really mature

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Induiosatoare grija ta pentru suferinziMuskMd scrie:adica ...bla bla bla io nu te auuud ...
really mature![]()
![]()
io am impresia ca i-a furat celula contul. sau s-a molipsit, cine stie...oricum, seamana ca doua picaturi de apa.bradypus scrie:acu cel putin e sigur !se citeste doar pe el !
semlecangheorghe scrie:Brae,ia mai incetati cu 'victimizarea'asta a lui Jean Scurtu...
Hai fiti corecti..
Il vorbesc pe la spate??????????
Nu ,fac referire la el in public,ei si??
Cit voi a-ti scris p-acilea,io eram prin alte parti,deci nu eram de fata,si daca ar fi sa va judec folosind propriile voastre canoane,si io as putea zice de voi in fel si chip..in sensul asta..
Ca aveti o parere asa buna despre Jean,e treaba voastra..
Eu cit am cetit de el,mi-a facut impresia unuia care nu o stie numai pe a lui..dar ma rog ,e treaba lui..
Daca as fi incepator si as dori sa ma apuc de casting,si as intreba pe Jean Scurtu sau pe Ene,n-ar trebui sa ma apuc in veci..Numai clisee expirate..peruci,bate vintul tare(de parca la spinn,se opreste cind vede combo-ul de spin),limitare...bla,bla,bla...
Stiti ,este un proverb,
daca vrei sa faci ceva cu adevarat cauti mijloace,daca nu vrei,cauti motive..
Daca tot aveti o parere atit de buna despre Jean Scurtu,citi mai jos
semlecangheorghe scrie:Induiosatoare grija ta pentru suferinziMuskMd scrie:adica ...bla bla bla io nu te auuud ...
really mature![]()
![]()
Asa cel putin,bietul renoland,are iluzia ca nu vorbeste singur![]()
![]()
![]()
![]()
MuskMd scrie:semlecangheorghe scrie:Induiosatoare grija ta pentru suferinziMuskMd scrie:adica ...bla bla bla io nu te auuud ...
really mature![]()
![]()
Asa cel putin,bietul renoland,are iluzia ca nu vorbeste singur![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gigi sa stii ca atunci cand vorbeste cu mine, nu vorbeste singur
. Cu tine nu sunt la fel de sigur
![]()