Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
in traducere libera ar suna cam asa: "va puneti la mintea prostului" .semlecangheorghe scrie:Nus 'da parca de la o vreme cam latrati la luna..![]()
![]()
dejeaba...tot sunt altii mai buni si ii sufla premiul cat ai zice peste.rine scrie:stie omul. sigur ca stie TOT !
daca te referi la mine ...esti pe "langa" totalsemlecangheorghe scrie:Adriane ,dragule,vezi de te leaga de lotca,maichii, sa nu te trezesti ca face vreo stiuca schi nautic cu tine..![]()
![]()
![]()
Hai zi drept,pentru faza cu baitul ai mai progresat 2 ,3 locuri pe lista de asteptare a guru-ului???![]()
![]()
razvan m. mersi frumos ptr.detalii.am si eu mai multe bete d e calitate am si fibra dar parca le lipseste ceva .parca sunt incomplete.sa vad cum e treaba cu custom.
Ti-o venit rindul???de rine » Sâm Noi 28, 2009 9:39 pm
@cristian ene am si eu de schimbat inelele de la cabelas e-glass.m-a ajuti?astept mp.
Foarte reusit topicul - 100 de pagini despre lansete si 200 pagini cu porci !!!razvan m. scrie:Va propun un topic dedicat lansetelor custom, in care sa ne etalam ultimele fantezii in materie de rod-building.![]()
Incep cu o lanseta...