Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Azi fiind luni si treaba s-a facut ieri si alaltaieri ,inca nu cred sa fi aparut undva .
Amice , daca era functionala si ne ajuta , fiind pusa in practica de muuuuuuuulti ani , pe apa , io cred ca as fi vazut-o , chiar pe baltaULK scrie:Se mai intampla...si la case mai mari.
Este testata deja si in practica pe apa de muuulti ani ..si functioneaza. Dar, nu conteaza...poti sa stai tu cat vrei pe balta, teoria tot veche e...nu eu am inventat-o. Eu am pus-o in practica dupa multi altii.

Filmu pus de Cristi nu cred ca-i prea relevant , ala primu , is teste de laborator , conu ala depinde si de viteza dezvoltata cred io, si cred ca in actiune reala lanseul ii mai violent , batu in film ii fixat intr-un maner , in pescuit real un bat de 9 mh se misca in spatiu cu totul , cu bete mici , acolo prin ul poti lansa fara sa misti prea mult , insa si viteza ii mai mica la naluci mici .
Nu am chef de intrigile tale SF...imi pare rau. Teoria este veche,cum m-am exprimat. Fabricatia in serie este altceva. Ca tu nu ai auzit de ea asta e...poti trai cu ideea,zic eu. Nu scria nicaieri ca tu trebuia sa auzi de ea...ca altfel nu exista.
Nu-i nici o intriga si nu doresc astfel de interpretari , imi pare rau daca suna asa .Probabil la tine cunoscuta de multa vreme , probata si functionala inseamna altceva decat la mine , sincer , io inca nu am auzit de ea nici macar pe net , si aia cu case mai mari stii ca nu o bag in seama, io nu incerc sa te iau peste picior asa ca nu are rost sa te simti
Daca treaba ii adevarata , cred ca buna parte din bete de acum in unu-doi ani o sa fie montate asa , daca aduce imbunatatiri , mai vorbim atunci

Daca treaba ii adevarata , cred ca buna parte din bete de acum in unu-doi ani o sa fie montate asa , daca aduce imbunatatiri , mai vorbim atunci

Bun, teoria e veche si functionala, dar de-abia alaltaieri s-au facut primele teste comparative?
Lanseaza cu 5 cm mai depate sau care e de fapt avantajul concret in pescuit?
Ca merge firul mai drept si mai silentios nu vad cu ce ma ajuta.
Lanseaza cu 5 cm mai depate sau care e de fapt avantajul concret in pescuit?
Ca merge firul mai drept si mai silentios nu vad cu ce ma ajuta.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
ULK scrie:Azi fiind luni si treaba s-a facut ieri si alaltaieri ,inca nu cred sa fi aparut undva .
Nu pot sa cred ca nu au trimis rezultatele la musca 13,chiar dupa primul test..
Mah, ce oameni....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Gigi, iar incepi? lasa musca13 in pace...te rog
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
SF scrie:Nu-i nici o intriga si nu doresc astfel de interpretari , imi pare rau daca suna asa .Probabil la tine cunoscuta de multa vreme , probata si functionala inseamna altceva decat la mine , sincer , io inca nu am auzit de ea nici macar pe net , si aia cu case mai mari stii ca nu o bag in seama, io nu incerc sa te iau peste picior asa ca nu are rost sa te simti![]()
Spiralwrap-ul a fost patentat prin anii 1920...
Nu a prins la public..
In ciuda faptului ca are avantaje evidente..
La fel si cu chestia asta..
Intotdeauna vor fi din astia destepti,si aici nu ma refer deloc la tine,S.F.-ule,care vor poza in cerebarali cinici,si vor veni cu tot felul de observatii de genul...''blank-urile nakedfinish,sint praf in ochii lumii si de fapt firma face economie la lac''...sau ''sistemul microwave,este o alta gogoasa lansata pentru a cistiga clienti''...
Apropo,ai idee cit cistiga o companie aeriana prin renuntarea la o maslina de fiecare client??
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Da'ce am zis??Tavi scrie:Gigi, iar incepi? lasa musca13 in pace...te rog
M-am mirat si io ca tot omul..

.
.
Desigur, tot omul se mira ca nu au trimis testele la musca13, intrebarea asta e pe buzele tuturor si are mare legatura cu subiectul.
Gigi, mesajele de tipul asta au iz puternic de trolling iar treaba asta pe forumurile civilizate se trateaza cu mop. Adelin, ai legatura.
Gigi, mesajele de tipul asta au iz puternic de trolling iar treaba asta pe forumurile civilizate se trateaza cu mop. Adelin, ai legatura.
Musca 13
Musca 13