Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de cristian.ene » 04 Iun 2012, 16:17

Andrei,

scrie clar 1/8-3/8 oz. da ? si se incarca real de 6g si duce lejer 15g da ce precizie........

Unde am vorbit de puterea de pe Talon ?parca varful arunca greutatile mici-medii si face prezentarea

varful e dar de 4.5/ 1.7mm real are 5/ 1.96mm adica o abatere mare.

Este mai puternic pe varf decat un NFC MB- 705 / 10-17lb./ de la 1/4 -3/4 oz.

sau

la fel de puternic pe varf precum este K2 cast 6`8``ft. / 6-18 lb. / de la 3/16 la 3/4 oz.

deci era bine daca era un Medium este pe varf un MH.

indiscutabil ca am vazut mult ami multe blankuri si lansete.decat tine

1 -pentru ca tot am schimbat lansete din USA inaninte sa te nasti tu

2 - spinning de calitate sa facea in Bucuresti cu lansete americane in timp ce te nasteai

3- am construit lansete cat probabil o sa contruiesti tu in urmatorii 15 ani , asta in varianta optimista :wink:

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 04 Iun 2012, 16:54

Am construit recent o lanseta pe un blank NFC - SJ putere MH

http://conceptcustomrods.ro/?p=1963

Spin Jig SJ 705-1 (IM) 7' 0" 1 8-15 3/16-5/8 Medium Heavy Fast $145.00

SJ 705-1 (IM)
Category: Spin Jig
Model: SJ 705-1 (IM)
Length (ft): 7' 0"
Pieces: 1
Line Weight: 8-15
Lure Weight: 3/16-5/8
Power: Medium Heavy
Action: Fast
Tip (64ths): 4.60
Butt: 0.56
Price: $145.00

varful la un MH NFC / 8-14 lb./ putere de lansare 3/16 -5/8 oz. este mai elastic pe 35-40cm decat varful blankului MHX de putere 6-12 lb :roll: .

Blankul NFC pescuieste perfect cu cat spune producatorul :wink:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 04 Iun 2012, 17:28

Este vba de seriile SJ si MB... care daca le-ai vazut, asa cum sustii ca esti atotstiutor, tata si mama blankurilor de pretutindeni, toate par mult mai puternice decat sunt, adica puteai sa-i comunici lui Ionut... bah... vezi ca pe asta scrie 10g, dar duce mai mult decat ai crede, indiferent de la ce firma le iei..... Fie ca sunt NFC, Loomis, Lamiglas.... Nu e lanseta de finete cum ti-o imaginezi... Asta trebuie sa-i spui cand si-a ales acel blank. Nu sa-l faci, apoi sa-l "testezi" si sa-i spui... bah... asta duce mai mult decat zice... dar eu stiam si n-am vrut sa-ti zic... ca am vrut sa-l testez si eu si sa vezi tu apoi cum e....

Vrei sa te laud ca te-ai nascut inaintea mea... Noh! BRAVO! :respekt: :respekt: Jos palaria... tot respectu ca ai tai au avut bunul simt sa te conceapa mai repede!... inaintea spinningului Romanesc, ca sa fi acolo in frunte... Cu siguranta ca voi avea o discutie serioasa cu ai mei ca sa vad de ce n-au facut-o mai repede, ca doar... se cadea sa fim nascuti de-odata ca sa putem discuta la acelasi nivel... ca vad ca de fapt asta e problema... tu te-ai nascut inaintea tuturor si nime nu-ti mai ajunge la nas...

Oricum argumentul asta cu eu m-am nascut inaintea ta, eu stiu mai bine... nu l-am mai auzit din comunism :lol: :lol:..... Nici nu ma asteptam sa-l mai aud de curant... daramite sa mi-l tot repete cineve tot la 2-3 vorbe...

La restu ma abtin de la comentarii... cel putin incerc... ca vad ca esti singurul care le stie pe toate...

P.S. Spinning de calitate... se face si in prezent in Bucuresti, nu se facea...inca se face... dar oare te numeri printre ei?! :roll: :roll:

Ne mai auzim nea Ene, cand mai cresc si eu mare ... dar sper ca nu mare ca tine :wallbash: :wallbash:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 04 Iun 2012, 17:44

de comunism cre ca ai citit prin carti !

in rest ... ce sa zic ? megabenga faza cu : comunicarea mportanta catre cienti..., imi imahinez asa... cu o mutra seriaosa...si un ton grav... " vezi ba ... ca joarda duce mai mult ! " :D :D :D :D

tu asa faci ? le zici asta la toti ? :D

io unu n-as putea sa-i zic astfel de adevaruri absolute multora " necunoscute " fara sa ma bufneasca risu

in fine... intrebarea urmatoare ar fi ... bine bine... cit duce mai mult ? :mrgreen:

poate ne zici tu asta ! :D baga meseriasule ! :D
Ultima oară modificat 04 Iun 2012, 17:45 de către bradypus, modificat 1 dată în total.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 04 Iun 2012, 17:45

Ironii de calitate nu ai ? :wink:

Ai sanse sa intelegi ce trebuie, doar sa fi sincer :wink:

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 04 Iun 2012, 22:03

Andrei...pt unii sunt cam acrii strugurii!!!! Stiu ca ai multe sau chiar foarte multe lansete in lucru :wink: ...sper sa ti faci timp sa mi mai construiesti si mie una de vobler...... :respekt:
rapala the best vobler in the world

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 04 Iun 2012, 22:09

:D

fix ! asa ie ! nu toti ne permitem scule benga 1 :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Iun 2012, 08:08

ranga scrie:
semlecangheorghe scrie:Klonache-san...slabuta replica..nus da de la o vreme,parca nu mai aveti sinje-n voi..
Atita poti??Sa ma copiezi??Ceva mai orighinal..??
Incearca de vorbeste la telefon cu mucosu ala de Fabian(nu-i trimite m.p.,ca cica la el apare cum ii in intelect,..ma rog :lol: ).Daca si-o revenit copchilu',ca era sa-l traga in apa un somn,si iel fiind in copilarie...stii ce zice zice nenea Freud,iexperientele traumatizante din copilarie,lasa urme,..asa,..poate mai puneti de o micuta haita..
Tu oricum ,singur nu iesti decit o cantitate neglijabila.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ah si sa nu uit,ai reusit sa treci de socul generat de teapa cu boblerele alea rapala??
Daca da ,cu cite sticle de votca?? :lol: :lol: :lol:

mai du'te'n mm(iti tradusc prescurtarea daca nu intelegi) cu arfele tale de jigodie ce esti! cand iti dau vreuna sari ca ars ca ma iau degeaba de tine si ma tin scai.
pe tine te-a nascut ma'ta cu trestia in mana? dobitocule care esti tu dobitoc! da-mi un mesaj si zi-mi cand vii pe aici pe langa bucuresti, sa vad daca il primesc sau nu. hai jiji, ca de data asta nu te mai iert!

:lol: :lol: Saracutu'Fabian..ti-as trimite mesaj,dar tu cu gurita ta ai zis ca la tine ajunge gol..
Las',nu fii necajit,poate cu virsta se mai aduna ceva la tine-n tartacuta..(empty head probabil)
Desi se vede clar ca intlnirea cu glanis,ti-a produs oarecari sechele pe creier :D :D :D
Io as zice sa o iei copacel,copacel,...mai intii oblet..dupa fo 10 ani poti trece la platica pina in juma de kil,dupa' aia la bibanei..
Si nu uita sa iti iti faci o lanseta de spinn pe blanc de fly..e cool si automat intri in gratiile divine ale panglicarilor :D :D

Moammma da ce viteaz iesti de la fo 600km..Mai ceva ca Gerula...si tu vrei ring???Moama ce va asemanati..
Si el, cind nu-l mai ducea mintea(adica cam tot timpul),incepea cu ...puterea.. :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Iun 2012, 08:13

Ionut,eu nu contest ce zici.Insa la o lanseta mai repede iti faci o parere despre clasa ei de putere,comarind valorile firului recomandat.La fiecare producator,clasa de putere poate fi usor diferita comparativ cu altul..

Ene,eu ma asteptam la argumente mai de calitate.
Dupa razboi toti sint viteji..
Ai nimerit-o dupa valorile diametrelor,insa Ionut a confirmat ca este o lanseta senzitiva care lucreaza bine..In timp ce tu si Bogdan ati sustinut ca grafitul este slab caliatativ.Daca era asa,nu era o lanseta senzitiva..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 05 Iun 2012, 08:38

semlecangheorghe scrie: :lol: :lol: Saracutu'Fabian..ti-as trimite mesaj,dar tu cu gurita ta ai zis ca la tine ajunge gol..
Las',nu fii necajit,poate cu virsta se mai aduna ceva la tine-n tartacuta..(empty head probabil)
Desi se vede clar ca intlnirea cu glanis,ti-a produs oarecari sechele pe creier :D :D :D
Io as zice sa o iei copacel,copacel,...mai intii oblet..dupa fo 10 ani poti trece la platica pina in juma de kil,dupa' aia la bibanei..
Si nu uita sa iti iti faci o lanseta de spinn pe blanc de fly..e cool si automat intri in gratiile divine ale panglicarilor :D :D

Moammma da ce viteaz iesti de la fo 600km..Mai ceva ca Gerula...si tu vrei ring???Moama ce va asemanati..
Si el, cind nu-l mai ducea mintea(adica cam tot timpul),incepea cu ...puterea.. :lol: :lol: :lol:

te simti marginalizat jijele? :cry: nu te vrea nimeni? ti-au facut ceva dureros panglicarii de-i urasti asa? sau din cauza ca nu'ti aplauda idioteniile tale si nu sunt de acord cu ce kkt mananci tu pe aici? :cry: hai ma gigele, bea o tuica, trage o tigara si nu ofta, ca asa e pana la capat. toti sunt javrute, n-ai ce sa le faci...
io inca ma mir de ce nu ti-a ridicat nimeni statuie in centrul Aradului. "Gheo' -singurul pescar adevarat de la maimuta incoace".

PS: in tot acest timp, nu te-ai gandit sa scrii si o carte? io zic ca ai avea succes, la cate stii tu.

Scrie răspuns