Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
Mda,unii au vise erotice.....ma rog ,le trece lor..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
grider46 scrie:Eu recunosc ca am crezut tot ce au zis cei de la St croix despre rasina Nsi,dar se pare ca e o mega teapa.Trebuia sa ascult de sfaturi mai mult.Arvfi trebuit sa raman la blancul clasic si nu mai aveam nicio problema
Cind ai zis ceva caracteristici la lanseta asta ,eu am crezut ca e aia clasica..
Dar de ce crezi ca este o teapa??Pentru ca la o lanseta s-a desprins o aschie??S-au desprins la mai multe..??
Fara sa doresc a fi considerat fan st.croix,la noi sint niste baieti care pescuiesc cu nsi,inca de anul trecut,cam zilninc,si nu prea le menajeaza si nu am auzit inca de astfel de probleme..Acuma probleme vor aparea la orice lucru ,care e facut de om..
Imi amintesc de o faza tare de tot publicata in A.V.P.,acum vreo citiva ani buni,7sau 8 cred..
Era vorba despre cineva care pescuia cu naluci mici,cu un uglystick,si era foarte multumit de el..Prindea peste si lanseta nu ridica probleme de anduranta..Era perioada in care Malin Musatescu prezenta in paginile revistei lansetele americane si performantele lor..Cititor fidel,posesorul uglystick-ului,si-a zis sa isi cumpere si el o lanseta G.Loomis,nu mai stiu caracteristicile ,dar stiu ca era ceva light sau medium light,pentru clean-pastrav..Zis si facut,si dupa o lunga asteptare ,ajunge comanda in Romania..Evident ,uglystick-ul este pus deoparte si lanseta 'vedeta'...iese la pescuit..Incintarea insa nu a tinut prea mult,deoarece la prima agatatura,la prima fortare...lanseta se rupe in doua...

Suparat foc ,posesorul,pune pe foaie toata intimplarea si o trimite la revista,d-lui Musatescu..care decide sa o publice cu tot cu raspuns in A.V.P....asa am citit eu despre ea..
Concluzia ,din punctul meu de vedere este ca,si la cele mai premium produse pot aparea defecte,de aceea americanii ofera la acestea garantie pe viata...bine pentru noi nu-i chiar placut si la indemina,sa revendici asa o garantie,decit daca furnizorul este serios....in rest...nu trebuie sa ne ridicam asteptarile la cote prea inalte,caci fiecare lucru are defecte mai mari sau mai mici..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
va rog frumos incetati aici jignirile si offtopic-ul
cine nu respecta regulile ia ban
multumesc
cine nu respecta regulile ia ban
multumesc
hmm... , nush ce sa zic...
din descriere... un ultralight... fortata in agatatura... sa rupt ... si a scris si la revista...
mie imi suna tragic comic
metoda mai usoara sa o pocnesti recomand muchia mesei , la orice portiera , usa sau sertar , menghina etc
mai vrei si garantie ?
sint ceva lansete pe lumea asta care mai ca nu le poti rupe... , aia nu cred ca facea parte dintre ele... , in rest daca chiar vrei ... lanseta ca lanseta le rupi nene... cu si fara defect de fabricatie ! zau !
din descriere... un ultralight... fortata in agatatura... sa rupt ... si a scris si la revista...
mie imi suna tragic comic

metoda mai usoara sa o pocnesti recomand muchia mesei , la orice portiera , usa sau sertar , menghina etc

mai vrei si garantie ?

sint ceva lansete pe lumea asta care mai ca nu le poti rupe... , aia nu cred ca facea parte dintre ele... , in rest daca chiar vrei ... lanseta ca lanseta le rupi nene... cu si fara defect de fabricatie ! zau !
Cu certurile voastre anumite subiecte on topic s-au pierdut pe drum ...
Problema se pune simplu - pe SC5-ul meu NSI a aparut o aschie cam din senin(lanseta n-a fost busita, blankul nu are semne ca ar fi fost busit) ... m-am consultat si cu un rodbuider care m-a anuntat ca a vazut mai multe SC5-uri fix cu aceeasi problema ... intre timp am aflat ca si alti colegi de forum au fix problema asta - aschii aparute pe blank fara a fi fortate/lovite
Se pare ca rasina nu sudeaza bine straturile de grafit intre ele ... sau nu sunt presate suficient de bine ... ceva de genul
Acum un an St Croix lansa cu surle si trambite noua rasina NSI(pana si pe eticheta blankurilor apare scris mare NSI) ... in cataloagele 2013 aceasta nu mai apare, deci s-a renuntat la ea, fiind inlocuita de ceva numit FRS - Fortified Resin System ... nu se mai spune nicaieri de rasina NSI sau producatorul acesteia 3M ...
Gasesc extrem de suspect acest lucru - banuiesc ca au avut probleme cu rasina NSI si au renuntat la ea ...
Problema se pune simplu - pe SC5-ul meu NSI a aparut o aschie cam din senin(lanseta n-a fost busita, blankul nu are semne ca ar fi fost busit) ... m-am consultat si cu un rodbuider care m-a anuntat ca a vazut mai multe SC5-uri fix cu aceeasi problema ... intre timp am aflat ca si alti colegi de forum au fix problema asta - aschii aparute pe blank fara a fi fortate/lovite
Se pare ca rasina nu sudeaza bine straturile de grafit intre ele ... sau nu sunt presate suficient de bine ... ceva de genul
Acum un an St Croix lansa cu surle si trambite noua rasina NSI(pana si pe eticheta blankurilor apare scris mare NSI) ... in cataloagele 2013 aceasta nu mai apare, deci s-a renuntat la ea, fiind inlocuita de ceva numit FRS - Fortified Resin System ... nu se mai spune nicaieri de rasina NSI sau producatorul acesteia 3M ...
Gasesc extrem de suspect acest lucru - banuiesc ca au avut probleme cu rasina NSI si au renuntat la ea ...
Depinde si care rodbuilder ti-a zis... 
Cert este ca vopseaua se zgarie extrem de usor pe Sc 5. Poti sa pui o poza?..sa vedem si noi...poate tot din cauza vopselei se intampla si problemele astea

Cert este ca vopseaua se zgarie extrem de usor pe Sc 5. Poti sa pui o poza?..sa vedem si noi...poate tot din cauza vopselei se intampla si problemele astea
@ bogdan92 : poi nui nu ne certam , sa-ti zica si el ... , ( ca daca ne certam.. ma miram cum de nu o vazuto ca de obicei la Razvan ci o citito in revista
) ci ... pe cuvint ... discutam despre alt caz...
daca chiar vrei sa revenim la al tau ( egoistule
ca parca numa cazul tau exista..
) revenim ... , ca´i musai
ok ? 
parerea mea... , greseala de fabricatie .

daca chiar vrei sa revenim la al tau ( egoistule

Laurentiu Andronic ... consider dansul a facut/montat/reparat cele mai multe lansete custom din Romania si ca are o experienta enorma in domeniu 

Din pacate o poza facuta acum este irelevanta ... locul a fost acoperit cu ceva epoxyULK scrie:Depinde si care rodbuilder ti-a zis...
Aschia avea 0-15-2mm grosime, avand si grafit pe partea interioara - era si rigida si se vedea clar grafitul ... aschia a fost desprinsa complet de blank pt ca de-abia se mai tinea ...
bre...nu-i musai ... dar deveniti plictisitori la un moment dat ... no offence ... ce atata polemica ... nu dai teapa instant cand pescui la stiuca cu reactivebradypus scrie:@
daca chiar vrei sa revenim la al tau ( egoistuleca parca numa cazul tau exista..
) revenim ... , ca´i musai
ok ?

din ce am vazut eu, Razvan Mihuta pescuie cu niste lansete fast din fibra de sticla la reactive ...
o fi greseala de fabricatie, dar un blank premium ar trebui sa aiba un control al calitatii sporit ... eu cred ca nu e chiar greseala de fabricatie ci producatorul a folosit un material gresit pt blank ...
Sounds good atunci..ma refeream la luptele de interese..fiecare ce promoveaza si ce denigreaza..