Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
iexact asta faci si tu ! , improsti cu noroi ! deci... chit ca nu iesti rodbilder ... iesti ... ipocrit ! 

- kingofbeasts
- veteran
fir intins cu noua jucarie! nu ma asteptam sa arate asa bine un maner de lemn

ps. in curand vine si concurenta (deocamdata e gata doar manerul)

Mda, calea de atac, specific romaneasca as zice, o reprezinta in general incercarea de discreditare a celuilalt... Din pacate o astfel de abordare nu poate face prea mult bine mai ales initiatorului, asa ca nu ne ramane de cele mai multe ori decat sa rasfoim alte site-uri de profil din State...
Oare cum dreq aia nu-si dau la gioale una doua, ca-s cu multe milioane mai multi ca noi, si cel putin, statistic vorbind, ar trebui sa apara destul de des astfel de "confruntari de idei"? Or avea aia ceva ce lipseste pe la noi? Mmmm? Cine stie...
Oare cum dreq aia nu-si dau la gioale una doua, ca-s cu multe milioane mai multi ca noi, si cel putin, statistic vorbind, ar trebui sa apara destul de des astfel de "confruntari de idei"? Or avea aia ceva ce lipseste pe la noi? Mmmm? Cine stie...
Raspuns: Bun simt si Respect!cata_asp scrie:Or avea aia ceva ce lipseste pe la noi? Mmmm? Cine stie...
Fir intins!
Grey,King,multzam de aprecieri.Fire intinse si voua. 

-
- veteran
Eu nu vad nici un atac am incercat doar sa informez corect despre calitatea fiecarui brand si cati bani face.
Cine inoveaza si cine copiaza cum face MHX chiar conteaza.
Am adus argumente si informatii obiective
Cred ca o informare corecta e benefica pescarilor ca in timp sa isi creeze propriile criterii de evaluare a calitatii.
De 7ani de cand am lansat blogul Concept Custom Rods am fost corect cu orice brand si vad o probleam in a critica ,,branduri cu renume,, daca este cazul.
Toti roducatorii fac erori unuii mai multe altii mai putine, fiecare dupa standarde. Sincer nu cred ca un producator sa aiba mai mult de 70-75% din blankuri care sa respecte ce declara.
La alte branduri acest procent poat sa scada si sub 25% blankuri reusite, si in unele cazuri 20% este un procent optimist.
Cine inoveaza si cine copiaza cum face MHX chiar conteaza.
Am adus argumente si informatii obiective
Cred ca o informare corecta e benefica pescarilor ca in timp sa isi creeze propriile criterii de evaluare a calitatii.
De 7ani de cand am lansat blogul Concept Custom Rods am fost corect cu orice brand si vad o probleam in a critica ,,branduri cu renume,, daca este cazul.
Toti roducatorii fac erori unuii mai multe altii mai putine, fiecare dupa standarde. Sincer nu cred ca un producator sa aiba mai mult de 70-75% din blankuri care sa respecte ce declara.
La alte branduri acest procent poat sa scada si sub 25% blankuri reusite, si in unele cazuri 20% este un procent optimist.
-
- veteran
Un articol nou despre Seeker SBS 706 E-Glass si mai ales despre un Pescar care nu tine sa fie in lumina reflectoarelor
http://conceptcustomrods.ro/?p=2157
http://conceptcustomrods.ro/?p=2157
Cristi,
Acesta este un atac:
Lupta dintre blancuri,branduri, lansete si alte echipamente e una (toti pescarii sunt interesati de asa ceva) si atacul asupra modului de a face o lanseta de catre un alt coleg de al tau e alta.Tu la varsta ta poate esti mai conservator,poate nu esti interesat asa mult de aspectul fizic al lansetei si te intereseaza,ca sa te citez: ,,functionalitatea''.
Poate pe altul il intereseaza si aspectul fizic pe langa functionalitate si atunci un pescar isi alege rodbuilderul potrivit in care are incredere ca ii va produce proiectul dorit de el si pentru care da o gramada de bani.
Chiar nu stiu ce ai cu Matagi,sau acesta e doar un motiv ca sa ataci
)eu vad intr-un proiect custom si niste componente ,,altfel'' decat ce exista in productiile de serie,ca sa se vada si diferenta intre o productie de serie si custom.
Acum sincer ma gandesc ca au inceput sa iti scada clientii si trebuie sa faci si tu cumva
,dar aceste atacuri repetate cred ca iti fac mai mult rau,sincer.Asa nu castigi clientii si e si urat ce faci 
Acesta este un atac:
cristian.ene scrie:
Andrei cate blankuri ai promis ca vinzi 200- 300 pe an( numarul conteaza in USA
)
MHX nu prea rezoneaza cu Matagi lansete premium si glamourmai degraba cu produse de supermarket sau mancare de impinge tava....
Lupta dintre blancuri,branduri, lansete si alte echipamente e una (toti pescarii sunt interesati de asa ceva) si atacul asupra modului de a face o lanseta de catre un alt coleg de al tau e alta.Tu la varsta ta poate esti mai conservator,poate nu esti interesat asa mult de aspectul fizic al lansetei si te intereseaza,ca sa te citez: ,,functionalitatea''.
Poate pe altul il intereseaza si aspectul fizic pe langa functionalitate si atunci un pescar isi alege rodbuilderul potrivit in care are incredere ca ii va produce proiectul dorit de el si pentru care da o gramada de bani.
Chiar nu stiu ce ai cu Matagi,sau acesta e doar un motiv ca sa ataci

Acum sincer ma gandesc ca au inceput sa iti scada clientii si trebuie sa faci si tu cumva

Fir intins!
-
- veteran
Sami,
nu stiu de ce imi duci grija numarului lansetelor.
Te asigur aduc la fel de multe blankuri ca inainte de criza si cedez din timpul de lucru ca sa informez corect pescarii desi sunt foarte aglomerat cu constructia de lansete
Critica blankurilor MHX este binemeritata mai ales ca si eu aduc MHX , di pacate sunt sun Lamiglas, Batson in aceeasi categorie de pret
MHX sunt un brand comercial si atata tot , au cateav modele ok din multe sute, nu vad un merit in asta.
Nici la Matagi nu vad un merit deosebit sa vopseasca mandrine Fuji.
Daca Matagi producea mandrine cu adevarat noi mai functionale si din materiale mai bune era cu totul altceva
nu stiu de ce imi duci grija numarului lansetelor.
Te asigur aduc la fel de multe blankuri ca inainte de criza si cedez din timpul de lucru ca sa informez corect pescarii desi sunt foarte aglomerat cu constructia de lansete
Critica blankurilor MHX este binemeritata mai ales ca si eu aduc MHX , di pacate sunt sun Lamiglas, Batson in aceeasi categorie de pret
MHX sunt un brand comercial si atata tot , au cateav modele ok din multe sute, nu vad un merit in asta.
Nici la Matagi nu vad un merit deosebit sa vopseasca mandrine Fuji.
Daca Matagi producea mandrine cu adevarat noi mai functionale si din materiale mai bune era cu totul altceva
Poi si un comentariu rautacios e tot un atac?
Dar o balaceala veritabila? Dar un meci scurt asa, cu scos de porecle cu rastalmacit cuvinte ?
sa stiu unde ma incadrez pe viitor
In fine...sa revenim off/on ( ??) topic
Ultimele doua intrari in stoc :

PS Place covorul ?
PS 2 : cum va dati seama din pozele astea de calitatile blankului ?
Dar o balaceala veritabila? Dar un meci scurt asa, cu scos de porecle cu rastalmacit cuvinte ?

In fine...sa revenim off/on ( ??) topic

Ultimele doua intrari in stoc :

PS Place covorul ?

PS 2 : cum va dati seama din pozele astea de calitatile blankului ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...