bey... raspunde clar si raspicat... , DACA E NASHPA... NU ARE VOIE SA-SI EXPRIME PAREREA ?
TREBE EXPRIMATE MUSAI NUMAI PARERI POZITIVE ?
Bah klona de mucava,o sa-ti raspund cind am chef.Norocul tau ca acu' ,am.
E normal sa isi exprime parerea ,indiferent ca este pozitiva sau negativa.Dar sa nu o faca folosind false realitati,cum ar fi aia cu sublerul.Si nici denigrind parerea(contrarie) a altora(bere ieftina,gusturi de ****,cine mi-s io la cite lansete am facut).
Si mai nou,cica imi ingradeste accesul la alt topic..Ca ce chestie??Cine este clientul tau,klona ce esti,ca sa imi interzica sa scriu pe vreun topic???
bine ca ai deschis un topic nou, sper ca Gigi sa nu se multe aici si promit sa nu-i raspund sub nici o forma ca mizeria sa raman doar pe vechiul subiect.
Auzi mah...mai nou imi si baga pumnul in gura..Da cin' sinteti voi,mah??Parerile voastre sint ..aur curat,si ale altora...mizerii
???
In primul rind pentru mine,tu iesti o klona,nici macar aia care cred toti de pe aici ca esti,ca daca era asa,imi raspundeai la intrebarea ce ti-am pus pe privat.Daca n-ai raspuns inseamna ca nu stii..In fine..Mai puneti mina pe subler si apoi mai vorbiti..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.