Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
oFF topic! Salut! atita polemica pe 0,002mm si pe alte 1001 cicuri,..EU am blancul asta , si e cel mai bun, TU ai ALA si e de kakao sau uite ce MARE e a mea si ca a ta e mai MICA,ata e cred ca sunteti on topic.Fiecare isi lauda achizitia si cred ca unii nu vor sa recunoasca ca s-au m--- adica au luat tzeapa si binenteles tot ce au ei e cel mai bun.Daca va dati in corzi pt bete de salau M,ML,sau MH,parerea mea e ca nu are prea mare importanta ,tinind cond ca salaul nu este un LUPTATOR,am prins salau pina la 3kg cu UL, L,ML,M,MH,H, cu mulinete de la 1000 la 4000,cu fire de la 4lb PE la 20lb PP,importanta e locatia,cred ca salaul ala nu vede ,nu simte ,nici daca v-ati certa pe 2mm,cred ca prohibitia e de vina si caldura de afara.Daca mi-am lipit inelul de virf de la KISTLER HELIUM LTX2,cuPOXIPOL,inseamna ca am bat CUSTOM??????????????????scuze de OFF TOPIC,ma duc la pescuit!!!
cel mai tare mesaj pe topicul asta pana acum! si cel mai adevarattutu scrie: oFF topic! Salut! atita polemica pe 0,002mm si pe alte 1001 cicuri,..EU am blancul asta , si e cel mai bun, TU ai ALA si e de kakao sau uite ce MARE e a mea si ca a ta e mai MICA,ata e cred ca sunteti on topic.Fiecare isi lauda achizitia si cred ca unii nu vor sa recunoasca ca s-au m--- adica au luat tzeapa si binenteles tot ce au ei e cel mai bun.Daca va dati in corzi pt bete de salau M,ML,sau MH,parerea mea e ca nu are prea mare importanta ,tinind cond ca salaul nu este un LUPTATOR,am prins salau pina la 3kg cu UL, L,ML,M,MH,H, cu mulinete de la 1000 la 4000,cu fire de la 4lb PE la 20lb PP,importanta e locatia,cred ca salaul ala nu vede ,nu simte ,nici daca v-ati certa pe 2mm.

subscriu !
restul mesajelor sint moi si neadevarate !

-
- veteran
Ce spunea Gigi la pagina 159 a topicului
Mesajde semlecangheorghe » 02 Ian 2012, 09:18
,,Uff,nu stiu...cred ca trebuie sa fie greu al naibii pentru producator sa priceapa exact ce vrea clientul..avind in vedere ca gusturile sint atit de diferite..Oricum,G. Loomis proiecteaza blancurile cu un program care ii indica toti parametrii blancului,si la ce sa se astepte de la blanc inainte sa se materializeze ...Presupun ,ca un astfel de program poate ajuta la stabilirea unui punct de vedere comun cu privire la produsul finit...,,
si imediat Andrei completaza cu o comparatie K2 v.s NFC( fara sa aiba inca greutatile blankurilor NFC) si comparatii inedite SCV v.s NFC - IM
,,Programul nu-ti spune cum se simte in mana
.. iti arata doar niste grafice ... poti doar sa-ti imaginezi ce-o sa iasa...
Nu cred ca se va apuca Loomis de treaba pentru 3-4 blankuri la fel... sau daca ar face-o ar iesi cele mai scumpe blankuri din istorie
.... numele sau nu mai este atat de valoros pe cum era cu cativa ani in urma, dupa cum se si vede din cat de "bine" trec blankurile North Fork "cele mai tari blankuri de pe planeta"
Sunt curios de ce printre specificatiile tehnice nu apar si greutatile blankurilor
.... sa fie oare atat de usoare incat sa nu mai conteze
?
De exemplu IM-urile, echivalentul IMX-urilor - este la acelasi pret cu un blank de Legend Elite... Se compara ca si "calitate"... eu zic ca nu prea - Blankurile St.Croix SCV sunt construite pe scrim de carbon, pe cand IM-urile pe scrim de fibra de sticla...
HM-urile depasesc binisor preturile SC5-urilor si sunt in aceeasi categorie de pret cu noile blankuri de la Phenix, si anume K2, care sunt cu siguranta mult mai usoare, ca si greutate de ansamblu si cel putin la fel de senzitive sau mai senzitive decat GLX. Unii zic ca sunt mai senzitive, altii ca sunt la fel de senzitive (oricum senzitivitatea este un factor usor subiectiv).,,
Mai Andrei n-ai invata nici pana acum ca greutatea in sine a blankurilor nu este o calitate pentru intreg ?
Eu vad in rigiditatea blankurilor K2 un handicap clar si pentru aplicatii cu naluci soft cand domnul salau e mofturos.
Daca blankul e rigid si mai folosesti si fir multifilament rezultatul poate sa fie catastrofal pe ape mai mici de 3-4m.
Blakurile GLX au aparut de 20 ani si se stie cat de fiabile sunt si care le sunt limitele. Blankuri K2 au aparut in 2011 si au fost pescuite de un numar limitat de pescari, nu spun ca nu pot fi de incredere dar nu au fost pescuite inca suficient.
Le vad bune pentru pescuit cu naluci soft pe ape mai adanci de 3-4m dar din pacate au un numar foarte restrans de blankuri de spinning in comparatie cu NFC.
Cu naluci reactive nu el vad utilizabile nici cu cel mai elastic mono pentru ca sunt destule fibre de sticla sau blankuri de grafit care fac treba mult mai bine.
Sincer la ce ofera ca performante si greutate seria MBX mi se pare mai ok decat K2.
Nu de alta dar vanzarea de blankuri HM/ lanseta premium nu cred sa reprezinte mai mult de 1% -5% din ce vinde in general un producator, magazin sau rodbuilder.
Mesajde semlecangheorghe » 02 Ian 2012, 09:18
,,Uff,nu stiu...cred ca trebuie sa fie greu al naibii pentru producator sa priceapa exact ce vrea clientul..avind in vedere ca gusturile sint atit de diferite..Oricum,G. Loomis proiecteaza blancurile cu un program care ii indica toti parametrii blancului,si la ce sa se astepte de la blanc inainte sa se materializeze ...Presupun ,ca un astfel de program poate ajuta la stabilirea unui punct de vedere comun cu privire la produsul finit...,,
si imediat Andrei completaza cu o comparatie K2 v.s NFC( fara sa aiba inca greutatile blankurilor NFC) si comparatii inedite SCV v.s NFC - IM
,,Programul nu-ti spune cum se simte in mana

Nu cred ca se va apuca Loomis de treaba pentru 3-4 blankuri la fel... sau daca ar face-o ar iesi cele mai scumpe blankuri din istorie

De exemplu IM-urile, echivalentul IMX-urilor - este la acelasi pret cu un blank de Legend Elite... Se compara ca si "calitate"... eu zic ca nu prea - Blankurile St.Croix SCV sunt construite pe scrim de carbon, pe cand IM-urile pe scrim de fibra de sticla...
HM-urile depasesc binisor preturile SC5-urilor si sunt in aceeasi categorie de pret cu noile blankuri de la Phenix, si anume K2, care sunt cu siguranta mult mai usoare, ca si greutate de ansamblu si cel putin la fel de senzitive sau mai senzitive decat GLX. Unii zic ca sunt mai senzitive, altii ca sunt la fel de senzitive (oricum senzitivitatea este un factor usor subiectiv).,,
Mai Andrei n-ai invata nici pana acum ca greutatea in sine a blankurilor nu este o calitate pentru intreg ?
Eu vad in rigiditatea blankurilor K2 un handicap clar si pentru aplicatii cu naluci soft cand domnul salau e mofturos.
Daca blankul e rigid si mai folosesti si fir multifilament rezultatul poate sa fie catastrofal pe ape mai mici de 3-4m.
Blakurile GLX au aparut de 20 ani si se stie cat de fiabile sunt si care le sunt limitele. Blankuri K2 au aparut in 2011 si au fost pescuite de un numar limitat de pescari, nu spun ca nu pot fi de incredere dar nu au fost pescuite inca suficient.
Le vad bune pentru pescuit cu naluci soft pe ape mai adanci de 3-4m dar din pacate au un numar foarte restrans de blankuri de spinning in comparatie cu NFC.
Cu naluci reactive nu el vad utilizabile nici cu cel mai elastic mono pentru ca sunt destule fibre de sticla sau blankuri de grafit care fac treba mult mai bine.
Sincer la ce ofera ca performante si greutate seria MBX mi se pare mai ok decat K2.
Nu de alta dar vanzarea de blankuri HM/ lanseta premium nu cred sa reprezinte mai mult de 1% -5% din ce vinde in general un producator, magazin sau rodbuilder.
- semlecangheorghe
- veteran
bradypus scrie:subscriu !
Tu,.....moima clonata ce esti,tu,imi esti dator cu un raspuns...
Il stii ,sau nu??????

Inchide-ti mah,fermoarul pin la capat ca iti da pe linga,continutul...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Cristi,pentru comparatie ,unde gasim date cu privire la blancurile nfc??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Pe site AWS au un numar limitat de serii de blankuri si e modele din fiecare serie care au si greutatile
Numarul real de blankuri din fiecare serie este mult mai mare.
http://www.anglersworkshop.com/rod-buil ... phite.html
Restul le cautati voi in site AWS.
Listele completa cu modele - http://www.northforkcomposites.com/
Numarul real de blankuri din fiecare serie este mult mai mare.
Restul le cautati voi in site AWS.
Listele completa cu modele - http://www.northforkcomposites.com/
- semlecangheorghe
- veteran
maimuta clonata... hmmm ... datoare la tine ? ce ai patit ? nu-ti priesc... citricelesemlecangheorghe scrie: Tu,.....moima clonata ce esti,tu,imi esti dator cu un raspuns...
Il stii ,sau nu??????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inchide-ti mah,fermoarul pin la capat ca iti da pe linga,continutul...![]()
![]()
![]()
![]()