Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 06:05

cu jocuri de cuvinte care duc gandul la mizerii.

Nu,sfintenia ta.....Domnia ta iesti foarte spiritual ,cind faci misto de altii...'....pe mine nu m-a ajutat nimeni cu limba.." :P

Si nici jocuri de cuvinte nu faci...Nu...ie doar imaginatia unora..

Da cind altul te mistocareste,brusc iesti foarte ...demn. :respekt: :respekt:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 06:22

bey... raspunde clar si raspicat... , DACA E NASHPA... NU ARE VOIE SA-SI EXPRIME PAREREA ?

TREBE EXPRIMATE MUSAI NUMAI PARERI POZITIVE ?
Bah klona de mucava,o sa-ti raspund cind am chef.Norocul tau ca acu' ,am.

E normal sa isi exprime parerea ,indiferent ca este pozitiva sau negativa.Dar sa nu o faca folosind false realitati,cum ar fi aia cu sublerul.Si nici denigrind parerea(contrarie) a altora(bere ieftina,gusturi de ****,cine mi-s io la cite lansete am facut).
Si mai nou,cica imi ingradeste accesul la alt topic..Ca ce chestie??Cine este clientul tau,klona ce esti,ca sa imi interzica sa scriu pe vreun topic???
bine ca ai deschis un topic nou, sper ca Gigi sa nu se multe aici si promit sa nu-i raspund sub nici o forma ca mizeria sa raman doar pe vechiul subiect.
Auzi mah...mai nou imi si baga pumnul in gura..Da cin' sinteti voi,mah??Parerile voastre sint ..aur curat,si ale altora...mizerii
???
In primul rind pentru mine,tu iesti o klona,nici macar aia care cred toti de pe aici ca esti,ca daca era asa,imi raspundeai la intrebarea ce ti-am pus pe privat.Daca n-ai raspuns inseamna ca nu stii..In fine..Mai puneti mina pe subler si apoi mai vorbiti..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Mai 2012, 07:05

Buna dimineata !
Gigi, aia cu limba a fost aluzie aruncata la misto, sa vad cine se agata . Am vazut .... :twisted:
E problema ta daca te simti. Da, pt mine e mai distractiv asa :twisted: . Dar tu nu ai de unde sa stii din astea....
La mine nu ai auzit din alea cu "koiule" .Si nu o sa auzi . Eu nu imi permit. Si implicit nu o sa iti permit nici tie. Nici altcuiva.
Repet : cand o sa ai niste argumente care in disputa asata sa fie macar amuzante daca nu concrete si logice poate o sa imi schimb parerea. Pana atunci, ramai doar o persoana foarte trista in ochii mei. Pt ca, asta e termenul : e trist sa ai atatea frustrari si "revolving doors" in mentalitate, exprimare si atitudine .
Hai pa.

PS pt ca imi place caterinca nu te voi trece pe ignore. Te astept,poate gasesti subiectul ala acomun pe care sa putem discuta cu argumente si mistouri inteligente. Nu porecle si alte rahaturi de pre-puberi. Pana atunci pt tine am doar un sfat : cand deschizi gura, gandeste ce zici, si fa-o cu capul tau :lol: .

HAI GIGI !!!

:lol: si continua sa citesti .... :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 25 Mai 2012, 07:58

semlecangheorghe scrie:
bine ca ai deschis un topic nou, sper ca Gigi sa nu se multe aici si promit sa nu-i raspund sub nici o forma ca mizeria sa raman doar pe vechiul subiect.
Auzi mah...mai nou imi si baga pumnul in gura..Da cin' sinteti voi,mah??Parerile voastre sint ..aur curat,si ale altora...mizerii
???
In primul rind pentru mine,tu iesti o klona,nici macar aia care cred toti de pe aici ca esti,ca daca era asa,imi raspundeai la intrebarea ce ti-am pus pe privat.Daca n-ai raspuns inseamna ca nu stii..In fine..Mai puneti mina pe subler si apoi mai vorbiti..
is clona pt ca te ignor... , lojic ! :D

sa mai pun mina pe subler ? :D ai auzit si tu de subler ? :D Jiji... vesti proaste pt tine... cu subleru tau de dulgher
Imagine nu faci mare scofala cind masori diametrele :D

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Mai 2012, 08:44

Sorin scrie:Muskmd uite acum mi-a venit ideea :
tu cu bidonu de vin si covoru persan ....
Leba cu rosia si oul ...
Tavi cu beciul cu muraturi si carnati la afumat
si vin si eu cu o banda din aia de hartie ROGVAIV de testat culorile ( din aia de bagat in turnesol )sa nu ne balbaim cromatic sau mai roau Doamne feri sa ratam asortarea ....
punem de un atelier de rodbuilding grupa mare ....

si saptamanal facem cate o lanseta tematica ....

apoi facem pozele cu lansetele .....fie in dinti , fie asa dupa ceafa cacazmaua ...se se vada ca nu glumim.....si le postam aici
ma ocup cu scrisul ales pe poze , sa-mi reflecte starea sufleteasca ....

ce ziceti , va bagati ?
Domnu Sorin, pfff, ce nume frumos! :D
Ma simt dator c-o iesplicatie.:D
Asa cum am precizat in alt topic pretios, Oul&Rosia au fost deja inregistrate la osim, onrc precum si la alte organizatii internationale pentru a distruge din fasha orice tentativa de plagiat. Adeca, cumva...ce-i al meu e-al meu. :twisted:
La fel ajtept sa procedeze, fireste, Musk cu bebelushu di jin, Tavi cu carasii facuti carnati si tu Sorine cu banda cu turnesol in paharul berzelius. :D Aaaa, sa nu uitam de Dumitru cu japca intentionata. :)
Ar mai fi cativa dar nu vreau sa se simta jignofati, pescaricii ajtia e nejte sensibilosi, se stie. :D
Altfel, bun topicul, ca lumea chiar...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Mai 2012, 08:55

Ejti acru ( de la rosie) si caustic ( de la ou ) :lol: . Sa stii ca asta( al meu) e un atac si asta( a ta) nu e o atitudine demna de un competitor spiningo- castaico- roman :P .
In rest ca să fie pe limba noastra ( vezi gigi , iar zic de limbi :twisted: :roll: te simti ? ) :
uăi băieti, chestiunili âs mai mult decât clari : dai o gogonicâ, bei un jin, ronztăi un cărășăl, fași un test di așiditati .....

Dar nu, tu , ca toti romanii trebuie sa fii contra, sa fii amar si acru ( tata bea saracu :twisted: ), in loc sa ne intelegem toti ca fratii :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 10:00

PS pt ca imi place caterinca nu te voi trece pe ignore
Sar'mina coane,stiam ca nu poti fi atit de crud.. :wink:
In rest ca să fie pe limba noastra ( vezi gigi , iar zic de limbi te simti ? ) :
Iti marurisesc sincer :oops: ,ca nu stiam de unde am senzatii prin ...dos...Deci de acolo veneau..No bun ,sa stiu de acu' :D :D :D

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Mai 2012, 10:05

Clasic Gigi :lol: . Zero originalitate :D

Poti sa te mangai cu gandul asta :lol: :lol: :lol: ca oricum mai mult nu esti capabil :mrgreen:

SI daca mai ai senzatii prin dos iti recomand sa te speli :wink: . Si pe maini dupa aia. Si poate si la gura :D

Imi cer scuze colegilor pt acest offtopic :D . Si imi cer scuze si in numele lui Gigi , ca nu e vina lui ....Si ei sunt ai nostri 8)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 10:06

sa mai pun mina pe subler ? ai auzit si tu de subler ? Jiji... vesti proaste pt tine... cu subleru tau de dulgher
nu faci mare scofala cind masori diametrele

Klona ce esti..mai stiu pe unul pentru care prelucrarea lemnului era sinonima cu ...dulgheria..
Amaritule,in viata ta,ai auzit de pasametru,icrometru,subler..??
La tine ,unicul instrument de control..e ruleta.. :roll:

Mi-ai ramas dator cu un raspuns...ca ce chestie ,ini impune mie clientul tau ,daca sa scriu sau nu pe alt topic??
Adikk,daca el are dreptul inalienabil si transmisibil in toata genealogia lui sa-si iexprime p.d.v.,...io trebe sa tac??Sau cum??
Zi ,mai clona care esti...ca nu esti decit un fricos,las si fara chip care este foarte viteaz de de dupa meterezele anonimatului...macar daca ti-ai fi tras fermoarul pin la capat..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 10:08

Sigur ca da...se exprima profesorul in originalitate..fara nume,fara chip...doar niste avataruri ,citeva texte in iengleza(da bine la nota de originalitate),si hau,hau cit cuprinde...
Origijinalule care iesti,pistruiatu'lu tata... :lol: :lol: :lol: :lol:

.

Scrie răspuns