Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de cristian.ene » 25 Apr 2012, 13:09

Jiji nu e nevoei de un recensamant se vede din poze cu ce pescuieste fiecate si ce au in barci.

Sincer pe mine m-ar bucura sa pescuiasca la stiuca mai multi pescari cu casting pentru ca la naluci mari are avantaje clare si nu e nevoie sa folosesti fire foarte subtiri.

Cat de matur este castingul i Romania se vede cu de la distanta :lol:

Considerand ca multi concurenti au o minima maturitate si le-au trecut prin mana si au pescuit cu ceva lansete diferite ma aspetemam ca fiecare concurent sa aiba in barca una -doua lansete pentru pescuit cu naluci mai usoare gen spinnerbait, softuri, oscliante usoare care sa fie de spinning si cel putin un echipament casting pentru de slidere, vobler portante sau alte naluci mari.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 25 Apr 2012, 13:20

Jiji urat din partea ta despre Jean, tu ai adus discutia la nivel de tomberon :oops: .

Omul chiar a inovat si improvizat ca sa pescuiasca eficient de pe mal construind lansete specializate si monturi speciale.

Oricum voi aveti sindromul novicilor care se entuziasmeaza la jucarele noi, imi amintesc de vremuri cu mai mult 20 de ani in urma cand primeam din USA lansete noi si dezbateam cu aprindere.

ma astept mai mult de un om trecut de mijocul vietii, de la baietel Andrei ce sa zic e inca adolescent si cu parti bune de entuziasm dar si cu exagerari si subiectivisme tipice varstei

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 25 Apr 2012, 13:45

fiecare om se uita unde arunca gunoiu... deci nu tre sa cauti ceva prin tomberoane ca : atunci cind duci gunoiu sa-ti sara in ochi " ceva majoritar "

asta e un mod josnic de interpreta urit intr-un mod neplacut vorbele unui om mai in virsta !

Nea Jean Scurtu nu numai ca e om batrin dar e si om f de treba si a ajutat cu bunavointa pe multi , inclusiv pe mine ! e pacat ! nu merita chestii de astea !

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 25 Apr 2012, 13:54

Gigi a capatat un grad specific de aciditate si finete. E ca vinul batran...cei mai multi dintre noi "novicii" nu suntem in stare sa-i intelegem adevarata valoare. :wink:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 25 Apr 2012, 14:05

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Apr 2012, 15:08

tind sa cred ca omuletul asta a inventat coada la pruna.. :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Apr 2012, 17:32

Brae,ia mai incetati cu 'victimizarea'asta a lui Jean Scurtu...
Hai fiti corecti..
Il vorbesc pe la spate??????????
Nu ,fac referire la el in public,ei si??
Cit voi a-ti scris p-acilea,io eram prin alte parti,deci nu eram de fata,si daca ar fi sa va judec folosind propriile voastre canoane,si io as putea zice de voi in fel si chip..in sensul asta..

Ca aveti o parere asa buna despre Jean,e treaba voastra..
Eu cit am cetit de el,mi-a facut impresia unuia care nu o stie numai pe a lui..dar ma rog ,e treaba lui..

Daca as fi incepator si as dori sa ma apuc de casting,si as intreba pe Jean Scurtu sau pe Ene,n-ar trebui sa ma apuc in veci..Numai clisee expirate..peruci,bate vintul tare(de parca la spinn,se opreste cind vede combo-ul de spin :lol: ),limitare...bla,bla,bla...
Stiti ,este un proverb,
daca vrei sa faci ceva cu adevarat cauti mijloace,daca nu vrei,cauti motive..

Daca tot aveti o parere atit de buna despre Jean Scurtu,citi mai jos
Dragos,

Eu nu m-am suparat doar m-au intrigat spusele tale pe site-ul de rapitori.Si cum de mult nu mai postez pe acel site am crezut de cuviinta sa scriu pe acest site ca un bat de casting ,doar prin taierea tragaciului devine bat de spinning fara a fi nevoie sa schimbi nici un inel. Nu mi-am propus sa fac nicoidata dintr-un bat de spinning unu de casting pt. ca in primul rand aici unde ma aflu gasesti mult mai multe bete de casting decat de spinning si in al doilea rand ca la pescuitul practicat de mine aici nu am nevoie de bat si mulineta de baitcasting.
http://forum.aventurilapescuit.ro/viewt ... 2d250a8f0f
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Apr 2012, 17:37

Ene,maestru in rodbuilding,daca faceam io afirmatia subliniata mai sus,cred ca ma ardeati pe rug..
Dar,enormitatea zisa mai sus,se rarefiaza,se face transparenta...fiindca e facuta de Jean Scurtu..

Hmmm,tai tragaciul,il intorc invers si gata e bat de spinn...oau..,da inelele?Da centrul de greutate?Dragos Cretu stia el ce stia..

Cum comentezi ,Ene draga afirmatia de mai sus??E functionala,o asa lanseta??

Va rog sa ma scuzati daca nu pot lua in considerare parerea despre pescuitul cu b.c.,a celui care a emis enormitatea de mai sus,si permiteti-mi sa ma simt confortabil in postura de incepator inale b.c.-ului...

Jean Scurtu nu a inteles nimic din stilul b.c....dar are ...'pareri' :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 25 Apr 2012, 19:02

enormitate ?

Nea Jean nu zice altceva decit ca a facut si dat cu ele si in plus a si prins ! nu cred ca e unu intreg la minte care sa nu intelaga ca de functionat functioneaza si asa !

acuu ca nu se ridica la nivelul fitzosilor cupulannas... aia e alta poveste ! dar el nu proclama aia ! c-ar fi spuma spumelor ... asa ca...

de ofuscati de astia care vai de mine... is deranjati de sacrilegiu transformarii din una in alta... e plina lumea de ei

care-i deranju lor ? ha ? n-are voie omu sa faca ce vrea cu scula lui ?

io p-ale mele daca ma maninca in *** si n-am ce-mi trebe la mine pun si mulinete de spinn pe ele ( si viceversa ) si ma pish pe iel de tragaci ! numa din lene nu l-am taiat pina acu ! noroc ca mi-ati adus aminte ! :twisted:

ehee... de la varga de lozie , prin aruncatore pe sticla , sfinta germina o avut de asteptat... si tot pesti prindeam

dar nah... urmatoare generatie cu un an doi in urma mea so nascut cu jdm baitcastu-n mina si sare la beregata oamenilor batrini !

bah Jiji... tie chiar nu iti este rusine ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Apr 2012, 20:17

Acest mesaj a fost făcut de bradypus care este momentan în lista de ignore. Afişează acest mesaj.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

Scrie răspuns