Eu credeam ca este unul in care fiecare rodbuilder sa vada critic, ce e rau, la fiecare lanseta construita de altii.cristian.ene scrie: Topicul acesta ar trebui sa fie unul tehnic in care fiecare rodbuider sa vada critic ce e bun sau nu la fiecare blank
Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Re: Lansete CUSTOM
Ce a dracului estigabi udila scrie:Eu credeam ca este unul in care fiecare rodbuilder sa vada critic, ce e rau, la fiecare lanseta construita de altii.cristian.ene scrie: Topicul acesta ar trebui sa fie unul tehnic in care fiecare rodbuider sa vada critic ce e bun sau nu la fiecare blank

Nu stiu daca asta e locul potrivit dar..abia ce-am primit o lanseta de casting de 7" facuta de Andrei Sava, blank MB843-MHX.
Foarte misto lucratura, cu siguranta ca ma abonez la Andrei, tanarul are mana la asa ceva.
In rest, am avut rabdare sa citesc tthreadul asta, pacat ca uneori respectul pentru munca si uneori pentru greselile altora se pierde undeva pe parcurs.
Foarte misto lucratura, cu siguranta ca ma abonez la Andrei, tanarul are mana la asa ceva.

In rest, am avut rabdare sa citesc tthreadul asta, pacat ca uneori respectul pentru munca si uneori pentru greselile altora se pierde undeva pe parcurs.
Pai pune si niste poze!WBF scrie:Nu stiu daca asta e locul potrivit dar..abia ce-am primit o lanseta de casting de 7" facuta de Andrei Sava, blank MB843-MHX.
Until next time....Tight Lines!
Poze sunt la Andrei pe site.
Nu stiu cu ce fras de aparat foto le-a facut, banui cu ceva sapuniera, nu de alta dar lanseta e negru grafit nu gri-ul ala cum se vede in poze.
Pozele sunt AICI ------ casting MB843-MHX
Nu stiu cu ce fras de aparat foto le-a facut, banui cu ceva sapuniera, nu de alta dar lanseta e negru grafit nu gri-ul ala cum se vede in poze.
Pozele sunt AICI ------ casting MB843-MHX
Nu mai sunt pozele:).
In schimb avem topic de discutie
... inca nu-mi revin si ma apuca rasul cand ma gandesc
http://asavacustom.com/kistler-cu-inele-glisanted
Oricum tare de tot
In schimb avem topic de discutie

http://asavacustom.com/kistler-cu-inele-glisanted
Oricum tare de tot

- semlecangheorghe
- veteran
O fi o noua vizune asupra 'spiral wrap'...nu rideti..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- andriipopa75
- veteran
cum spunea d-l G.Udila printre randuri, acest topic ar fi trebuit sa fie mai constructiv, chiar si cu critici, dar porcaiala (aruncatul cu noroi din ambâţ) primeaza.
Sunt putini cei care fac rodbuilding (bine sau "nebine") dar, in stil romanesc, toti se pricep. Si asa, din topic ce promitea, a ajuns o noua ciorba, cu continut de arena.
Binele vine de foarte departe; răul e întotdeauna aproape, la îndemână
Sunt putini cei care fac rodbuilding (bine sau "nebine") dar, in stil romanesc, toti se pricep. Si asa, din topic ce promitea, a ajuns o noua ciorba, cu continut de arena.
Binele vine de foarte departe; răul e întotdeauna aproape, la îndemână
Chiar nu e aruncat cu noroi:))... efectiv cand am vazut despre ce e vba nu mi-a venit sa cred:))... era prea funny ca sa nu surprind momentul:D
Ce-ti mai place, savante....
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team