Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de ranga » 03 Oct 2012, 22:41

ULK scrie:Asta e...esti gata ca bateria... Nu te enerva cu nervii...ca nu e bine.
oricum, si asta e un raspuns atunci cand primesti caramida in dinti. :lol: vad ca ai aceeasi tatica de a o intoarce. se explica totul acum.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Oct 2012, 01:17

semlecangheorghe scrie:Nu-i primul peste pe care-l prind la topwater..e adevarat ca odata s-au de doua ori am intepat prea repede,nu a fost cazul si cu cele 3 atacuri,am vazut valul,m-am oprit ,am simtit socul pe fir,si dupa aia i-am dat...

Frina era foarte slaba,ca umblasem la mulineta de am curatat-o oleaca..si citeva secunde cit am avut-o in bat,s-a dat peste cap si s-a dus..

Ceea ce vreau sa spun,este ca,datorita acestor factori,frina slabita,lanseta mai moderat fast,ar fi trebuit sa o aspire foarte bine,si sa nu fie rateu,conform teoriei superioritatii lansetelor mai permisive,elastice,dar nu s-a intimplat asa...am agatat-o deabia dupa ce am strins frina tare..(pentru klonele inteligente foc,le zic ca stiu smecheria cu degetul pe tambur,dar nu o pot folosi din motiv de lipsa o bucata din suspomenitul deget),si folosesc alt stil de a intepa..momentan..

Apoi a mai fost si atacul la broasca...teribil...pur si simplu a explodat apa sub broscoi,s-a intins firul si dupa ce am simtit socul am intepat,in secunda urmatoare a fost in iarba luind fir,si...s-a dezgata.
Nici nu stiu de unde sa incep :lol:

Lasa-ma sa ghicesc , dai la topwater de vreo 2 luni , ca si povestea cu baitcastu :lol:

Cum poti ,mare scriitor la reviste , sa uiti frana :shock: , ..... :lol:

Gigel , aspiratu ala al nalucii era intr-un context , daca nu ma lasa memoria , cu naluci reactive purtate jos si lent , la stiuci mofturoase si fara chef de atac viguros , nu stiu cu ce te ocupai acum cativa ani cand o explodat baitcastu , da ala original nu bibaneala de azi , ala cand vajnicii castori manevrau jerkuri , si cand multi au ramas uimiti de violenta atacului .
Iti spun din experienta mea , ca pe chestii care fac tiki-taka pe suprafata , sau pe dedesupt atacu , daca vine , ii hotarat.....insa de multe ori ,chiar daca tu simti greutatea in fir , nu are ancorele in gura , nalucile astea petrec mai mult timp in niste unghiuri diferite fata de voblere care raman pe directia firului , o traiectorie mai fixa , ancorele se misca intr-un spatiu mult mai redus , de obicei acoperit de o gura de stiuca , la walkere ancora buna ii aia din burta , aia din coada face stanga dreapta pe o distanta functie de marimea si gradu de oscilatie care il permite naluca , rateurile fiind destul de dese in stilu asta .
Si vezi si marimea ancorelor , sa fie varfurile peste grosimea nalucii , la un atac tipic in stilu asta naluca ii perpendicular pe gura pestelui , daca isi sprijina mandibulele pe corpu nalucii (de obicei bondoace in stilu asta ) ancora are numere sa nu ajunga in pozitie favorabila , poti tu sa fii cel mai iute din vestu Aradului , nu ajunge :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 04 Oct 2012, 08:38

Iexact ! , doar si io i-am mai zis sa puna cirlige pe bobler....

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 04 Oct 2012, 10:13

:lol: :lol: :lol1:
Jiji, nu ti-a iesit rezultanta la vectori? :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Oct 2012, 11:00

Salut hell,ce mai face ...hector??

Am auzit ca iti duci musca cu barcuta de nadit sub pomii de pe celalt mal :lol: :lol: :lol: E adevarat??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 04 Oct 2012, 11:03

:lol1:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Oct 2012, 11:45

Ati facut praf si topicul asta... :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 04 Oct 2012, 11:50

eee si tu acu... ,iexajerezi :D i-am adus olea culoare... , atita tot ! :D

gata ! io´s cuminte... tac ! nu mai zic nimic ! ciulesc urechile la cei ce vor sa ne povesteasca despre lansete- dejte - teori si alea alea ...

grider46
junior
junior

Mesaj de grider46 » 04 Oct 2012, 12:53

Eu recunosc ca am crezut tot ce au zis cei de la St croix despre rasina Nsi,dar se pare ca e o mega teapa.Trebuia sa ascult de sfaturi mai mult.Arvfi trebuit sa raman la blancul clasic si nu mai aveam nicio problema :cry:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 04 Oct 2012, 14:09

semlecangheorghe scrie:Salut hell,ce mai face ...hector??

Am auzit ca iti duci musca cu barcuta de nadit sub pomii de pe celalt mal :lol: :lol: :lol: E adevarat??
care a spus ca si-a luato in freza si nu mai vorbeste? :lol1:

Scrie răspuns