Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
tavistan
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de tavistan » 03 Iul 2012, 21:34

cu sfaturile de la diabolicul Ene lucrez la a zecea lanseta, si n-am gresit niciodata... or fi si altii la fel de buni, mai buni, mult mai buni ca el? extrem de posibil... da' tu nu te ridici nici la genunchiul broastei! si zic asta pentru ca n-am vazut de la tine un review chiar si subiectiv, ca ale lui Ene... doar ironii ieftine si balast; beletristica de doi lei! Asa ca nu am prea mari indoieli ca lipsa ta de argumente credibile asezonata cu indarjirea ta impotriva unui user (in ultima instanta) care nici nu te baga in seama sunt consecinta altui gen de interese; pe care le reprezinti absolut lamentabil...
Astept de la un autor de articole prin reviste prestigioase altfel de replica decat pana acum...

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 03 Iul 2012, 22:36

@johnnybravo: este laudabil ca faci eforturi sa pastrezi salubritatea forumului si este normal sa faci asta - dar cred ca e cazul sa stergi si postarile graforeice ale lui Semlecan; toate fanteziile alea pe cat de suculente tot pe atat de veninoase la adresa unor useri polueaza topicul mai mult decat replicile generate de ele! parerea mea :respekt:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 03 Iul 2012, 23:02

Just another player hater...well, well. 'Just wondering..why??? :?: Why so many?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 04 Iul 2012, 05:14

:lol :lol: :lol: : player player ulekaule, da chiar asa, pe rewind ? :lol:

Revenind la ideea lui Daniel : nu stiu ce sa zic la bete de spin legat de cele cateva grame plus minus ( acolo cred ca e mai important sa fie echilibrat corect....) dar la bete de fly alea cateva grame s-ar putea sa le simti. Mai ales daca le conjugi cu un bat fast..... sa ma explic :
lanseta 5wt 8'6'' mod-fast - 87 g . o placere in cast, aproape ca "lanseaza singura" :D si dupa o zi de fal fal nu te resimti .
lanseta 5 wt 8'6'' fast - 96 g - da clar mai departe ca prima ( daca te coafeaza ca da tot firul cand la cealalata iti raman 3-4 spire pe mulineta ) . clar control bun la distanta, intepatura, si precizie in cast. Dar....dupa 2-3 ore simti ca parca umarul si cotul drept ar avea cativa ani in plus :D .

Acestea fiind zise mai pun inca un argument in balanta : chiar si cu aspectul de mai sus expus eu personal daca imi place cum da, nu ma uit la alea 10-20 g in plus.... ca deh si acolo e treaba de potrivire intre bat, fir si stil de lansare.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Iul 2012, 06:08

Tavistan,eu nu contest experienta lui Ene,ci obiectivitatea lui.
Dovezi?
Faptul ca- 'din greseala'vorbeste de un blanc si masoara altul..
-in mod voit compara lancuri din aplicatii diferite..
-evita sa dea date concrete despre greutatea unui blanc stiind ca daca ar face-o,s-ar contrazice pe sine intr-una din afirmatiile sale.

Ai ceva de spus la aceste ...realitati??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Iul 2012, 06:17

MuskMD,eu nu ma gindeam la 10-20grame in plus ca aceea deja este mult..Ma gindeam la maxim 5grame,adica ,cam 0.2oz..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 04 Iul 2012, 07:15

semlecangheorghe scrie:Tavistan,eu nu contest experienta lui Ene,ci obiectivitatea lui.
uite asta subiect de discutie .... obiectivitatea...si cine o are mai mare :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Iul 2012, 07:16

da' tu nu te ridici nici la genunchiul broastei! si zic asta pentru ca n-am vazut de la tine un review chiar si subiectiv,

Sigur ca da ,si daca nu ai vazut tu,inseamna ca nici nu exista...

Uita-te bine la data scrierii,ca sa nu te pomenesti ca incepi sa zici ca-i reclama la ceva ce promoveaza Andrei..

Si o sa scriu si mai multe,caci,chiar daca sint sub genunchiul broastei,oricum sint peste tine,daca este sa ne masuram dupa criteriile propuse de tine...

http://www.wsbteam.com/do-it-yourself/mud-hole-si-mhx/

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Iul 2012, 07:50

Sustin cele spuse de Tavistan
Dincolo de cum face lansete (le face f. bine, am lansete facute de el si am vazut facute si de altii) Cristi Ene stie sa descrie blancurile. Dintr-un review facut de el iti poti face o idee despre un blanc fara sa-l vezi si ceea ce spune el e de un real folos cand iti alegi un blanc sau o lanseta. Nu am vazut pe aici pe nimeni care sa stie sa faca asta la fel de bine. Nu mi-au trecut prin mana nus cate lansete, dar cele descrise de el s-au dovedit a fi... asa cum a zis el. Nu zic bune sau rele, aici intervine si gustul fiecaruia. Obiectivitatea intr-un domeniu atat de subiectiv ca blancuri si lansete e o himera, dar Cristi o are evident mai mare. :D Ca si experienta de altfel.
MuskMd, ai incercat cu o mulineta mai grea?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 04 Iul 2012, 07:53

Tavi scrie: MuskMd, ai incercat cu o mulineta mai grea?
da :twisted:
mai grea, mai usoara, mai mare, mai mica, ...... u name it . 10-20g +/- la mulineta mi se pare mai putin important decat un maner ales cum trebuie la o joarda de fly ... dar na...this is my 2 cents :D

Scrie răspuns