiar nu poti accepta faptul ca ALTI oameni au o ALTA parere ?

Personal urmaresc cu interes evolutia discutiei cu inelul ala cu microunde sau cum ii zice. Si astept sa vad ce zice Cosmin de joarda in timp , daca simte "ceva" in plus fata de o configuratie standard .
Pana o avea el o parere ma tin pe tusa.

Spor !

Nu te crede asa de important incit sa-ti imaginezi ca ma adresez tie.
Ce te orbeste asa de mult incit sa insinuezi ca nu accept parerea altor oameni??
Si eu sint de aceeasi parere cu Musti,cast-ul isi are locul lui-in parohia lui cum zice Musti-spinnul isi are locul lui.Am si de unele si de altele..si daca Musti o tinut sa-mi zica de peruci de cast,mi se pare corect sa zic ca la fel de bine exista si peruci de spinn..
Si unele si altele au legatura cu inelele,printre altele..
Ai un filtru,baga-ma pe persona non grata,si o sa vezi doar ce zice Cosmin...
Ia te uita...pin'la urma trebe sa dicteze Muzca,ce gindesc si cum sa ma exprim...de parca topicul asat e un fel de pareri la comanda...intra unul si face comanda ,doar ce vrea el...restul nu conteaza..Cind o sa am contract cu tine pe un anume 'meniu' de exprimari,atunci poti sa-mi imputi...Ca daca caut oftopicuri si la tine si la alti ..........,gasesc cu ghiotura..dar nah,eu nu sint Gerula..... :mrgreen: :lol: Capisci ,'13'darling??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Feb 2013, 10:24

ULK scrie:Deci nu ar rost sa ma obosesc sa facem un test comparativ cu lanseta lui Musti...ca nu e credibil...ok. Ramane parerea lui Cosmin :)

Parerea mea este ca e foarte bine sa faci un test,insa sa il tii doar pentru tine..altfel risti comentarii ironice de genul...'arunca mai departe cu 5cm??'',asta pe linga o sumedenie de alte comentarii care de care mai 'savante'facute din spatele tastaurii,comentarii care vor include ,fii sigur,si posibile scenarii de manipulare a vintului,sau a altor forte ale naturii..

Fii sigur ca daca este cineva interesat pe bune,stie sa dea un mesaj privat..

Iar adevarul in privinta unui subiect sau altul sa-l ...'testeze''altul cu propriile-i mijloace,si apoi sa vorbeasca..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 26 Feb 2013, 10:34

Im out of this bullshit...

Grey-wolf ,scuze ca nu ti-am raspuns iti dau detalii pe MP.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Feb 2013, 10:37

Gigi cand imi mai raspunzi de acum inainte sa mi te adresezi "simple and stupid", in propozitii putine. poate asa gasesc si eu logica ta. In rest sanatate si virtute .....

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Feb 2013, 10:45

Musti scrie:, oare de ce as incerca sa strang conul de plecare, fortand firul sa treaca abrupt printr-un inel minuscul si provocand frecari maxime? Atenuarea progresiva a oscilatiilor firului mi se pare mai inteleapta decat gatuirea brusca indusa de un microinel de plecare.
Asa imi pare si mie. Dar merita totusi testat in practica daca gatuirea aia brusca penalizeaza lungimea lanseului sau nu.
Filmuletul cu inele microwave de pe mudhole nu zice nimic de lungime, ne arata doar cat de drept si frumos curge firul prin inele. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns