Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
bine... ti-ai guitzat idignarea... , mai ai si altceva de zis on sau off topic sau doar te-ai bagat in seama cu talent pudic ?
- moneytehnik
- veteran
- moneytehnik
- veteran
E normal ce se intampla? Asta e parerea ta? Asta e parerea voastra?
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
da ! e normal !
e in natura umana sa fi ironic , sceptic , ridicol etc , sa ai simpatii si antipatiii , sa te amuzi pe seama altora si sa mai faci o gluma , caz in care lucrurile pot deraja olea... sau mai mult...
pina la urma asta e sait de pescuit nu de domnisoare ! si orice s-ar zice.. aici gasesti toate laturile posibile
hai... ca nu poti sa zici ca nu ai avut si informatii utile ?
aaaa , ca printre alea mai apar si balacareli si mishtouri... , poi aia e... e doar omeneste ! sintem romani !asa sintem noi... , vrei ceva mai steril... ? probabil ai sa gasesti ce-ti place tie in alt " cotetz " !
e in natura umana sa fi ironic , sceptic , ridicol etc , sa ai simpatii si antipatiii , sa te amuzi pe seama altora si sa mai faci o gluma , caz in care lucrurile pot deraja olea... sau mai mult...

pina la urma asta e sait de pescuit nu de domnisoare ! si orice s-ar zice.. aici gasesti toate laturile posibile
hai... ca nu poti sa zici ca nu ai avut si informatii utile ?
aaaa , ca printre alea mai apar si balacareli si mishtouri... , poi aia e... e doar omeneste ! sintem romani !asa sintem noi... , vrei ceva mai steril... ? probabil ai sa gasesti ce-ti place tie in alt " cotetz " !
- moneytehnik
- veteran
interesant.moneytehnik scrie:Foarte reusit topicul - 100 de pagini despre lansete si 200 pagini cu porci !!!razvan m. scrie:Va propun un topic dedicat lansetelor custom, in care sa ne etalam ultimele fantezii in materie de rod-building.![]()
Incep cu o lanseta...
inteleg ca cei care au postari off , pe acest topic ,sunt porci. numai aici, sau peste tot?
cine face afirmatia?
un ce?

lasal ma ! ca... a inteles... , acu si tu... , ce mai vrei ? sa-si ceara si scuze ? 

Gigel , parca te-am intrebat pe celalalt topic daca esti idiot ?semlecangheorghe scrie:
Contrele cu el sint din alte motive care i le-am spus direct in fata..
Ultimul care m-a zgiriat pe retina a fost aia
'Da pesti aveti..?""
Intalegi??...'Aveti'...iel nu-i mai roman d-asta pirlit..iel acu e boier spaniol,pescuie numa'pelagici nu mortaciuni da Romania..
'Talegi,maria ta??Noi nu mai sintem de-ai lui..iel a ievoluat...:respekt:Mai oleaka si vorbeste numa'-n terminatii d-alea ca.."bandidos'..'.La huelva'.'pequeneo'..dap..spaniolisme..ce mai..
Si langa ti-am dat explicatia , pe care ti-o mai dau odata ca vad ca nu gasesti topicu respectiv !
Era o observatie , pentru ca discutiile se duc la un nivel tehnic superlativ , insa in apele din tara nu prea mai este peste si toata treaba capata asa o tenta hilara , da cum tu nu esti in stare sa vezi decat cat is io de superior o tot dai cu oistea-n gard big time ori de cate ori ma vezi pe aici

Nu cred ca ai auzit ceva de la mine in spaniola , nu-i cazu sa pleci in cautarea Sfantului Graal again, adica sa cauti spaniolisme de-a mele pe forum ,o sa ajungi la acelasi rezultat ca atunci cu mulinelu , remember , nu ?

Daca totusi doresti spaniolisme, da asta nu se pune la numaratoare , o sa gasesti "subnormal" in dictionaru spaniol

-
- veteran
Ultima pagina on topic : 271 ... si porcaiala continua