eu unul ma cam amuz atunci cand vad cate un articol scris pe diverse subiecte de niste persoane care de ieri alalta-ieri au pus mana pe chestia pe care o dezbat cu atata ardoare.
Si eu unul ma amuz la culme cind vine cite unul ca tine ,si cind nu mai are ce zice o da in comparatii cu Gerula,si exagerari voite de genul celei mai sus citate..Pentru cultura ta proprie,aflla ca am facut mai mult decit alea 2 lansete,si am trecut de multisor de alea 2 luni de inceput in b.c..."2'-ca leit motiv,in polemica romaneasca

De ce mi-ar pica rau??Nici el nu stie sa faca mobilier,asa ca sintem chitsper sa nu iti pice rau dar cam asta e adevarul.

No las ca imi dai tu ,iexemplu de 'maturitate'asa ca faza cu “oricum mai multe decat tine” mi se pare cel putin copilaroasa
Cine s-a aprins??Eu sint foarte calm....doar oleaca plictisit..si nu vaz unde vezi tu incrincenare..ce tu n-ai folosit citate???Tu n-ai scris olecuta mai mult de-o fraza??Ei dar,nu,la Anem nu se pune cind da citate,stii tu ,ca Gerula. Eu nu ma pun sa caut si sa bag citate si poze ca imi este lene dar singurul lucru pe care nu l-am inteles si nici nu il inteleg de unde incrancenarea asta ... pe bune, calmeaza-te ca nervii fac rau la inima si te aprinzi de pomana.

Stai oleaca ca apare Sf.Ranga..atunci sa vezi citate si si scenarii...io mi-am luat preventiv medicamente pentru splina...