Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
Revin la subiect cu 2 lansete pentru pescuit de finete de la NFC
http://conceptcustomrods.ro/?p=2230
urmeaza un reviews cu HM-SJ842-MHX , All Star titanium 7`ft. 1/4- 5/8 oz. 2pc si NFC MB -705 IM
Urmatoarele lansete prezentate pe scurt vor fi : noile Seeker FSP 65B S-Glass , un blank special bend de la Seeker CBC 707 si cea mai apreciata lanseta de pescuit la musca uscata construita de Winston WT 7`6``ft. #3 / 3pc.
http://conceptcustomrods.ro/?p=2230
urmeaza un reviews cu HM-SJ842-MHX , All Star titanium 7`ft. 1/4- 5/8 oz. 2pc si NFC MB -705 IM
Urmatoarele lansete prezentate pe scurt vor fi : noile Seeker FSP 65B S-Glass , un blank special bend de la Seeker CBC 707 si cea mai apreciata lanseta de pescuit la musca uscata construita de Winston WT 7`6``ft. #3 / 3pc.
Smoke on the water
Scuze de ontopic...
Scuze de ontopic...

foarte frumoasa lanseta
bijuterie pt ochi 

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Multumesc...dar inca e departe de bijuterie... Ma straduiesc, mai am mult de invatat.
Pe maner am avut cel mai mult de lucru.

-
- veteran
Cel mai mult imi place firul ala de iarba : l-ai montat sa indice trasatura ? Cum se puneau semnalizatoare pe varful batului de copca ? Una peste alta arata bine,vorba romaneasca : traiasca mama ta !!!
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Super" piesa" si interesant manerul.Fire intinse cu ea 

arata misto manerul, dar are si un rost anume? imi inchipui ca e foarte incomod in drill, daca-ti intra un peste mai mare... nu-ti lipseste bucata aia de blank, ca sprijin sub antebratz?ULK scrie:Pe maner am avut cel mai mult de lucru.
Da, intradevar marele minus al pistol gripului asta e...nu ai prea mult sprijin in caz de iti intra ceva mai mare...dar, manerul este folosit doar in lansare....in rest mulineta e palmata si manerul are rostul de a contrabalansa ...de asta am ales sa il fac din nuc..si nu EVA sau pluta...
Binenteles ,este montat pe un blank ML de 6'(de la lungimea asta in sus nu s-ar mai comporta echilibrat), . ... palmand mulineta ,chiar ofera un minim sprijin si pe antebrat....si se echilibreaza bine.
Avantajul cel mai mare ...este comoditatea cu care se manuieste ansablul cu o singura mana si este foarte precis in close range.
Nu e pentru monstrii si nici pentru lansari de distanta...
Multumesc pentru aprecieri.
Mircea bacsi..."mai avem nevoie si de iarba"...d-apoi de mama
Binenteles ,este montat pe un blank ML de 6'(de la lungimea asta in sus nu s-ar mai comporta echilibrat), . ... palmand mulineta ,chiar ofera un minim sprijin si pe antebrat....si se echilibreaza bine.
Avantajul cel mai mare ...este comoditatea cu care se manuieste ansablul cu o singura mana si este foarte precis in close range.
Nu e pentru monstrii si nici pentru lansari de distanta...
Multumesc pentru aprecieri.
Mircea bacsi..."mai avem nevoie si de iarba"...d-apoi de mama