Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de bradypus » 05 Iun 2012, 09:07

:D :D :D :D

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 05 Iun 2012, 12:04

grey-wolf scrie:Salutare
asi dori sa aflu care sunt avantajele sau dezavantajele REALE ale unui ,, choke point " situat mai spre virful batului ? pozitia ,, choke point " -ului se stie ca este variabila in functie de mulineta folosita . care ar fi pozitia ideala a acestuia pe blank si de ce ?

multumiri anticipate
cu scuzele de rigoare ca ma bag intre postarile Domniilor voastre asi dori un raspuns la intrebarea de mai sus .

ca sa fiu mai clar : ce avantaje sau dezavantaje are un bat cu ,,choke point " mai spre virf fata de unul cu ,, choke point " mai spre mulineta . se considera ca ambele au mulinete cu tambur egal si sunt in acord cu choke point-ul de pe batul pe care sunt montate . deocamdata e o chestiune care ma preocupa pur teoretic si asi dori sa aud opiniile voastre
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 05 Iun 2012, 12:34

s´avem pardon maria´ta !

zau habarnam de shocpoint sau ce o mai si ashela...

daca veneai si tu cu " o limba " mai ... circulabila... mai ziceam si io... , asa... cu iengle de balta... , n´ai ce cauta pi ici !

atrag atentia moderatorilor !

lupu griu o incalcat regulamentu !

pe forumu ista .... se vorghe limba romana !

din partea mie... , banatil ! :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Iun 2012, 15:36

:lol:
ranga scrie:
semlecangheorghe scrie: :lol: :lol: Saracutu'Fabian..ti-as trimite mesaj,dar tu cu gurita ta ai zis ca la tine ajunge gol..
Las',nu fii necajit,poate cu virsta se mai aduna ceva la tine-n tartacuta..(empty head probabil)
Desi se vede clar ca intlnirea cu glanis,ti-a produs oarecari sechele pe creier :D :D :D
Io as zice sa o iei copacel,copacel,...mai intii oblet..dupa fo 10 ani poti trece la platica pina in juma de kil,dupa' aia la bibanei..
Si nu uita sa iti iti faci o lanseta de spinn pe blanc de fly..e cool si automat intri in gratiile divine ale panglicarilor :D :D

Moammma da ce viteaz iesti de la fo 600km..Mai ceva ca Gerula...si tu vrei ring???Moama ce va asemanati..
Si el, cind nu-l mai ducea mintea(adica cam tot timpul),incepea cu ...puterea.. :lol: :lol: :lol:

te simti marginalizat jijele? :cry: nu te vrea nimeni? ti-au facut ceva dureros panglicarii de-i urasti asa? sau din cauza ca nu'ti aplauda idioteniile tale si nu sunt de acord cu ce kkt mananci tu pe aici? :cry: hai ma gigele, bea o tuica, trage o tigara si nu ofta, ca asa e pana la capat. toti sunt javrute, n-ai ce sa le faci...
io inca ma mir de ce nu ti-a ridicat nimeni statuie in centrul Aradului. "Gheo' -singurul pescar adevarat de la maimuta incoace".

PS: in tot acest timp, nu te-ai gandit sa scrii si o carte? io zic ca ai avea succes, la cate stii tu.
Brae mucos comunal,nu urasc nici un panglicar,asta de unde ai scos-o??Nu beau si nu fumez..sa stii ca bati apa-n piua aiurea pe tema asta..Si nu ma simt nici marginalizat...

Si daca ai adus vorba de maimuta ,desi nu cred in teoria darwinista,totusi vazindu-te pe tine ,inclin sa cred in existenta 'verigii lipsa'..adica specimenul acela misterios,despre care nu s-au gasit inca dovezi cum ar fi fosilele,si care ar atesta trecerea de la biata maimuta, la omul modern..Da de unde sa stie ei bietii savanti ,ca degeaba cauta fosile ,cind unicul exemplar in viata, provine dintr-o frumoasa comuna dobrogeana si bintuie mai nou prin Capitala??Si de vreo un an jumate pe net??Ba inca incearca sa in zadar sa isi ascunda natura animalica ,primitiva,incurajind la acte de caritate,doar doar o crede cineva om...atita ca din cind in cind,adevarata ei natura iese la vedere,minunidu-si auditoriul cu vorbe'elegante'si pline de duh..
Raportează acest mesajRăspuns cu citatde ranga » Lun Apr 30, 2012 9:06 pm

http://stirileprotv.ro/stiri/1-decembri ... copii.html

Pe data de 5 aprilie trec prin Valea Plopului, acolo unde parintele Tanase creste peste cei 300 de copii.
(E lunga povestea, asa ca nu stau sa o scriu din nou. Am pus un link sa vedeti despre ce este vorba.)

Cei care puteti si vreti, puteti dona alimente, hainute, jucari si ce mai doriti, pentru acesti copii sarmani. Ma ofer sa asigur transportul pana la ei. Faceti asta doar daca vreti si puteti, nu e nimeni obligat.
Cine doreste poate depunde si bani. Contul il gasiti in link-ul de mai sus.

Eu am cateva haine, conserve, ulei, zahar, faina, paste si dulciuri.

Daca timpul este prea in scurt acum, putem strange alimente si alte cele si intr-un weekend mergem impreuna sa-i vizitam. Ca sa nu ne intoarcem iute la casele noastre, putem merge mai departe catre lacul Siriu. Barbatu' fara burta e ca mertzanu fara sigla
ranga
veteran

Images: 0
Mesaj privat
mai du'te'n mm(iti tradusc prescurtarea daca nu intelegi) cu arfele tale de jigodie ce esti! cand iti dau vreuna sari ca ars ca ma iau degeaba de tine si ma tin scai.
pe tine te-a nascut ma'ta cu trestia in mana? dobitocule care esti tu dobitoc! da-mi un mesaj si zi-mi cand vii pe aici pe langa bucuresti, sa vad daca il primesc sau nu. hai jiji, ca de data asta nu te mai iert!
Nobletea intruchipata... :lol:
Mah zi cinstit,pe tine nu te-a scapat mamica in cap cind ai fost mititel??Sau nu mai tii minte??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Iun 2012, 15:40

grey-wolf scrie:
grey-wolf scrie:Salutare
asi dori sa aflu care sunt avantajele sau dezavantajele REALE ale unui ,, choke point " situat mai spre virful batului ? pozitia ,, choke point " -ului se stie ca este variabila in functie de mulineta folosita . care ar fi pozitia ideala a acestuia pe blank si de ce ?

multumiri anticipate
cu scuzele de rigoare ca ma bag intre postarile Domniilor voastre asi dori un raspuns la intrebarea de mai sus .

ca sa fiu mai clar : ce avantaje sau dezavantaje are un bat cu ,,choke point " mai spre virf fata de unul cu ,, choke point " mai spre mulineta . se considera ca ambele au mulinete cu tambur egal si sunt in acord cu choke point-ul de pe batul pe care sunt montate . deocamdata e o chestiune care ma preocupa pur teoretic si asi dori sa aud opiniile voastre

Hai domnu'Ene ca asteptam cu toii un raspuns de la un profesionist..Cu peste 800 de lansete la activ ,nu exista sa nu ai o parere despre choke point-ul asta buclucas..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 05 Iun 2012, 15:58

semlecangheorghe scrie: Si daca ai adus vorba de maimuta ,desi nu cred in teoria darwinista,totusi vazindu-te pe tine ,inclin sa cred in existenta 'verigii lipsa'..adica specimenul acela misterios,despre care nu s-au gasit inca dovezi cum ar fi fosilele,si care ar atesta trecerea de la biata maimuta, la omul modern..Da de unde sa stie ei bietii savanti ,ca degeaba cauta fosile ,cind unicul exemplar in viata, provine dintr-o frumoasa comuna dobrogeana si bintuie mai nou prin Capitala??Si de vreo un an jumate pe net??Ba inca incearca sa in zadar sa isi ascunda natura animalica ,primitiva,incurajind la acte de caritate,doar doar o crede cineva om...atita ca din cind in cind,adevarata ei natura iese la vedere,minunidu-si auditoriul cu vorbe'elegante'si pline de duh..
draga pescarule atotstiutor din arad, despre ce comuna e vorba? :D
apropo de comunal..ce scrie la tine in bolentin? :lol:
semlecangheo' scrie:Hai domnu'Ene ca asteptam cu toii un raspuns de la un profesionist..Cu peste 800 de lansete la activ ,nu exista sa nu ai o parere despre choke point-ul asta buclucas..

eu cred ca tu stii deja care-i treaba cu "choke point-ul" dar vrei sa-i fierbi un pic pe baieti. imposibil sa nu stii tu ce-i ala si cu ce se mananca. astea sunt mici rautati din partea ta jijele draga.. :lol: arogante ca sa zic ashe.
te ridic la inaltul rang de "pescar exceptional", zau asa. :respekt:
semlecangheo' scrie:Ba inca incearca sa in zadar sa isi ascunda natura animalica ,primitiva,incurajind la acte de caritate,doar doar o crede cineva om...atita ca din cind in cind,adevarata ei natura iese la vedere,minunidu-si auditoriul cu vorbe'elegante'si pline de duh..
ce nu pricepi tu e faptul ca ma comport cu fiecare dupa cum merita. hai sa-ti traduc: cu oamenii ma comport "ca cu oamenii"(ai prins-o pe asta?) iar cu jigodiile dupa cum observi. n-am nici cea mai mica problema sa ma cobor la nivelul tau. mi se rupe, mai ales de parerea ta. :lol: ca sa tin cont de o parere, trebuie sa vina din partea cuiva care-si merita respectul. la tine nu e cazul, stai calm.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 05 Iun 2012, 17:06

semlecangheorghe scrie:Noh si voi acuma...
Normal ca amicul Rine ,este fan Ene..
Probabil ca o pus benoclu'pa un sekeer de ala de pescuit marin..Hercules,parca ii zice,care o sa-l ajute ienorm ca sa nu-l traga caracalinele 6 m printre trestii.. :lol: :lol:

Seeker,foarte..'ielastic',care permite..'absorbtia' completa si indubitabila a oricarei naluci de reactie.Mai putin aia inventata de Henri Coanda...ca aia are viteza prea mare..da ma rog...deviem..

Hmm,asa,deci Hercules al nostru,fiind pogoritor din taticul lui, Zeus ,si mamica lui....whatever(CE COOL II SA FOLOSESTI IEXPRESII IN IENGLEZA :wallbash: ),nu mai conteaza cum o chema,asa,...are puteri "supragrafitice"

Adicatelea nu ie asa ,ca un carbon da rind,noo,iel are ielasticitatea controlata,si putere...zeiasca..Nah,de la partea mai paminteana,adica mama,are cotoru'cam gros si mai are prostu obicei ca trage cu ochiu'dupa colt :lol: :lol:

Dar nu conteaza...calitatile, ii depasesc defectele..

Asa ca amicul Rine ,poate la o adica sa drileze stiucile pe dupa plauri,sau pe dupa colt..iar forta cu adevarat herculeana a acestor blancuri va permite deplasarea oricarei stiuci de calibru mare pe fatidica distanta de 6metri..

Noh acu'inteleg de ce amicul Rine ,tine la amicul Ene.. :respekt:
Poate ne scrie si fo impre....pardon..'review' :lol: :lol: :lol:
Ca dupa amicul Ene nu ma pot lua... :lol:
bati campii gigi. rau de tot. daca ai si stegulete galbene tabloul e perfect.
apropos de scris. schimba si tu tabara: pune intrebari. :idea:
am inteles ca intrebarile 'istete" sunt rasplatite ca sa tina interesul treaz.
aproape-i sigur, c-o castigi un pliculet cu nimicuri sau o rola de fir ceva.. :lol:
o bucurie cat de mica, face bine la ficat.n-o sa mai fii asa amar si n-o sa mai crezi ca vrea lumea sa-ti schimbe "gustul" :)

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 05 Iun 2012, 17:17

rine scrie: o bucurie cat de mica, face bine la ficat
sau la cap. :lol: sa luam exemplu SEROXAT. O pastiluta pe zi si "amaraciunea" dispare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Iun 2012, 06:31

ce nu pricepi tu e faptul ca ma comport cu fiecare dupa cum merita. hai sa-ti traduc: cu oamenii ma comport "ca cu oamenii"(ai prins-o pe asta?) iar cu jigodiile dupa cum observi
Esti un mare mincinos.

Intr-un fel tu zici,ochi pentru ochi,dinte pentru dinte..nu?E ok asa..

Numai ca ,realitatea este alta..De anul trecut ti-am zis ca iti dau ignore total,si te-am sfatuit sa faci la fel.Ai fost de acord.Numai ca ,din moment ce eu m-am tinut de cuvint,tu,tot nu te-ai putu abtine sa nu ma musti de rect,desi nu ti-am mai adresat nici o virgula macar,si vesnic erai pe urmele mele in subiecte cu care nu aveai nici o legatura..Te-ai pus arbitru intre mine si Dumitru desi nimeni nu ti-a cerut asta,si cite si mai cite..

Asadar nu esti decit o javruta mincinoasa..

Nu esti decit o cotarla de mahala care vrea sa para dulau de lux...

Mucosule, te dai mare binefacator in timp ce ameninti cu vilolenta..(Jerula asta a devenit model pentru unii tineri fara personalitate clar definita :roll: :D )Vad in tine un mic politician in stare larvara...pe din fata ,in vazul tuturor,zimbeste,dispus sa ajute,pozeaza in binefactor...si cind nimeni nu-l vede baga pumnu pe gura oricui cuteza a avea o polemica cu el..

Javruta mucoasa,de la mine mai ai o perioada de ignor..Fii destept si fa la fel ..... :mrgreen:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Iun 2012, 06:33

:lol: Rine dragule ,ma bucur ca inca mai existi..Imi era teama ca te-a tras vreo stiuca in apa...
Hai mai fa sluj oleaca doar,doar te trece Ene cu citeva pozitii mai in fata pe lunga lista de asteptare a clientilor lui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

Scrie răspuns