Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de MuskMd » 25 Mai 2012, 15:16

Gigi, cum ziceam, daca gresesti de doo ori nu se anuleaza :lol: :lol: :lol: :lol: .
Si daca tu cresti Koi in acvariu, incep sa inteleg mai multe treburi despre ce fel de om esti .Si asta ar putea sa ti-o zica orice acvarist.... :twisted:
So pls, ori mergi la cafenea, ori iti iei intr-un final ignore de la mine :D ca aicea vad ca o dam in rasuciri de fraze si devine plictisitor :D

Hai pa :)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 25 Mai 2012, 17:15

Gigiiiii... , la faza cu instrumentu de control... ia ziiii ! cum controoolezi tu cu ruleta ? :D

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Mai 2012, 17:25

rine scrie:buna inspiratia cu contra-greutatea....
pe masura ce se goleste se ajunge la lansete ultra L si rod builderi happy :)

scuze ...heavy :D
nici un comenteriu ,nici o replica.
baaa..ma oftic. ca am fost ignorat .
dar cel mai tare ma oftic ca am fost eclipsat. :twisted:
ma duc sa-mi iau un bidon d'ala :lol:

Bic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Bic » 25 Mai 2012, 18:12

SVF: in poza cu SCV ai multe inele cu rama in Y pe lanseta.Daca tot vrei sa folosesti conceptul lu fuji,teoria suna cam asa:maxim 3 inele cu rama in Y sau V in marimi descrescatoare(mai bine 2 si un L mai inalt) dupa care inele cu rama in L de aceeasi dimensiune (cat mai mica) pana la varf.Inelele Y sant mai grele decat L-urile(si mai scumpe).Ideea e ca dai si mai multi bani si performanta e mai slaba.Pe prima pagina a topicului gasesti o poza mai clara.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Mai 2012, 18:29

:lol: ce risipa de timp domne pentru a demonstra care ce o zis. Trec 100 de pagini si isi aduce aminte unu vag ca altu o zis la pagina 20 ceva. Dar cum o cetit ce or scris 20 nu mai stie exact si da vina pe ala...care la randul lui scormone 80 de pajini sa demonstreze ca nu o fu asa. Si iata cum P.C. are utilitate in ziua de azi :lol: de postarile kilometrice nu mai vorbim : :lol:
Si nici despre ce o facut muskmd azi la birou,ca na, o fu vineri :lol: :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 19:09

Tu ai intrebat iar eu ti-am raspuns. Iar la tine minciuna nu e o greseala
Minti si imbarligi intentionat, deci nu gresesti. Iar asta demonstreaza caracterul tau jegos, infect si imputit. Asta faci cu toti de la o vreme, nu-ti scapa unul...si ti-au zis'o multi.
Pe mine m-ai lamurit acum, atat te duce mintea si nu poti mai mult. Ca om, esti o carpa

Mostra de sub cultura de comuna(primitiva),dobrogeana..

Paradoxal ,pozeaza in binefacator pe alte topicuri ori forumuri..

In creier nu are nimic.Faptul rezulta din situatia oarecum ciudata,in care, casuta lui de mesaje ,aparea mereu goala,desi mesaj era trimis..De unde sa stie bietu'om,ca forumul are un virus care copiaza instant in casuta,ce are in creier ..posesorul :lol: :lol: :lol:
de ranga » Joi Mai 17, 2012 9:00 am

Eu am o problema cu mesajele private. Se intampla cand cineva imi trimite un mesaj privat iar la mine apare "gol", fara continut.A doua, nu mai pot sterge mesajele din casuta. Mai are putin si se umple memoria...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 19:10

pikeman scrie::lol: ce risipa de timp domne pentru a demonstra care ce o zis. Trec 100 de pagini si isi aduce aminte unu vag ca altu o zis la pagina 20 ceva. Dar cum o cetit ce or scris 20 nu mai stie exact si da vina pe ala...care la randul lui scormone 80 de pajini sa demonstreze ca nu o fu asa. Si iata cum P.C. are utilitate in ziua de azi :lol: de postarile kilometrice nu mai vorbim : :lol:
Si nici despre ce o facut muskmd azi la birou,ca na, o fu vineri :lol: :lol1:

Asa-i .Ma mir ca ai avut atita rabdare...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2012, 19:15

Si daca tu cresti Koi in acvariu, incep sa inteleg mai multe treburi despre ce fel de om esti .Si asta ar putea sa ti-o zica orice acvarist....
Koi-ul meu preferat,care esti..Musk, :lol: :lol: :lol:

Tu esti beat??Sau asa se manifesta la tine ziua de vineri??
Am zis io ca tin Koi,in acvariu??
Aia se cresc in bazine ornamentale..sau in acvarii uriase de sute de litri,sau poate mai mult ,nu stiu..
Da ala care ii creste in bazin cum ii zice pi la voi??
Bazinist?? :lol: :lol: :lol:
Pardon ...crescator de chesti iexotici...

Io in acvariu tin pesti-cutit.I-am si dresat..Care vine la mine si comenteaza...jap , ii ia gitul :D

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 25 Mai 2012, 19:33

Jiji imblinzitorul de lei ... iar ai omis sa ne iexplici cum e faza cu... instrumentu de control... , altfel zis... sublerul dulgherului aka ruleta banala :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Mai 2012, 19:49

Apropo de incarcarea statica.
Bon, bun batzu in cumpana sub bidonu de vin, inelele sunt prinse ochiometric sau dupa o schema pe blanc, indoi static bota si...?
Cum tre sa arate ca sa stiu ca le-am pus bine? Sau ca-s destule?
La ce ma uit?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns