Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
bradypus scrie:hai ! deviaza ! zi o gluma !
sau
mai baga o poza...

deci ..... acu, personal nu sustin stilul de a combate al lui bradypus....dar chiar ace direct, fara ocolisuri sau vulgar de-a binelea...macar o face clar

Hai Andrei, lasa ca e tarziu....stiu ca poti...sau macar maine ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
o fost ziua lui mah. SF. GHEORGHE. no deschis nici unul topic.bradypus scrie:
m-ai bagat in toate lichiturile..., habarn-am... de ce ? cu ce ocazie as face asta ?
aveai unde sa-l "imbratisezi"

si tu-i dai cado' si-l categorisesti cu proprii lui termeni vis avis de postarile fata de un user care-i lipsa la apel? de asa zi?
se poate?

de unde sa stiu ?
una la mina... io-s ateist ! nu ma pasioneaza chestii de astea...
si apoi aici astia merg pe alt calendar ( care nici pe ala nu il am )
chiar nu am avut de unde sa stiu !
in fine... io cre ca el o vrut scarmanat intre coarne ! asa ca..
una la mina... io-s ateist ! nu ma pasioneaza chestii de astea...
si apoi aici astia merg pe alt calendar ( care nici pe ala nu il am )
chiar nu am avut de unde sa stiu !
in fine... io cre ca el o vrut scarmanat intre coarne ! asa ca..

Lasati-l ma sa-si revina , ce naiba
Au zi la el "numa aia care ma musca de fund is javrute "
Ce sa vezi , tamplaru direct o deschis un topic cand o citit nu stiu pe unde ca Malin o scris despre stiuca si inhalat si dinastea , da no , se cheama ca el nu musca de *** !
Il durea pa Brady
undeva de topicul exist la cafenea , da cine se dadea de ceasu mortii ca lipseste omu de la apel , ati ghicit , tot tampalru nostru , deci mai musca odata
Nu stiu nici io pe unde umblam , da el deja isi smulgea paru de pe cap cum de nu apar pe aici , deci m-o muscat si pe mine , bine , putin inainte am mai gasit ca ma dorea si pe topicu cea mai tare balta de la Arad , de stiuca , dand o muscatura si pe topicu ala
Da care-i parerea lui despre toate aceste muscaturi , cica aia de le fac is javrute
Si acuma , o sa sara iarasi cu replica lui "io nu am zis asta" , de parca ar fi Bart Simpson
si traieste in lumea desenelor animate
Ma tavalesc pe jos
, tamplaru s-o apucat de bait toamna trecuta (desi in unele topicuri zice ca de un an ) si iarna cum o fost lunga o fi acumulat vreo 20 de iesiri si vreo 3 pesti , si acuma da lectii de bait , daca ii unu in contra se cheama ca-l musca desi ii exact el ala care ii cauta cu lumanarea pe restu
Rugati-va sa nu se apuce de fly

Au zi la el "numa aia care ma musca de fund is javrute "

Ce sa vezi , tamplaru direct o deschis un topic cand o citit nu stiu pe unde ca Malin o scris despre stiuca si inhalat si dinastea , da no , se cheama ca el nu musca de *** !
Il durea pa Brady

Nu stiu nici io pe unde umblam , da el deja isi smulgea paru de pe cap cum de nu apar pe aici , deci m-o muscat si pe mine , bine , putin inainte am mai gasit ca ma dorea si pe topicu cea mai tare balta de la Arad , de stiuca , dand o muscatura si pe topicu ala

Da care-i parerea lui despre toate aceste muscaturi , cica aia de le fac is javrute

Si acuma , o sa sara iarasi cu replica lui "io nu am zis asta" , de parca ar fi Bart Simpson

Ma tavalesc pe jos

Rugati-va sa nu se apuce de fly

ce sa ne rugam ? e prea tirziu !
Gigi parca acu vo 2 ani ma intreba pe mine pe privat despre anumite capitole la fly
am incercat s-ai explic pe scurt in mod simplificat puninduma in locul unuia care da la spinn
Razvan are combo de cel putin 2 ani...., chiar si Andrei Sava la articolul cu bait si molinelu buclucash abu record ii arunca in 2010 un comentariu ... " aseptam cu nerabdare avantajele si dezavantajele Fly Fishingului ! "
Sava intreba acu citiva ani buni la un subiect referitor la o intilnire intre muscari daca e si el bine venit...
cum sa zic... , astia tac si fac... , dar pe forum fac pe niznaiu
singuru care e dintr-o bucata e Adelin ! dar nu se stie niciodata !

Gigi parca acu vo 2 ani ma intreba pe mine pe privat despre anumite capitole la fly

am incercat s-ai explic pe scurt in mod simplificat puninduma in locul unuia care da la spinn
Razvan are combo de cel putin 2 ani...., chiar si Andrei Sava la articolul cu bait si molinelu buclucash abu record ii arunca in 2010 un comentariu ... " aseptam cu nerabdare avantajele si dezavantajele Fly Fishingului ! "

Sava intreba acu citiva ani buni la un subiect referitor la o intilnire intre muscari daca e si el bine venit...

cum sa zic... , astia tac si fac... , dar pe forum fac pe niznaiu

singuru care e dintr-o bucata e Adelin ! dar nu se stie niciodata !

Nu-s gata mustele de plumb pentru teste. 

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
a dracu chelea pe voi ..... voi lucrati dupa alt fus orar

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
- semlecangheorghe
- veteran
Dumitre,inafara de expresii de argou si injuraturi ,nu te duce mintea...
Noroc ca te acompaniaza S.F.,VERTICALITATEA IN PERSOANA..
Care brusc,pe topicul asta nu mai este dusman declarat al baitcastingului
Omu care indoaie tamburu'de la mulineta cu patentu'
Ca deh,,,ala punct forte la mulineta...cite cuie poti indrepta folosind-o ca si ciocan,sau mai nou ,termenul promovat vestitul pescar oceanic..."rezistenta la patent"
..............................................................................
-Buna ziua,as dori o ...o ,Saltiga..
-Da cum sa nu, avem modelul nou...
-Aaa,nu ,nu modelul nou...vreau cel vechi caci stiu citi R.P.are..
-R.P.
????
-Da doamna,...R.P.-rezistenta la patent....
Noroc ca te acompaniaza S.F.,VERTICALITATEA IN PERSOANA..

Care brusc,pe topicul asta nu mai este dusman declarat al baitcastingului

Omu care indoaie tamburu'de la mulineta cu patentu'

Ca deh,,,ala punct forte la mulineta...cite cuie poti indrepta folosind-o ca si ciocan,sau mai nou ,termenul promovat vestitul pescar oceanic..."rezistenta la patent"

..............................................................................
-Buna ziua,as dori o ...o ,Saltiga..
-Da cum sa nu, avem modelul nou...
-Aaa,nu ,nu modelul nou...vreau cel vechi caci stiu citi R.P.are..
-R.P.

-Da doamna,...R.P.-rezistenta la patent....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
'neata !
Si ca sa schimbam putin registrul, am nevoie de un sfat in alegerea unui blank (1- 3 oz) moderat fast de 7ft.
Multumesc
Si ca sa schimbam putin registrul, am nevoie de un sfat in alegerea unui blank (1- 3 oz) moderat fast de 7ft.
Multumesc