Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Aaa..deci aschia inca era acolo...atunci clar, pe ala se vede..Ma gandeam ca doar locul a mai ramas, de unde a sarit...ca de acolo iti dai seama mai greu, daca lipseste si material..mai ales daca foarte putin.
lansetele mele sunt facute de Gabi Udila si de Andronic ... pe amandoi ii recomand din toata inima ... din ce stiu eu nici Gabie, nici Laurentiu, nu au interese „comerciale”(a se citi pecuniare) catre un anumit brand ...ULK scrie:Sounds good atunci..ma refeream la luptele de interese..fiecare ce promoveaza si ce denigreaza..

locul unde s-a produs „incidentul” a fost deja acoperit de mine cu un strat subtire de epoxy, saptamana care vine il voi trimite lu Gabie sa-mi matiseze zona ... as fi matisat-o singur, insa nu am ata foarte subtire si inca nu ma simt in stare sa o „dreg” personal ...
fiind genul de om care iubeste DIY, luna asta voi incerca sa-mi montez prima mea lanseta pe un blank mai modest, adica un MHX MB 845

Spor la treaba..nu are cum sa nu iti iasa...rabdare si exercitiu mult 
Am matisat si eu peste un SC5 zgariat...care de atunci s-a mai zgariat iar putin...din te miri ce...nu imi dau seama care e treaba ..dar tare sensibile sunt..si la propriu si la figurat
Daca ne luam dupa teorie...ca sa reduci greutatea si sa cresti sensibilitatea..trebuie sa iei ceva de acolo...evident rasina... si atunci se explica NSI...No Saturation Intended...si ramane fibra in p**a goala
Sa nu fie cazul si la K2..ca zvonuri sunt....alt blank super usor si senzitiv..reducerea greutatii are un pret...timpul ne va arata un procentaj.

Am matisat si eu peste un SC5 zgariat...care de atunci s-a mai zgariat iar putin...din te miri ce...nu imi dau seama care e treaba ..dar tare sensibile sunt..si la propriu si la figurat

Daca ne luam dupa teorie...ca sa reduci greutatea si sa cresti sensibilitatea..trebuie sa iei ceva de acolo...evident rasina... si atunci se explica NSI...No Saturation Intended...si ramane fibra in p**a goala

Sa nu fie cazul si la K2..ca zvonuri sunt....alt blank super usor si senzitiv..reducerea greutatii are un pret...timpul ne va arata un procentaj.

in curand voi pescui unul de 7feet3inch si 2oz ... K2-ul are un finish la polul opus SC5-ului ... grafitul „crud” de pe K2 este extrem de dur, vopseaua de pe SC5 o zgarii cu unghia daca ma chinui un pic

K2 pare genul de blank care „explodeaza” cand paraie

pana acum eu inca n-am auzit de un K2 parait „regulamentar” ... de SC5-uri de 8feet6inch de 2oz tot am auzit

Ultima oară modificat 04 Oct 2012, 19:18 de către bogdan82, modificat 1 dată în total.
La noi in Romania???? Furnizor serios............ Nu prea cred,dar ma rog.... Dupa ce se spune pe forumurile din USA,St.Croix are cel mai buna relatie cu clientii fata de celelalte companii http://www.tackletour.net/TTForums/view ... 46&t=44978 (al doilea post,si nu e doar in topicul respectiv,mai sunt si altele). St.Croix a cam avut in ultimul timp unele probleme,dar sincer sa fiu n-am auzit de vreo lanseta japoneza (Daiko,Evergreen,Megabass,etc) sa aiba vreo problema sau sa se rupa...Sa aiba cea mai buna tehnologie de fabricare a blank-urilor? Binenteles si pretul e pe masura iar garantia e chiar mica,parca maxim 3 ani...semlecangheorghe scrie:de aceea americanii ofera la acestea garantie pe viata...bine pentru noi nu-i chiar placut si la indemina,sa revendici asa o garantie,decit daca furnizorul este serios....in rest...nu trebuie sa ne ridicam asteptarile la cote prea inalte,caci fiecare lucru are defecte mai mari sau mai mici..
Until next time....Tight Lines!
asa e Adriane ... firme precum Loomis, Kistler si St Croix ofera niste tipuri de garantii inimaginabile pt un roman ...
dar chiar daca ar inlocui St Croix blankul(nu cred ca e cazul) transportul tur-retur pana in state sare de 140$(din ce stiu eu) pt o lanseta dintr-o bucata de 7feet ... ce castigi la mere dai pe pere ...
dar chiar daca ar inlocui St Croix blankul(nu cred ca e cazul) transportul tur-retur pana in state sare de 140$(din ce stiu eu) pt o lanseta dintr-o bucata de 7feet ... ce castigi la mere dai pe pere ...
Sunt convins ca ar inlocui blank-ul....
Totusi, calitatea japoneza si aici nu vorbesc doar de lansete,ma refer la voblere ,e peste orice brand care face voblere,fie ca e din EU sau de peste ocean....Eu m-am convins de lucrul asta,chiar daca costa putin mai mult,dai un ban dar ai calitate in schimb....

Adriane, s-a mai discutat pe alte topicuri despre treaba asta si nu e tocmai asa cum spui tu ... si aici fac referire in mod special la voblere care nu doar o data si-au dovedit punctele slabe de la rezistenta materialelor si pana la acoperiri si alte chestii de genul astaAdrianHD scrie:Sunt convins ca ar inlocui blank-ul....Totusi, calitatea japoneza si aici nu vorbesc doar de lansete,ma refer la voblere ,e peste orice brand care face voblere,fie ca e din EU sau de peste ocean....Eu m-am convins de lucrul asta,chiar daca costa putin mai mult,dai un ban dar ai calitate in schimb....

despre lansete nu spun nimic pentru ca nu posed nici una dar printre altele pretul atat de ridicat se datoreaza (pe langa nume) si componentelor de top care sunt folosite pe majoritatea lansetelor provenite din tara respectiva.
nu contest sub nici o forma calitatea produselor japoneze dar au si ei "uscaturile" lor ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- semlecangheorghe
- veteran
Nu exista lucru perfect dar sincer nu am auzit ca lansetele japoneze sa aiba probleme...iar de blank rupt nici asa...