Leba scrie: Domnu Sorin, pfff, ce nume frumos!
Ma simt dator c-o iesplicatie.![]()
Asa cum am precizat in alt topic pretios, Oul&Rosia au fost deja inregistrate la osim, onrc precum si la alte organizatii internationale pentru a distruge din fasha orice tentativa de plagiat. Adeca, cumva...ce-i al meu e-al meu.![]()
La fel ajtept sa procedeze, fireste, Musk cu bebelushu di jin, Tavi cu carasii facuti carnati si tu Sorine cu banda cu turnesol in paharul berzelius.Aaaa, sa nu uitam de Dumitru cu japca intentionata.
Ar mai fi cativa dar nu vreau sa se simta jignofati, pescaricii ajtia e nejte sensibilosi, se stie.
Altfel, bun topicul, ca lumea chiar...
io zic ca in clubul de rodbuilderi lifestyle sa-l luam si pe Dumitru daca vrea
ne-ar prinde bine ultimele trenduri halieutice din benzinarii ....dezvaluite in premiera absoluta binenteles
astfel am crea in mod sigur THE ROD ....
daca e prea heavy , luam o dusca din bidon.....daca e prea UL ....ducem covoru mai aproape

revenind putin si on topic
dincolo de clinciurile voastre , multumim Cristi pt info si parerile avizate ....
asa cum am spus dintotdeauna , o parere avizata si mai ales bazata nu pe opiniile altora ci pe ce a pus mana si testat ....e priceless
astept cu interes si celialti rodbuilderi sa ne mai spuna ,,din casa'' .....chestii de rodbuilding adavarat nu ,,supte din deget ''...sunt mai mult decat binevenite