-Aha,Rine...Deci tu ai facut ca prin incantatiile tale neincetate ,sa fiu trimis de zeul Ene ,in domeniile de jos...
La auzul numelui zeului.Rine arunca lanseta cit colo,si se trinti cu fruntea in namol...
-Slavit sa fie numele lui....Slavit sa fie numele lui...Slavi....
-Hoooo,te opreste biata creatura paminteana.Nu am mult imp...acuma daca m-ai chemat ,trebuie sa spui si de ce,altfel,te voi transforma intr-o stiuca ,care are scrisa in rudimentaru-i cortex,o singura directiva-sa traga pescarii in apa ,cite 6metri,pina infarct fac..Dar fi cu grija ce ma intrebi,caci nu sint acilea sa-ti dau mura-n gura...
Adunindu-se cu greu,cu privirea pierduta ,omul indrazni sa priveasca la celesta creatura din fata sa.Remarca in treacat snap-ul prins de inelul de plecare a lansetei si faptul ca aceasta avea cel mai corect chock point din toate universurile(pescaresti)cunoscute....
-Stii,am o problema cu mufarea...pur si simplu nu se mai desface...In cartea a 2-a ,a'Facerii lanestelor cu mina',scrie negru pe alb ca lungimea mufarii tre sa fiede 3-3.5cm...Si eu am respectat asta..
-Normal ca ai respectat,zise sfintul Ranga,altfel ai fi fost ars pe rugul ereticilor,poi tu ce crezi ca dreapta credinta se tine asa,cu duhul blindetii...Mama lor de pacatosi...Auzi,sa mufeze pe 6,7cmmmm.....blasfemie,o Zeus al rodbuiledrilor..
Frematind de celesta furie,ridica mina dreapta spre cer,cu virful lansetei indreptate spre acesta ,si un fulger albastrui venit din inalt,fragmenta orizontul,confirmindu-i parca spusele...
-Pacatosule...pentru ca ai deranjat de la nobilele-i indeletniciri o creatura celesta,ai de facut ani de penitenta..
Rine il privi contrariat....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.