Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns

MuskMd
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de MuskMd » 23 Apr 2012, 22:49

bradypus scrie:hai ! deviaza ! zi o gluma !

sau

mai baga o poza... :D
:lol:

deci ..... acu, personal nu sustin stilul de a combate al lui bradypus....dar chiar ace direct, fara ocolisuri sau vulgar de-a binelea...macar o face clar :D ..... pe cand voi doi pe ultimele pagini ori ati incercat cu prezumtii sa il discreditati, ori i-ati pus porecle ( really mature :P ) ..... c'moooon guys, tinand cont ca ar putea careva sa imi raspunda la intrebari :lol: ( dar voi nu si nu, offtopic, offtopic ... :twisted: ) ati putea macar debate-ul sa il duceti la un nivel care sa mearga spritzul la noi, aia de pe margine :lol:

Hai Andrei, lasa ca e tarziu....stiu ca poti...sau macar maine ? :P :twisted: ..poa sa fie si la amiaza, incolo ..... :mrgreen:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 23 Apr 2012, 23:41

bradypus scrie:
m-ai bagat in toate lichiturile... :D , habarn-am... de ce ? cu ce ocazie as face asta ?
o fost ziua lui mah. SF. GHEORGHE. no deschis nici unul topic.
aveai unde sa-l "imbratisezi" :lol:
si tu-i dai cado' si-l categorisesti cu proprii lui termeni vis avis de postarile fata de un user care-i lipsa la apel? de asa zi?
se poate? :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 23 Apr 2012, 23:51

de unde sa stiu ?

una la mina... io-s ateist ! nu ma pasioneaza chestii de astea...

si apoi aici astia merg pe alt calendar ( care nici pe ala nu il am )

chiar nu am avut de unde sa stiu !

in fine... io cre ca el o vrut scarmanat intre coarne ! asa ca.. :D

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Apr 2012, 00:52

Lasati-l ma sa-si revina , ce naiba :lol:

Au zi la el "numa aia care ma musca de fund is javrute " :lol:

Ce sa vezi , tamplaru direct o deschis un topic cand o citit nu stiu pe unde ca Malin o scris despre stiuca si inhalat si dinastea , da no , se cheama ca el nu musca de *** !

Il durea pa Brady :D undeva de topicul exist la cafenea , da cine se dadea de ceasu mortii ca lipseste omu de la apel , ati ghicit , tot tampalru nostru , deci mai musca odata :lol:

Nu stiu nici io pe unde umblam , da el deja isi smulgea paru de pe cap cum de nu apar pe aici , deci m-o muscat si pe mine , bine , putin inainte am mai gasit ca ma dorea si pe topicu cea mai tare balta de la Arad , de stiuca , dand o muscatura si pe topicu ala :lol:

Da care-i parerea lui despre toate aceste muscaturi , cica aia de le fac is javrute :lol: :lol:

Si acuma , o sa sara iarasi cu replica lui "io nu am zis asta" , de parca ar fi Bart Simpson :lol: :lol: si traieste in lumea desenelor animate :lol:

Ma tavalesc pe jos :lol: , tamplaru s-o apucat de bait toamna trecuta (desi in unele topicuri zice ca de un an ) si iarna cum o fost lunga o fi acumulat vreo 20 de iesiri si vreo 3 pesti , si acuma da lectii de bait , daca ii unu in contra se cheama ca-l musca desi ii exact el ala care ii cauta cu lumanarea pe restu :lol: :lol:

Rugati-va sa nu se apuce de fly :lol: :lol: :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 24 Apr 2012, 01:31

ce sa ne rugam ? e prea tirziu !

Gigi parca acu vo 2 ani ma intreba pe mine pe privat despre anumite capitole la fly :D
am incercat s-ai explic pe scurt in mod simplificat puninduma in locul unuia care da la spinn

Razvan are combo de cel putin 2 ani...., chiar si Andrei Sava la articolul cu bait si molinelu buclucash abu record ii arunca in 2010 un comentariu ... " aseptam cu nerabdare avantajele si dezavantajele Fly Fishingului ! " :D

Sava intreba acu citiva ani buni la un subiect referitor la o intilnire intre muscari daca e si el bine venit... :D

cum sa zic... , astia tac si fac... , dar pe forum fac pe niznaiu :D

singuru care e dintr-o bucata e Adelin ! dar nu se stie niciodata ! :D

:D :D :D :D :D

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 24 Apr 2012, 02:09

Nu-s gata mustele de plumb pentru teste. :lol:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 24 Apr 2012, 04:55

a dracu chelea pe voi ..... voi lucrati dupa alt fus orar :twisted: :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Apr 2012, 06:33

Dumitre,inafara de expresii de argou si injuraturi ,nu te duce mintea...
Noroc ca te acompaniaza S.F.,VERTICALITATEA IN PERSOANA.. :lol: :lol:
Care brusc,pe topicul asta nu mai este dusman declarat al baitcastingului :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Omu care indoaie tamburu'de la mulineta cu patentu' :shock: :shock: :lol: :lol:
Ca deh,,,ala punct forte la mulineta...cite cuie poti indrepta folosind-o ca si ciocan,sau mai nou ,termenul promovat vestitul pescar oceanic..."rezistenta la patent" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..............................................................................
-Buna ziua,as dori o ...o ,Saltiga..
-Da cum sa nu, avem modelul nou...
-Aaa,nu ,nu modelul nou...vreau cel vechi caci stiu citi R.P.are..
-R.P. :shock: ????
-Da doamna,...R.P.-rezistenta la patent....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

RMI
junior
junior

Mesaj de RMI » 24 Apr 2012, 06:47

'neata !

Si ca sa schimbam putin registrul, am nevoie de un sfat in alegerea unui blank (1- 3 oz) moderat fast de 7ft.

Multumesc

Scrie răspuns