discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Si uite asa conceptul CUSTOM castiga din nou, producatorii de lansete vor pierde mii de clienti, iar rod-builderii vor avea conturi ticsite de cascaval

...Bravo lor si rusine producatorilor care ne vand lansete de duzina la preturi exorbitante
Cand am mai zis ca, numai tie Andrei ti se pot intampla anumite lucruri din astea SF, ai ras

Na...iote...sic(nu inele

)
Va spun eu ce urmeaza...lansete de spin cu maner rotativ care se transforma in d-alea de baitcast...asa, poti experimenta ambele stiluri fara sa mai schimbi lansetele

-
Andrei
- veteran

-
Hai ca mandrina am mai nimerit sa se roteasca pe o lanseta dupa ceva uz... sa zicem ca ala nu e un lucru deosebit, dar treaba asta cu invartitul inelului cu tot cu matisaj, daca mi-ar fi spus cineva despre ea... nu stiu daca as fi putut sa-l cred

Inca mi se pare SF
-
cristian.ene
- veteran

Comparatie intre montajul Micro şi cel clasic Fuji Concept pe acelasi tip de blank Seeker SP 700-2 UL ( 7ft. 1-4 lb.) 1/32 - 3/16 oz.
Articolul include şi primul video dintr-o serie lungă de prezentare a montajelor cu inele Micro.
http://conceptcustomrods.ro/?p=3289
-
stefanflorin
- veteran

Andrei scrie:Hai ca mandrina am mai nimerit sa se roteasca pe o lanseta dupa ceva uz... sa zicem ca ala nu e un lucru deosebit, dar treaba asta cu invartitul inelului cu tot cu matisaj, daca mi-ar fi spus cineva despre ea... nu stiu daca as fi putut sa-l cred

Inca mi se pare SF
o fi bolognesa lanseta si nu stii tu

Urasc atarnatorii!
-
Nemernic
- veteran

stefanflorin scrie:Andrei scrie:Hai ca mandrina am mai nimerit sa se roteasca pe o lanseta dupa ceva uz... sa zicem ca ala nu e un lucru deosebit, dar treaba asta cu invartitul inelului cu tot cu matisaj, daca mi-ar fi spus cineva despre ea... nu stiu daca as fi putut sa-l cred

Inca mi se pare SF
o fi bolognesa lanseta si nu stii tu

numai cu gandul la stationar stai.....

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
stefanflorin
- veteran

am descoperit ca in sezonul rece pestii nu mai prefera carligele mici, ci mari si un pic deschise, si merge si fara libelula

Urasc atarnatorii!
-
lau_bau
- veteran

Multumesc mult andrei-ovidiu pentru ajutor in a posta pozele.
Este o lanseta deosebita mesterita impecabil de micul vrajitor,
dar marele maestru Andrei Sava.
O lanseta puternica pentru spinning pe rauri in special de pe maluri
pe care am incarcat-o si cu 70 de g si duce fara probleme si
cu care am lansat 100 de metri cu un retling de 45 de g.
Astept marea captura.........