oricum, si asta e un raspuns atunci cand primesti caramida in dinti.ULK scrie:Asta e...esti gata ca bateria... Nu te enerva cu nervii...ca nu e bine.

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
oricum, si asta e un raspuns atunci cand primesti caramida in dinti.ULK scrie:Asta e...esti gata ca bateria... Nu te enerva cu nervii...ca nu e bine.
Nici nu stiu de unde sa incepsemlecangheorghe scrie:Nu-i primul peste pe care-l prind la topwater..e adevarat ca odata s-au de doua ori am intepat prea repede,nu a fost cazul si cu cele 3 atacuri,am vazut valul,m-am oprit ,am simtit socul pe fir,si dupa aia i-am dat...
Frina era foarte slaba,ca umblasem la mulineta de am curatat-o oleaca..si citeva secunde cit am avut-o in bat,s-a dat peste cap si s-a dus..
Ceea ce vreau sa spun,este ca,datorita acestor factori,frina slabita,lanseta mai moderat fast,ar fi trebuit sa o aspire foarte bine,si sa nu fie rateu,conform teoriei superioritatii lansetelor mai permisive,elastice,dar nu s-a intimplat asa...am agatat-o deabia dupa ce am strins frina tare..(pentru klonele inteligente foc,le zic ca stiu smecheria cu degetul pe tambur,dar nu o pot folosi din motiv de lipsa o bucata din suspomenitul deget),si folosesc alt stil de a intepa..momentan..
Apoi a mai fost si atacul la broasca...teribil...pur si simplu a explodat apa sub broscoi,s-a intins firul si dupa ce am simtit socul am intepat,in secunda urmatoare a fost in iarba luind fir,si...s-a dezgata.
care a spus ca si-a luato in freza si nu mai vorbeste?semlecangheorghe scrie:Salut hell,ce mai face ...hector??
Am auzit ca iti duci musca cu barcuta de nadit sub pomii de pe celalt mal![]()
![]()
E adevarat??