Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de rine » 02 Iun 2012, 23:34

Sami scrie:
Cred ca sunt altii plictisiti de tine,sincer.
Tu te cam bagi in seama mult si fara rost...lasa oamenii care au ceva de spus sa se dueleze in opinii,mai bune mai rele dar nu mai fi ,,Gica Contra '' ca deja ne plictisesti cu astea,chiar nu iti dai seama? Sau iti place tie asa mult dupa 2-3 pahare? :))
sami ...de ce nu stai tu, in banca ta? mai ales dupa ce ti-a publicat ene mp-urile si ti-am citit si postarile tale vis-a vis de subiect
alea , pe crezi tu ca esti indreptatit sa le scrii si care nu-s atacuri, ca-s de la tine.parerea ta. si numai a ta.
ma repet; de ce nu stai in "banca" ta?

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 03 Iun 2012, 02:17

:D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Iun 2012, 07:38

Vlad a pescuti mai mult de 20 de minute fara sa reuseasca sa prinda bibani din cauze combinate : fir multif. rigid si vizibil , lanseta rigida pe varf pentru bibani cu fite, naluca nu cea ami buna.
Asa ,si??
Acu ai gasit fondul contrastant ca iasa in evidenta calitatile incontestabile ale Seekerului..
Poi era normal sa nu prinda omul la fel ca si tine,deoarece lanseta era si scurta si extrafast,combinatie care ma gindesc ca o facea iute ca ....ardeiul.
Pescuitul de finete s-a dezvoltat pe ,,aici,, in urma cu mai bine de 20 de ani si voi doar il copiati de cativa ani
Carevasazica voi ati inventat figura geometrica mai rotunda decit cercul :D :lol: :lol:
Deci ,voi ati inventat,pescuitul de finete..Serios??Inseamna ca si americanii si japonezii,cu toate tehnicile alea de pescuit la finete,de la voi s-au inpirat..Mah sinteti tari..ce sa zic...noi astia de prin oraselele prafuite si provinicale nu putem decit sa...copiem.

Mah,dar daca ati inventat voi pescuitul asta de finete,cum de nu ati ajuns si la concluzia ca in cazul in care pescuiesti cu un bat rapid si ai rateuri,nu trebe decit sa lasi lanseta dupa peste cind ataca,adica sa iti infrinezi instinctul de a intepa,si,in dril,nu trebe sa tragi de peste,caci lanseta extra fast,are o rezerva de puetre care lucreaza singura??

Cum se face ,ca asa 'iexperimentati'cum sinteti ,de vreo 20 de ani,nu ati descoperit ca nu exista lanseta proasta(ma refer la actiune,aplicatii)

De exemplu, tu ai avut seekerul si ai prins ,caci se pare ca bibanii atacau decisi,fara inhibitii.E clar,o lanseta permisiva ,era foarte ok,in momentele alea.Chiar daca scrie pe ea seeker,sc2,mhx,lamiglas...iti faceai treaba la fel de bine cu ea..

Daca insa bibanii,erau miriiti,indecisi,dacac tatonau doar naluca,era super ,o lanseta mai rapida si un textil subtire,si pun pariu ca raportul de pesti scosi,era invers..

Asa ca ,ma mir ca dupa doua zeci de ani (de Alexandre Dumas :lol: )inca mai credeti in mitul lansetei perfecte .Sau omiti intentionat sa prezinti si reversul medaliei,pentru a scoate in evidenta ,asa subtil,minunatul seeker.Iaca eu iti spun ca S781,MHX,de 7ft.,facea o treaba la fel de buna ca si seekerul tau..

Si ma mai mir ca dupa douaj de ani de pescuit la finete,si zeci de titluri magna cum laude in rodbuilding,nu ai gasit o solutie viabila pentru faptul ca mandrinele se cam dezlipesc pe lansetele ultralight.

Eu,fara sa imi zica nimeni,la prima mea lanseta u-l,am mers la un nene strungar,i-am dat o bere si am facut neste bucse din plastic ,pe care le-am lipit zdravan la locul stabilit prin masuratori anterioare.Pe ele a venit lipita mandrina si nici in zi de azi nu am treaba cu acest ansamblu..

Mah,dupa douaj,de ani...ai ramas tot la arbori de hirtie sau ce doamne apara pui colo sub mandrina??
Dar unde o sa fiti dupa 40 de ani(tot de Dumas) :lol: :lol:
Poate o sa aveti propriul vostru...perchmaster...cine stie :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Iun 2012, 07:41

Klonache-san a scris
pe mine cel putin... nu ma framinta !

pi´n la urma urmei... ai si ceva de zis ... sau ?

nu ?

hai... mai baga o poza ! bradypus
veteran

Mesaj privat
Mah, tu nu ai intelectul necesar pentru a sesiza cind cineva are ceva de spus..
Apropo,la tine cind primesti mesaje private,nu iaste casuta ..goala??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Iun 2012, 07:46

Asa si acum revenind la amicul Ene,vedem cum,el nu are nimic cu anumite blancuri,decit atunci cind le promoveaza concurenta.Din momentul ala,intra in vizorul domniei sale..

In acest caz,orice metoda este buna pentru a le denigra:
-masori unul si zici ca-i altul..
-compari blancuri pentru aplicatii diferite..
-folosesti expresii sforaitoare pentru a crea iluzia pentru cel care citeste,ca cel care le-a scris traieste in sfere prea inalte,prea elevate,pentru a fi accesibile perceptiei omului de rind..

No bun,cu aocazia asta am mai invata ceva...
Intr-adevar,topicul e plin de "invataminte"... :respekt: :respekt:

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 03 Iun 2012, 08:06

semlecangheorghe scrie: Apropo,la tine cind primesti mesaje private,nu iaste casuta ..goala??
dami voie sa... : ghicesc... :D ,

nu ! :D

cind primesc mesaj... nu e goala casuta ! :D ,

m-am uitat ! :D

de doo ori ! :D :D :D :D :D

si nu e ! :D , in fine... probabil io nu is asa.... perspicace ca tine ! :D
dac as fi in locu tau... , n-as mai da din casa intelepciuni d´astea ! :D

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 03 Iun 2012, 08:10

ma bate gindu...

mey... :D , tu nu cumva vorghesti din proprie iexperienta ?

nu cumva cind primesti mesaje private... e casuta goala ? :D :D :D :D :D

mey Jiji... ti-ai dat gugle si ti-ai dat seama ca iesti prost ? :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Iun 2012, 08:32

Klonache-san...slabuta replica..nus da de la o vreme,parca nu mai aveti sinje-n voi..
Atita poti??Sa ma copiezi??Ceva mai orighinal..??
Incearca de vorbeste la telefon cu mucosu ala de Fabian(nu-i trimite m.p.,ca cica la el apare cum ii in intelect,..ma rog :lol: ).Daca si-o revenit copchilu',ca era sa-l traga in apa un somn,si iel fiind in copilarie...stii ce zice zice nenea Freud,iexperientele traumatizante din copilarie,lasa urme,..asa,..poate mai puneti de o micuta haita..
Tu oricum ,singur nu iesti decit o cantitate neglijabila.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ah si sa nu uit,ai reusit sa treci de socul generat de teapa cu boblerele alea rapala??
Daca da ,cu cite sticle de votca?? :lol: :lol: :lol:

.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Iun 2012, 13:26

cam tarziu dar de abea acum am intrat ... merci tuturor de lamuriri in privinta inelelor ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 03 Iun 2012, 16:11

anem scrie:cam tarziu dar de abea acum am intrat ... merci tuturor de lamuriri in privinta inelelor ...
Is mult mai solide ... flexeaza semnificativ mai putin pe blank, in special datorita formei dar parca sunt si mai groase decat YSG-urile normale

Scrie răspuns