Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de MuskMd » 25 Apr 2012, 21:11

adica ...bla bla bla io nu te auuud ...
really mature :lol: :lol: :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 25 Apr 2012, 21:25

ma... , stai linistit ca nu e nici o deosebire...

nici n´ainte nu citea !

acu cel putin e sigur ! :D se citeste doar pe el ! :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Apr 2012, 21:35

MuskMd scrie:adica ...bla bla bla io nu te auuud ...
Induiosatoare grija ta pentru suferinzi
Asa cel putin,bietul renoland,are iluzia ca nu vorbeste singur :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Apr 2012, 21:40

bradypus scrie:acu cel putin e sigur ! :D se citeste doar pe el ! :D
io am impresia ca i-a furat celula contul. sau s-a molipsit, cine stie...oricum, seamana ca doua picaturi de apa. :headbash:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 26 Apr 2012, 00:37

semlecangheorghe scrie:Brae,ia mai incetati cu 'victimizarea'asta a lui Jean Scurtu...
Hai fiti corecti..
Il vorbesc pe la spate??????????
Nu ,fac referire la el in public,ei si??
Cit voi a-ti scris p-acilea,io eram prin alte parti,deci nu eram de fata,si daca ar fi sa va judec folosind propriile voastre canoane,si io as putea zice de voi in fel si chip..in sensul asta..

Ca aveti o parere asa buna despre Jean,e treaba voastra..
Eu cit am cetit de el,mi-a facut impresia unuia care nu o stie numai pe a lui..dar ma rog ,e treaba lui..

Daca as fi incepator si as dori sa ma apuc de casting,si as intreba pe Jean Scurtu sau pe Ene,n-ar trebui sa ma apuc in veci..Numai clisee expirate..peruci,bate vintul tare(de parca la spinn,se opreste cind vede combo-ul de spin :lol: ),limitare...bla,bla,bla...
Stiti ,este un proverb,
daca vrei sa faci ceva cu adevarat cauti mijloace,daca nu vrei,cauti motive..

Daca tot aveti o parere atit de buna despre Jean Scurtu,citi mai jos

Jijele , nu ai inteles nimic din ce ti-am spus :cry:

Sa nu zic ca adoptand propriile tale canoane , muscand pe Jean de fund esti o javruta , eh , asta stiam da ma gandesc ca poate te prinzi si tu in sfarsit :idea: Si lai mai muscat si cu betele lungi , muscatorule , adica javruta pe limba ta , dupa legile tale :lol: :lol:

Nu-i sanatos sa te impusti singur in picior , da poate fi comic cateodata , mai ai gloante ? :lol: :lol: :lol:

Inafara de ce spune unu si altu , si fara sa duci pe nimeni in discutie , tu esti in stare sa mazgalesti ceva sezand pe propriile picioare despre cast , sau doar citate si copy din ce o scris altii :lol:

Deci mi-ar placea sa aud cum ai devenit asa un aprig caster in iarna asta lunga , si deja vorbesti de fiabilitate cand tu ai ...cate partide poti avea in spate Gigele de cast daca te-ai apucat prin toamna si iarna oasta o fost cam frig ?, mare mester , hai , zi cati pesti , cu poze sa vedem si noi , asa , pe brandu tau de caster :lol: :lol: , sa vedem cu ce ai probat fiabilitatea aia !

Da fara insulte si javrute :wink:

PS. Iti multumesc ca mi-ai dat citatu unde ziceam ca indoi nu stiu ce cu patentu , din pacate se pare ca-i invizibil ,citatu , astept inca explicatii sau te-ai inselat ca de obicei , macar spune fara rusine , eventual cu litere ingrosate daca tot iti plac :lol:

Vezi tu mai Gheorghe , diferenta intre noi si Gerula era ca aceasta caterinca pe aici avea la baza un dram de adevar , ala bietu era paralel cum trebuie :wink: :lol: :wallbash:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Apr 2012, 05:30

semlecangheorghe scrie:
Asa cel putin,bietul renoland,are iluzia ca nu vorbeste singur :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: Gigi sa stii ca atunci cand vorbeste cu mine, nu vorbeste singur :twisted: . Cu tine nu sunt la fel de sigur :P :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Bic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Bic » 26 Apr 2012, 06:09

Am 3 lansete de fly cu inele ceramice mai mici decat au lansetele de casting,cu 2 dintre ele am pescuit si la spin(adica am dat la spin o zi intreaga) si cu a treia doar am incercat .Merge suficient de bine;nu atat de bine ca atunci cand are inele de spin (una din lansete a fost montata de spin inainte sa ma apuc de fly) dar suficient de bine; si asta pe mini voblere.Semlecangheorhe,dureaza maxim 5 minute sa pui o mulineta de spin pe lanseta ta de casting si sa incerci un lanseu.Pe care minute binenteles ca nu leai gasit.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Apr 2012, 06:17

Stiu mai Bic ,ca merge..
Si la jig poti sa dai cu o lanseta de crap,cin'te poate opri..
Spor..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 26 Apr 2012, 06:50

oare cum de n-a mai scris iel cu litere marite si n´grosate facind din tintar armasar ?

si-a facut parbriz ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Apr 2012, 07:26

MuskMd scrie:
semlecangheorghe scrie:
:lol: :lol: Gigi sa stii ca atunci cand vorbeste cu mine, nu vorbeste singur :twisted: . Cu tine nu sunt la fel de sigur :P :lol:

Poi tocmai asta era si ideea..
Macar daca-l baneaza astia,io am constiinta impacata,ca i-am dat pace..Si lui si lu'mucea,si lui S.F.
Sa nu mai zica ca eu agit apele,si caut scadal...asa este cel mai bine..

.

Scrie răspuns