discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

bradypus scrie:hmm... , nush ce sa zic...
din descriere... un ultralight... fortata in agatatura... sa rupt ... si a scris si la revista...
mie imi suna tragic comic
metoda mai usoara sa o pocnesti recomand muchia mesei , la orice portiera , usa sau sertar , menghina etc
mai vrei si garantie ?
sint ceva lansete pe lumea asta care mai ca nu le poti rupe... , aia nu cred ca facea parte dintre ele... , in rest daca chiar vrei ... lanseta ca lanseta le rupi nene... cu si fara defect de fabricatie ! zau !
Da exact ,intimplarea a fost publicata intr-un umar mai vechi,in A.V.P.,precum si raspunsul domnului Musatescu..
Si ce te miri asa ca a rupt-o in agatura??Nu stiai ca astia experimentati vor sa ridice agatatura de pe substrat cu lanseta light si cind pocneste lacul la mandrina e de vina blank-ul ca este din ala nereusit si comun..??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
rine
- veteran

ULK scrie:
Am matisat si eu peste un SC5 zgariat...care de atunci s-a mai zgariat iar putin...din te miri ce...nu imi dau seama care e treaba ..dar tare sensibile sunt..si la propriu si la figurat
daca vorbesti serios ,am mai auzit una!
cum sa matisezi mai ,o zgarietura? o fisura ,o crapatura inteleg;dar o zgarietura?

-
costi
- veteran

-
AdrianHD
- veteran

-
Da,dar s-a rupt dupa ce tipul le-a pus in dulap

cel putin asa zice...
Until next time....Tight Lines!
-
semlecangheorghe
- veteran

Hait ,s-au rupt si japonezele..
Si io care credeam ca la firme de firme,nu-i permis asa ceva...hai colo o aschie,da chiar sa se rupa..

.
-
semlecangheorghe
- veteran

ti Orochi Evolution Ratings (?/10)
Construction/Quality Given its obvious fragile nature, we seriously question the true benefit and practicality of the Stinger Tip. This was heartbreaking, and honestly one of the first major issues we have had with Megabass construction 2
Si uite ce nota o primit ,pentru constuctie-calitate..si mah e...Megabass...japonez..
.
-
bradypus
- veteran

semlecangheorghe scrie:bradypus scrie:hmm... , nush ce sa zic...
din descriere... un ultralight... fortata in agatatura... sa rupt ... si a scris si la revista...
mie imi suna tragic comic
metoda mai usoara sa o pocnesti recomand muchia mesei , la orice portiera , usa sau sertar , menghina etc
mai vrei si garantie ?
sint ceva lansete pe lumea asta care mai ca nu le poti rupe... , aia nu cred ca facea parte dintre ele... , in rest daca chiar vrei ... lanseta ca lanseta le rupi nene... cu si fara defect de fabricatie ! zau !
Da exact ,intimplarea a fost publicata intr-un umar mai vechi,in A.V.P.,precum si raspunsul domnului Musatescu..
Si ce te miri asa ca a rupt-o in agatura??Nu stiai ca astia experimentati vor sa ridice agatatura de pe substrat cu lanseta light si cind pocneste lacul la mandrina e de vina blank-ul ca este din ala nereusit si comun..??
Gigi... citeste mai atent... : unde vezi tu ca ma mir io c-ar fi rupto in agatatura ? nu ma mir de loc !
mirarea mea era alta... , scrisa in alt mesaj... ,

dar vad le-ai confundat iar
lasa... nu conteaza... , noi sa fim sanatosi !
spor la taclaiala !

-
semlecangheorghe
- veteran

din descriere... un ultralight... fortata in agatatura... sa rupt ... si a scris si la revista..
Scuza-ma,mie mi s-a parut ca te miri...Dar nu ai inteles tu bine ,nu era ultralight ci ,light sau medium light,nu mai stiu exact..Si da, este in revista..
.
-
bradypus
- veteran

ultralight light mediumlight... , te mai pui pt oleaca ?

-
ULK
- veteran

rine scrie:ULK scrie:
Am matisat si eu peste un SC5 zgariat...care de atunci s-a mai zgariat iar putin...din te miri ce...nu imi dau seama care e treaba ..dar tare sensibile sunt..si la propriu si la figurat
daca vorbesti serios ,am mai auzit una!
cum sa matisezi mai ,o zgarietura? o fisura ,o crapatura inteleg;dar o zgarietura?

A fost pe o portiune destul de lata..nu de 1 mm....S-a dus lacul si vospseaua, destul de urat..Cum e destul de greu sa nimeresti exact culoarea sc5 ..desi am prieten care lucreaza in domeniu vopsele auto..si se cam pricepe..nu a reusit. Pe mine atat m-a dus mintea. Tu cum ai fii porcedat? Cand proprietarul lansetei era foarte necajit ca lanseta fresh de cateva zile( a costat o caruta de bani)...s-a si zgariat? Am avut aceasi ata (exact modelul respectiv)...zici ca asa s-a nascut..ca era si intr-o zona favorabila.
Deci cum era mai bine atunci? Te ascult..poate invet si eu ceva..si nu zic la mito.