Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Moama... da ai ceva inele acolo nu te-ai jucat...
dupa cum spuneai si tu ... sunt cam doua teorii KR ... cea americana si cea japoneza ... eu am incercat-o pe aia americana
http://anglersresource.net/Blog/tabid/6 ... G-ROD.aspx

http://anglersresource.net/Blog/tabid/6 ... G-ROD.aspx
http://www.matagi.co.jp/2013pdf/p35.pdf
http://www.matagi.co.jp/2013pdf/p37.pdf
Au mai venit cu upgrade-uri le KR concept:)... din pacate noua gama de inele va fi disponibila abia din aprilie la cum am inteles!
http://www.matagi.co.jp/2013pdf/p37.pdf
Au mai venit cu upgrade-uri le KR concept:)... din pacate noua gama de inele va fi disponibila abia din aprilie la cum am inteles!
Bogdan,la cate inele ai pus pe lanseta nu ai nevoie nici de ygrecuri nici de K-uri(alea inalte),poti sa dai direct cu V-uri ,sant mai usoare si mai ieftine.
Mai multe inele inseamna mai multa putere;totusi prea mult nu poti sa scoti numai din inele...
Daca vrei mai multa putere sa stii ca nu o folosesti bine,iti intra ,,mai tarziu" in actiune partea de jos a lansetei.
Poti sa-l ridici un pic in inaltime pe primul dintre inelele joase(nu-mi dau seama din poza daca sant L sau K)
Mai multe inele inseamna mai multa putere;totusi prea mult nu poti sa scoti numai din inele...
Daca vrei mai multa putere sa stii ca nu o folosesti bine,iti intra ,,mai tarziu" in actiune partea de jos a lansetei.
Poti sa-l ridici un pic in inaltime pe primul dintre inelele joase(nu-mi dau seama din poza daca sant L sau K)
Lanseta are 7ft3in 1/2oz-2oz
Pana cand nu pescuiesc mult cu ea nu-mi pot forma o opinie concludenta despre configuratia asta. Am testat 4 configuratii diferite comparand lungimile lanseurilor cu un Legend Elite 7ft 1.5oz montat clasic cu K-uri normale terminat in 6. Am aruncat jiguri(altceva nu cred ca voi arunca cu K2-ul de 2oz si 7ft3in) intre 7 si 42g +guma. Imediat dupa lanseu am pus semn pe fir(l-am pus pe clips-ul tamburului) cand am aruncat cu config facuta de mine ... o concluzie empirica ar fi - peste 10g arunca din ce in ce mai bine K2-ul cu micro fata de Legend Elite. K2-ul are partea „activa” a lansetei cu 5cm mai lunga decat Legend Elite-ul(K2-ul are cotorul un pic mai lung), dar Legend Eite-ul este mai elastic, parca se incarca mai bine ...
Inelul de plecare este f apropiat de cotor ...
8*KBSG 4.5
KLSG 5.5H
KLSG 12H
KLSG 25H
Distantele dintre ele de la varf sunt - 10cm - 10cm - 10cm -10.5cm - 11cm -11.3cm - 11.5cm - 12cm - 10.8cm - 20cm - 29.6cm
Distanta bolduita pare ciudata, dar este necesara deoarece primele 4 inele dinspre cotor trebuie sa fie concentrice ... mentioneaza si ei in diverse tutoriale acea distanta aia ciudata care apare datorita rapid choke-ului
Nu incerc sa dau lectii la nimeni
nici nu vreau sa ma contrazic cu voi, deoarece imi lipseste experienta
momentan configuratia asta imi place mult. M-am gandit mult daca sa pun numai 10+1 inele (sa renunt la un micro pe varf), am ales sa pun 11+1 deoarece varful este rigid si puternic(n-am vazut diferente majore in lanseu 10+1 vs 11+1) ...
Daca nu paraie
o sa revin cu niste concluzii despre micro dupa ce o pescuiesc mult si in conditii diferite - aruncari sficuite, aruncari „lenese”, jiguri mici/gume f mari, offseturi nelestate, aruncari scurte pe sub mana ...

Pana cand nu pescuiesc mult cu ea nu-mi pot forma o opinie concludenta despre configuratia asta. Am testat 4 configuratii diferite comparand lungimile lanseurilor cu un Legend Elite 7ft 1.5oz montat clasic cu K-uri normale terminat in 6. Am aruncat jiguri(altceva nu cred ca voi arunca cu K2-ul de 2oz si 7ft3in) intre 7 si 42g +guma. Imediat dupa lanseu am pus semn pe fir(l-am pus pe clips-ul tamburului) cand am aruncat cu config facuta de mine ... o concluzie empirica ar fi - peste 10g arunca din ce in ce mai bine K2-ul cu micro fata de Legend Elite. K2-ul are partea „activa” a lansetei cu 5cm mai lunga decat Legend Elite-ul(K2-ul are cotorul un pic mai lung), dar Legend Eite-ul este mai elastic, parca se incarca mai bine ...
Inelul de plecare este f apropiat de cotor ...
8*KBSG 4.5
KLSG 5.5H
KLSG 12H
KLSG 25H
Distantele dintre ele de la varf sunt - 10cm - 10cm - 10cm -10.5cm - 11cm -11.3cm - 11.5cm - 12cm - 10.8cm - 20cm - 29.6cm
Distanta bolduita pare ciudata, dar este necesara deoarece primele 4 inele dinspre cotor trebuie sa fie concentrice ... mentioneaza si ei in diverse tutoriale acea distanta aia ciudata care apare datorita rapid choke-ului
Nu incerc sa dau lectii la nimeni

Daca nu paraie

hai sa o balangani cu placere
te-ai uitat in frigider sa vezi da e plin

te-ai uitat in frigider sa vezi da e plin

Frumos bogdan82..felicitari. Care e smecheria cu matisajul ala intre stripper si urmatorul inel? E un K2 2pcs. ? 

nu ... e zona unde se schimba modelul de pe blank...si mi-a pus Gabie abtibildul ala cu vulturul Phenix acolo
de aia e asa de lat matisajul ala ...
La toate K2-urile am vazut un matisaj pe-acolo

La toate K2-urile am vazut un matisaj pe-acolo
Am inteles...stiam ca acolo se schimba..
Eu am vazut stripper acolo cu matisajul aferent pe un K2 pe care l-am modificat......In fine.
Eu am vazut stripper acolo cu matisajul aferent pe un K2 pe care l-am modificat......In fine.
Un trailer numa'