Este vba de seriile SJ si MB... care daca le-ai vazut, asa cum sustii ca esti atotstiutor, tata si mama blankurilor de pretutindeni, toate par mult mai puternice decat sunt, adica puteai sa-i comunici lui Ionut... bah... vezi ca pe asta scrie 10g, dar duce mai mult decat ai crede, indiferent de la ce firma le iei..... Fie ca sunt NFC, Loomis, Lamiglas.... Nu e lanseta de finete cum ti-o imaginezi... Asta trebuie sa-i spui cand si-a ales acel blank. Nu sa-l faci, apoi sa-l "testezi" si sa-i spui... bah... asta duce mai mult decat zice... dar eu stiam si n-am vrut sa-ti zic... ca am vrut sa-l testez si eu si sa vezi tu apoi cum e....
Vrei sa te laud ca te-ai nascut inaintea mea... Noh! BRAVO!

Jos palaria... tot respectu ca ai tai au avut bunul simt sa te conceapa mai repede!... inaintea spinningului Romanesc, ca sa fi acolo in frunte... Cu siguranta ca voi avea o discutie serioasa cu ai mei ca sa vad de ce n-au facut-o mai repede, ca doar... se cadea sa fim nascuti de-odata ca sa putem discuta la acelasi nivel... ca vad ca de fapt asta e problema... tu te-ai nascut inaintea tuturor si nime nu-ti mai ajunge la nas...
Oricum argumentul asta cu eu m-am nascut inaintea ta, eu stiu mai bine... nu l-am mai auzit din comunism

..... Nici nu ma asteptam sa-l mai aud de curant... daramite sa mi-l tot repete cineve tot la 2-3 vorbe...
La restu ma abtin de la comentarii... cel putin incerc... ca vad ca esti singurul care le stie pe toate...
P.S. Spinning de calitate... se face si in prezent in Bucuresti, nu se facea...inca se face... dar oare te numeri printre ei?!
Ne mai auzim nea Ene, cand mai cresc si eu mare ... dar sper ca nu mare ca tine