Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Fore,rear,butt...putin confunzi termenii si pare prea"aglomerat" cu atatea materiale folosite,lipseste o omogenitate per total...dar esti unul dintre cei care tac si fac...si asta merita tot respectul.
Sper ca nu supara critica,a fost doar prieteneasca .
Respect pentru munca depusa.
Sper ca nu supara critica,a fost doar prieteneasca .
Respect pentru munca depusa.
- semlecangheorghe
- veteran
@.Ilie ,a iesit super minerul..
@>Cristian Ene,spune-mi te rog ,ce inseamna prescurtarea 'mag.",care este la anumite modele de blancuri.Am mai vazut si la alti producatori, dar nu imi dau seama la ce se refera..
@>Cristian Ene,spune-mi te rog ,ce inseamna prescurtarea 'mag.",care este la anumite modele de blancuri.Am mai vazut si la alti producatori, dar nu imi dau seama la ce se refera..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Multzam de aprecieri tuturor
Posibil sa fi incurcat nitel termenii,oricum s-a inteles ce vreau sa zic
E buna si critica,invatam si din ea.Fire intinse la toti.

Felicitari Ilie . chear daca unele lucruri nu sunt pe gustul meu (pluta. nu a ta in special ci pluta in general ) apreciez efortul depus . Sa il folosesti sanatos si sa il inaugurezi cit mai repede .
Fir intins
Fir intins
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
- Torescu Octavian
- senior
cred ca te a chinuit ceva lanseta asta lemn cork bravos!! sa o satapanesti sanatos si sa pui si niste poze cand agatzi primul pestutz.daca tot ai timp sa bibilesti combinatii dastea de lemn incearca sa cauti niste (Paduc din Camerun) asa se numeste lemnul are o culoare faina ......cred ca ar iesi un but frumos din Paduc
http://www.fishmhx.com/Pages/dealers/
Andrei, ca dealer oficial oferi si garantie la blankurile MHX?
Andrei, ca dealer oficial oferi si garantie la blankurile MHX?
Multumesc mult.Respecte inca o data.Torescu Octavian scrie:cred ca te a chinuit ceva lanseta asta lemn cork bravos!! sa o satapanesti sanatos si sa pui si niste poze cand agatzi primul pestutz.daca tot ai timp sa bibilesti combinatii dastea de lemn incearca sa cauti niste (Paduc din Camerun) asa se numeste lemnul are o culoare faina ......cred ca ar iesi un but frumos din Paduc

-
- veteran
Acum se lumineaza de ce Gigi si Andrei au aparat strasnic ,,prestigiul,, blankurilor MHX
Andrei cate blankuri ai promis ca vinzi 200- 300 pe an
( numarul conteaza in USA
)
MHX nu prea rezoneaza cu Matagi lansete premium si glamour
mai degraba cu produse de supermarket sau mancare de impinge tava....

Andrei cate blankuri ai promis ca vinzi 200- 300 pe an

MHX nu prea rezoneaza cu Matagi lansete premium si glamour

Ce atacuri urate...tipic romanesc.In loc sa va ajutati ca si asa sunteti o mana de rodbuilderi va improscati cu noroi care pe unde puteti.cristian.ene scrie:Acum se lumineaza de ce Gigi si Andrei au aparat strasnic ,,prestigiul,, blankurilor MHX![]()
Andrei cate blankuri ai promis ca vinzi 200- 300 pe an( numarul conteaza in USA
)
MHX nu prea rezoneaza cu Matagi lansete premium si glamourmai degraba cu produse de supermarket sau mancare de impinge tava....
Rusine!
Fir intins!