Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 13:42

Ai de grija maichii,numa sa nu enervezi prea tare,sa-ti pomneasca vreo vena la cap...
Ii pacat da tinar,sa ramii cu urmari..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Mai 2012, 13:46

te fofilezi ca de obicei, numai sa-ti sustii afirmatiile nu esti in stare...identic jerula.
v-ati controlat ca nu cumva din greseala sa fiti rude? :lol:

deci recunosti ca esti un parsiv si un mincinos? :evil:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 13:54

PS ma scuzi, dar ce are originalitatea cu anonimatul ? ...nah, nu toti suntem apti sa scriem articole si sa iesim din anonimat ....
N-are nic..Io nu vorbeam de anonimat,ci de lipsa ostentativa de identitate..Faptu ca o intorci pe directia asta,este o tentativa penibila de a fi original..jenant...de fapt ghini ca stiu da la ce te roade la stomac,nu mi-as fi imaginat..

Ce usor este sa iei la misto,tu,fara poza ,far nume..poti da din gura ce vrei..
Ca ala de are cica,pareri autorizate,sau mai bine zis vise erotice in care brandurile pe care nu le promoveaza el,sint rebuturi :lol: :lol: restu-s supte din batista..da,da,vreo trei forumuri americane is pline de prosti gramada,da mah 'prostii'aia ,care tot al treilea isi face lansete cu mina lui...las ca noi avem unu si bun...mai sa-l invete "bradypus"a masura cu subleru...Si poate il initiaza si in instrumente de masura ultra precise...Atunci sa vezi nene analize pertinente..atunci sa vezi cite invatam noi...diametrul atomilor de grafit,structuri moleculare,ba o sa iti faca si o analiza comparata a basinilor electronilor din grafitul nfc versus ..'aerele'brandurilor de ...duzina..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 13:56

ranga scrie:te fofilezi ca de obicei, numai sa-ti sustii afirmatiile nu esti in stare...identic jerula.

Da mah recunosc...
Am mintit,denigrindu-te,ma ierti?
Am exagerat cu mirlitele..

Tu iesti capabil a face un asemenea gest??

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Mai 2012, 14:01

semlecangheorghe scrie:
ranga scrie:te fofilezi ca de obicei, numai sa-ti sustii afirmatiile nu esti in stare...identic jerula.

Da mah recunosc...

1. Esti pe drumul cel bun inseamna.
2. Foarte capabil, dar nu vreau sa ajung sa fac ceea ce ai facut tu. :wink:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Mai 2012, 14:38

semlecangheorghe scrie:
PS ma scuzi, dar ce are originalitatea cu anonimatul ? ...nah, nu toti suntem apti sa scriem articole si sa iesim din anonimat ....
N-are nic..
Da' mai devreme ce ziceai ?
semlecangheorghe scrie:
Io nu vorbeam de anonimat,ci de lipsa ostentativa de identitate..Faptu ca o intorci pe directia asta,este o tentativa penibila de a fi original..jenant....
poi lipsa identitatii si anonimatul nu-s tot aia? Unde am adus eu aminte de ceva legat de identitate. Si unde am etalat eu lipsa sau existenta ei. Ai numarul meu de telefon, stii cum ma cheama, stii si de unde sunt .
DECI UNDE E LIPSA OSTENTATIVA DE IDENTITATE tovarase ? Iar vezi chestii care nu sunt si le strigi aici, doar doar le-o crede cineva ? E absolut dragalasa incercarea de a rasuci un inteles al unor vorbe aruncate aiurea, in vant, dupa ce le-ai scapat deja.... Dar cum ziceam ( uite, ma faci sa ma repet :lol: ) e greu sa scrii cu capul limpede cand te enerveaza cineva :twisted: ....
semlecangheorghe scrie:de fapt ghini ca stiu da la ce te roade la stomac,nu mi-as fi imaginat..
sa stii ca daca gresesti de doua ori, nu face una corecta :lol: . In concluzie ma indoiesc ca stii tu ce ma roade, la fel cum nu stii ce ma doare sau ce ma gadila.... :lol: . Iar lipsa de imaginatie e intradevar un aspect ce te caracterizeaza 8)
semlecangheorghe scrie: Ce usor este sa iei la misto,tu,fara poza ,far nume..poti da din gura ce vrei..
Dragul meu Gigi, consider aia cu poza inutila. Aia cu numele am lamurit-o deja . Si din gura ce am dat ? Te-am injurat? Te-am facut KOI ? Nu taticule, am facut vro doo constatari, am aruncat vro doo mistouri. Parerile tale de rau ca intr-un final mi-am dat seama ce e cu tine si am incetat sa te mai iau in serios nu stiu daca exista sau daca si-ar avea rostul :lol:
semlecangheorghe scrie:Ca ala de are cica,pareri autorizate,sau mai bine zis vise erotice in care brandurile pe care nu le promoveaza el,sint rebuturi :lol: :lol: restu-s supte din batista..da,da,vreo trei forumuri americane is pline de prosti gramada,da mah 'prostii'aia ,care tot al treilea isi face lansete cu mina lui...las ca noi avem unu si bun.....
Despre cine vorbesti aici ca mi-e neclar ? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Si de ce pui un semn de comparatie intre mine si problema identitatii mele absconse si tot paragraful ala ?

In fine Gigi draga, totul e spre bine: e vineri spre final de program, ca tot ma plictiseam la birou , vremea se indreapta vad,iar eu am sa beau un vin bun in seara asta poate iti vine si tie mintea la cap :lol: :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 14:51

ranga scrie:
semlecangheorghe scrie:

Da mah recunosc...

1. Esti pe drumul cel bun inseamna.
2. Foarte capabil, dar nu vreau sa ajung sa fac ceea ce ai facut tu. :wink:

No stai ca n-ai intales...
Io am intrebat,tu esti capabil a recunoaste cind gresesti??
No,e inutil ,caci tot asa vei fi tratat dupa aia...stai sa vezi numa'
Ori recunosti,ori ba,tot acolo iesti..
No acuma ,sper ca te-ai mai linistit,nu vreu sa te am pe constiinta..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 15:04

de MuskMd » Vin Mai 25, 2012 10:16 am

texte in engleza? Unde unde ?

Vezi ca ti s-a incurcat o sforicica si tragi dreapta.....

Bah,faza cu articolele ai scris tu,nu io.
klar??
Nu pune ,in gura mea cuvinte ce nu am zis..

Si faceam comparatie intre datul din gura al tau si datul din gura a lui Ene..Nu-i nici o diferenta....amindoi sinteti iexperti in a masura cu subleru',si a face kaka in gustl altuia..

Asa si,domnule mus KOI,afla ca eticheta KOI,nu este un lucru josnic.Koi este o rasa valoroasa de crapi ornamentali,un fel de JDM-uri printre acvaristi,care sint obtinuti dupa o selectie atenta si care costa (unii)foarte mult..
Daca domnia ta te-ai raportat la alte intelesuri,e treaba ta,imi pare rau,sau i'm sorry(ca tot e fun sa faci pe ienglezu') :lol: :lol: :lol:

Brae,da pun mina pi tini,direct intr-un butoi cu vin te bag,si nu-ti mai dau drumu'pina nu sorbi jumate :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu da alta,da ,atunci sa vezi perle.. :lol: :lol:
Si daca iesti cuminti trag si io un joint,d-ala...parol :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 15:04

de MuskMd » Vin Mai 25, 2012 10:16 am

texte in engleza? Unde unde ?

Vezi ca ti s-a incurcat o sforicica si tragi dreapta.....

Bah,faza cu articolele ai scris tu,nu io.
klar??
Nu pune ,in gura mea cuvinte ce nu am zis..

Si faceam comparatie intre datul din gura al tau si datul din gura a lui Ene..Nu-i nici o diferenta....amindoi sinteti iexperti in a masura cu subleru',si a face kaka in gustl altuia..

Asa si,domnule mus KOI,afla ca eticheta KOI,nu este un lucru josnic.Koi este o rasa valoroasa de crapi ornamentali,un fel de JDM-uri printre acvaristi,care sint obtinuti dupa o selectie atenta si care costa (unii)foarte mult..
Daca domnia ta te-ai raportat la alte intelesuri,e treaba ta,imi pare rau,sau i'm sorry(ca tot e fun sa faci pe ienglezu') :lol: :lol: :lol:

Brae,da pun mina pi tini,direct intr-un butoi cu vin te bag,si nu-ti mai dau drumu'pina nu sorbi jumate :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu da alta,da ,atunci sa vezi perle.. :lol: :lol:
Si daca iesti cuminti trag si io un joint,d-ala...parol :lol: :lol:

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Mai 2012, 15:06

semlecangheorghe scrie: No stai ca n-ai intales...
Io am intrebat,tu esti capabil a recunoaste cind gresesti??
No,e inutil ,caci tot asa vei fi tratat dupa aia...stai sa vezi numa'
Ori recunosti,ori ba,tot acolo iesti..
No acuma ,sper ca te-ai mai linistit,nu vreu sa te am pe constiinta..
Tu ai intrebat iar eu ti-am raspuns. :lol: Iar la tine minciuna nu e o greseala
Minti si imbarligi intentionat, deci nu gresesti. Iar asta demonstreaza caracterul tau jegos, infect si imputit. Asta faci cu toti de la o vreme, nu-ti scapa unul...si ti-au zis'o multi.
Pe mine m-ai lamurit acum, atat te duce mintea si nu poti mai mult. Ca om, esti o carpa.

Scrie răspuns