Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de Sorin » 25 Mai 2012, 10:14

Leba scrie: Domnu Sorin, pfff, ce nume frumos! :D
Ma simt dator c-o iesplicatie.:D
Asa cum am precizat in alt topic pretios, Oul&Rosia au fost deja inregistrate la osim, onrc precum si la alte organizatii internationale pentru a distruge din fasha orice tentativa de plagiat. Adeca, cumva...ce-i al meu e-al meu. :twisted:
La fel ajtept sa procedeze, fireste, Musk cu bebelushu di jin, Tavi cu carasii facuti carnati si tu Sorine cu banda cu turnesol in paharul berzelius. :D Aaaa, sa nu uitam de Dumitru cu japca intentionata. :)
Ar mai fi cativa dar nu vreau sa se simta jignofati, pescaricii ajtia e nejte sensibilosi, se stie. :D
Altfel, bun topicul, ca lumea chiar...

io zic ca in clubul de rodbuilderi lifestyle sa-l luam si pe Dumitru daca vrea
ne-ar prinde bine ultimele trenduri halieutice din benzinarii ....dezvaluite in premiera absoluta binenteles
astfel am crea in mod sigur THE ROD ....
daca e prea heavy , luam o dusca din bidon.....daca e prea UL ....ducem covoru mai aproape :D

revenind putin si on topic

dincolo de clinciurile voastre , multumim Cristi pt info si parerile avizate ....
asa cum am spus dintotdeauna , o parere avizata si mai ales bazata nu pe opiniile altora ci pe ce a pus mana si testat ....e priceless
astept cu interes si celialti rodbuilderi sa ne mai spuna ,,din casa'' .....chestii de rodbuilding adavarat nu ,,supte din deget ''...sunt mai mult decat binevenite
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 25 Mai 2012, 10:14

semlecangheorghe scrie: La tine ,unicul instrument de control..e ruleta.. :roll:
Jiji... subleru dulgherului folosit de tine e INSTRUMENT DE CONTROL ? :D

in fine... io cu dulgheri nu ma pun... , dar aveam vaga senzatie ca e doar... ceva de masurat :D si nu foarte... iexact... :D

poate ne spui si noua cum faci " controlu " cu ruleta ! :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Mai 2012, 10:16

texte in engleza? Unde unde ? :lol: :lol: :lol:

PS ma scuzi, dar ce are originalitatea cu anonimatul ? :twisted: ...nah, nu toti suntem apti sa scriem articole si sa iesim din anonimat .... :mrgreen:

Vezi ca ti s-a incurcat o sforicica si tragi dreapta..... :lol:

Acu pe bune Gigi...te rog io frumos, nu vrei sa mergem inapoi pe topicul lu ala micu cu Stellele ? :lol:
Mi-e ca nu o sa aiba colegii unde pune poze cu matisaje in doo culori de raul nostru :lol: . Colegii tai , normal, ca io nu am colegi :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Mai 2012, 10:21

semlecangheorghe scrie: Mi-ai ramas dator cu un raspuns...
Si tu mie Gigi. Daca ai uitat iti aduc eu aminte: despre care saci cu stiuci e vorba?? hai pe topicul ala la cafenea, ca acolo e disctractia maxima, nu aici. :D

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Mai 2012, 10:22

MuskMd scrie: 2: bidonul de vin e plasat acolo dintr-un scop puuur rodbuildinguitor : si anume pt a fixa lanseta in faza de test de incarcare statica ...ca deh, unii iau matricile de dispunere a inelelor doar cu titlu informativ :D

Acei" unii",chiar daca n-au bidon de vin,folosesc altceva la,citez:" incarcarea statica".Aici poza e la gata,cu prima lanseta,acel SCV,dar am folosit-o si cu inelele prinse doar cu banda inainte de matisare.Asa ca sunt curios de ce te vei mai lua in continuare.
[album]Imagine

Uploaded with ImageShack.us[/album]

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Mai 2012, 11:45

Ilie, nu era pe directia ta :lol: . Eu nu ma iau de oameni seriosi :D

In rest: misto standul, misto floarea :D, nu prea cadreaza covorul ca e doar bej :lol: ...ar fi mers ceva mai...exotic ;)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Mai 2012, 12:51

MuskMd scrie:Ilie, nu era pe directia ta :lol: . Eu nu ma iau de oameni seriosi :D

In rest: misto standul, misto floarea :D, nu prea cadreaza covorul ca e doar bej :lol: ...ar fi mers ceva mai...exotic ;)
Atunci e ok si-mi cer scuze :wink: Insa nu te iert pentru caracterizarea de "om serios" :D Am eu asa o banuiala fata de astia :lol: Dar te poti "scoate" cu o litra de vin daca ne intalnim vreodata. :wink:
ps;de covor sa nu te legi ca e a'lu nevastamea si e sensibila la subiectul asta :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 13:17

bradypus scrie:
semlecangheorghe scrie: La tine ,unicul instrument de control..e ruleta.. :roll:
Jiji... subleru dulgherului folosit de tine e INSTRUMENT DE CONTROL ? :D

in fine... io cu dulgheri nu ma pun... , dar aveam vaga senzatie ca e doar... ceva de masurat :D si nu foarte... iexact... :D

poate ne spui si noua cum faci " controlu " cu ruleta ! :D
Da mah ,cu ala te-as controla la cap..da nu mai e nevoie...simptomele sint..ievidente..
Ai dat si tu un search si ai vazut ca pasmetru e unealta de control??Bravo,si io care credeam ca iesti stungar...Delicios cum incerci sa te fofilezi..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 13:18

ranga scrie:
semlecangheorghe scrie: Mi-ai ramas dator cu un raspuns...
Si tu mie Gigi. Daca ai uitat iti aduc eu aminte: despre care saci cu stiuci e vorba?? hai pe topicul ala la cafenea, ca acolo e disctractia maxima, nu aici. :D

Vai ,scuza-ma.....
Esti tu baiat mare si o sa depasesti momentul...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Mai 2012, 13:21

semlecangheorghe scrie: Vai ,scuza-ma.....
Esti tu baiat mare si o sa depasesti momentul...
imbarligarea asta ieftina, tu o numesti "moment" ? jalnic....penibil chiar. :oops:
eu inca astept pozele alea cu sacii de stiuci. sau sa recunosti ca esti un MINCINOS ordinar cu caracter infect, sa nu zic jegos.

Scrie răspuns