Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de ULK » 23 Mai 2012, 12:54

Fore,rear,butt...putin confunzi termenii si pare prea"aglomerat" cu atatea materiale folosite,lipseste o omogenitate per total...dar esti unul dintre cei care tac si fac...si asta merita tot respectul.

Sper ca nu supara critica,a fost doar prieteneasca .

Respect pentru munca depusa.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Mai 2012, 13:02

@.Ilie ,a iesit super minerul..

@>Cristian Ene,spune-mi te rog ,ce inseamna prescurtarea 'mag.",care este la anumite modele de blancuri.Am mai vazut si la alti producatori, dar nu imi dau seama la ce se refera..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 23 Mai 2012, 13:11

Magnum taper
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Mai 2012, 13:54

Multzam de aprecieri tuturor :wink: Posibil sa fi incurcat nitel termenii,oricum s-a inteles ce vreau sa zic :lol: E buna si critica,invatam si din ea.Fire intinse la toti.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Mai 2012, 20:46

Felicitari Ilie . chear daca unele lucruri nu sunt pe gustul meu (pluta. nu a ta in special ci pluta in general ) apreciez efortul depus . Sa il folosesti sanatos si sa il inaugurezi cit mai repede .
Fir intins
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 23 Mai 2012, 23:30

cred ca te a chinuit ceva lanseta asta lemn cork bravos!! sa o satapanesti sanatos si sa pui si niste poze cand agatzi primul pestutz.daca tot ai timp sa bibilesti combinatii dastea de lemn incearca sa cauti niste (Paduc din Camerun) asa se numeste lemnul are o culoare faina ......cred ca ar iesi un but frumos din Paduc

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 24 Mai 2012, 02:46

http://www.fishmhx.com/Pages/dealers/

Andrei, ca dealer oficial oferi si garantie la blankurile MHX?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Mai 2012, 03:15

Torescu Octavian scrie:cred ca te a chinuit ceva lanseta asta lemn cork bravos!! sa o satapanesti sanatos si sa pui si niste poze cand agatzi primul pestutz.daca tot ai timp sa bibilesti combinatii dastea de lemn incearca sa cauti niste (Paduc din Camerun) asa se numeste lemnul are o culoare faina ......cred ca ar iesi un but frumos din Paduc
Multumesc mult.Respecte inca o data. :respekt:

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 24 Mai 2012, 07:53

Acum se lumineaza de ce Gigi si Andrei au aparat strasnic ,,prestigiul,, blankurilor MHX :D

Andrei cate blankuri ai promis ca vinzi 200- 300 pe an :lol: ( numarul conteaza in USA :wink: )

MHX nu prea rezoneaza cu Matagi lansete premium si glamour :D mai degraba cu produse de supermarket sau mancare de impinge tava....

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 24 Mai 2012, 09:34

cristian.ene scrie:Acum se lumineaza de ce Gigi si Andrei au aparat strasnic ,,prestigiul,, blankurilor MHX :D

Andrei cate blankuri ai promis ca vinzi 200- 300 pe an :lol: ( numarul conteaza in USA :wink: )

MHX nu prea rezoneaza cu Matagi lansete premium si glamour :D mai degraba cu produse de supermarket sau mancare de impinge tava....
Ce atacuri urate...tipic romanesc.In loc sa va ajutati ca si asa sunteti o mana de rodbuilderi va improscati cu noroi care pe unde puteti.
Rusine!
Fir intins!

Scrie răspuns