coane... sincer ... toate bulinele din lume nu ajuta !kingofbeasts scrie: apreciez mult mai mult ceva care sa-mi tina cald la mana![]()
io unu m-as feri de astfel de... perle

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
coane... sincer ... toate bulinele din lume nu ajuta !kingofbeasts scrie: apreciez mult mai mult ceva care sa-mi tina cald la mana![]()
MuskMd scrie:da, da , nu , da, oarecum, ihi, nu , nici o sansa, oarecum , da , imi pare rau, sincer nu stiu , da , da ,si in final, baby don't cry !![]()
tre' sa recunosc ca rupta din context suna tristbradypus scrie:coane... sincer ... toate bulinele din lume nu ajuta !kingofbeasts scrie: apreciez mult mai mult ceva care sa-mi tina cald la mana![]()
io unu m-as feri de astfel de... perle
Asezarea si marimea inelelor este luata dupa tabelul celor de la Fuji,pentru o lanseta de marimea asta.Reargrip-ul a fost mai mult o provocare,sa vad daca pot sa-l fac din lemn, sa-i dau in final forma asta care sa se imbuce perfect cu reelseat-ul.Daca vroiam din pluta,iti dai seama ca-l cumparam gata sau il faceam in 5minute din rondele.Bic scrie:SVF:cateva lucruri pe care ai putea sa le incerci in viitor:butcap-daca il faci scurt e mai bine sa fie mai conic,daca e mai lung merge si asa,asta daca folosesti si a doua mana cand lansezi,daca nu o folosesti nu conteaza;reargripul(ala de tei)-daca tot vrei lemn ,mai bine pluta acolo.Pluta nu e nevoie sa o lacuiesti si sta mai bine in mana(daia se fac manerele de fly din pluta.) foregripul-poate sa si lipsesasca.Ineleul ala mare-merge si cu inel mai mic(inelul mai mare e mai greu si mai scump).Restul de inele par cam multe-daca ai vrut sa ii mai dai muschi sa stii ca prea mult nu obtii din asta pe un blanc dasta modern.
Asta a insemnat timp, energie, nervi si bani pentru a informa corect pescarii, sunt lucruri la care tu doar aspiri
Tu Gigi cate blankuri (zeci sau sute) ai cumparat ca sa oferi informatii corecte altor pescari si sa eviti sa bati campii?
Nu am tinut in mina blancuri asa de multe ca si tine,dar totusi ,cind tin in mina un blanc,stiu daca e ceva de capul lui..The North Fork blanks are pretty good from what I have been told but they are still very expensive. I mean after they are still G Loomis blanks. I don't think it is a justifiable expense when you compare the two. MHX blanks run in $45 to $75 range and NFC blanks are three times that, starting around $150 and going well over $200. The MHX, even the HM blanks, are well worth the money and perform just like G Loomis IMX rods. I know everybody has there own likes and dislikes, but MHX offers incredible perform at a budget price.
bradypus scrie:MuskMd scrie:da, da , nu , da, oarecum, ihi, nu , nici o sansa, oarecum , da , imi pare rau, sincer nu stiu , da , da ,si in final, baby don't cry !![]()
o cam suji prin batista pe asta cu clona..., si nu odat... ci in mod repetat ! ia zi... is clona cui ?semlecangheorghe scrie:Ce faci klonoiule???Te simteai singur,...dincolo??